Моци е футболист на годината за феновете на Лудогорец

Разград ще е футболната столица, увери Петричев
Обновена: 12 дек 2014 14:05 | 12 дек 2014 08:21,
17
Моци е футболист на годината за феновете на Лудогорец
Снимка: архив, Булфото

Феновете на Лудогорец определиха Козмин Моци за футболист на годината. Изборът бе направен чрез анкета, в която можеха да се включат всички фенове, като гласуването бе в шест категории.

Победителите в анкетата "Футболист на Лудогорец 2014", организирана от дамската фен фракция "Green Ladies" бяха обявени на специална церемония тази вечер в Общинския културен център в Разград.

На тържеството присъстваха футболистите от Лудогорец, треньорът Георги Дерменджиев, изпълнителният директор Ангел Петричев, председателят на борда на директорите Теменуга Газдова, кметът Денчо Бояджиев и др.

Наградата си победителят получи от двама малки привърженици на шампионите - Георги Георгиев и Християна Бонева. Моци благодари на всички фенове за това отличие и заяви, че ще се радва да ги вижда на всеки мач. Той си пожела за Нова година да станат отново шампиони. Футболистът получи още един приз - за най-добър полузащитник.

За най-прогресиращ млад играч феновете избраха Кристиян Китов, а наградата за най-добър вратар отиде при Владислав Стоянов. Марселиньо получи наградата за най-добър полузащитник, а за най-добър нападател бе определен Роман Безяк. Със специалната награда на организаторките от дамската фен фракция "Green Ladies" бе удостоен Йордан Минев.

В началото на церемонията поздрав към всички присъстващи отправи Ангел Петричев, който заяви, че се вълнува много повече отколкото онзи ден на стадион Сантяго Бернабеу, защото са си у дома. Той отбеляза, че тук са сред хората, които обичат Лудогорец и са винаги зад отбора през последните четири години и които тази вечер дават най- добрия отговор на злобата и завистта, която всички усещат през последните месеци. "А тази завист е, защото ние сме силни и те се страхуват от нас, коментира още изпълнителният директор. Той увери феновете, че всички, които са в Лудогорец ще продължат да работят денонощно, за да може Лудогорието да е футболната столица на
България.

Проявата имаше благотворителна кауза - събраните средства бяха предоставени в подкрепа на талантливите деца на Разград, които се обучават в различни формации в читалище "Развитие 1869".

След събитието футболистите раздадоха автографи на феновете, за пръв път бяха представени и календарите на тима за 2015 г.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: ЛудогорецПетричевМоци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе румънец номер 1 ..е няма що поне да беше от България....:0
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами тоя моци от къде е??
8
0
 
18
 
! Отговори
фен на лудогорец преди 9 години
Проект като Лудогорец отдавна трябваше да се случи в България.Ясно да се покаже на лакомите собственици на разни там тимчета, че само със стари лаври не става. Че си трябва активно поддържане на състава и компетентност в управлението и борене до дупка. Иначе е елементарно просто да разпродаваш целия талант, и да взимаш точно толкова, колкото да ти трябва да си на челните места догодина, че пак да се облажиш с парички.Кат сте тарикати, НА ВИ ДОМУСЧИЕВ. Сега ще си брои пачките печалби. Честито!
7
1
 
16
 
! Отговори
do kapaciteta #8 преди 9 години
И какво искаш да кажеш в последна сметка? Щом са му дали тея пари само да си ги харчи и нищо да не прави с тях ли? Или просто те е яд, щото твоя син или червен отбор в Европа го чуват само след поредния грандиозно срамен провал? Определено в Разград се развива футболен проект, което не може да се каже за София. А при положение, че ЦСКА и ФК Левски с мъжките си отбори щяха да имат сигурно по-лоша голова разлика и от младежите на Лудогорец, не ми се мисли юношите какво щяха да ги направят.
6
2
 
17
 
! Отговори
асд преди 9 години
За мен Светослав Дяков е най-добър български футболист.Моци е легенда!
5
4
 
37
 
! Отговори
От фен на Берое преди 9 години
Мачът срещу Стяуа ще остане в *** на историята, както онзи мач на Левски с Рейнджърс с гола на Кайзера в 90-тата минута, както мачовете от САЩ'94. Няма такива емоция. Спокойно могат да го изберат и за футболист на България за 2014г, щото от нац.отбор не виждам кой заслужава да е. Дават му предиобяд паспорт за второ гражданство и вечерта го награждават като Футболист на България за 2014г. Напълни ни душите с онези дузпи.
4
22
 
21
 
! Отговори
... преди 9 години
Мокър влах ......нито хубаво няма в този !Пък и кремвиршите го възхваляват .....срам
3
2
 
37
 
! Отговори
с преди 9 години
Много сърцат играч, определено заслужава признание. А мача със Стяуа беше голяма емоция, както казва фена на Левски по-долу. Привърженик съм на Черно море и за мен беше удоволствие да гледам мачовете на Лудогорци. Успех на отбора в следващите кампании на ЕКТ!
2
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко че не е българин. Този тип как се раздава не е истина.
1
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този човек когато застана на вратата срещу Стяуа и след дузпите ме вкара в онази еуфория, близка до лято 94-та. Велик Моци!Благодаря ти , човече за тези мигове! Никога няма да ги забравя!П.С. От Левскар!

Спонсорирани публикации