Десетте най-дразнещи неща през 2014 година

Историите, които годината можеше да ни ги спести
Обновена: 1 яну 2015 15:01 | 1 яну 2015 10:23,
58

Коментарът на Алекси Сокачев! Нека уточним още в началото: нямаме нищо против представянето на Лудогорец в евротурнирите. Това, което ни подразни, започна още с отстраняването на Стяуа и спасените дузпи от Козмин Моци. С коментара си Сокачев успя да надвика 40-хилядната публика на стадион „Васил Левски“, което пък бързо го превърна в интернет хит, а оттам и го насърчи да надвиква всеки пък всеки един стадион, на който играеше Лудогорец. Така в някои от вечерите се чудихме какво шоу предстои - това на Лудогорец или това на Сокачев. Снимка: Булфото

Краят на една година и началото на друга винаги е време на равносметки. От Dnes.bg ви представяме една малко по-различна равносметка - тази на най-дразнещите събития, факти, тенденции и личности през изминалата година.

Класацията не е степенувана. Твърде трудно би било едно такова начинание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
2
 
! Отговори
дадо преди 9 години
Грамотникът написал коментара под снимката е хубаво да знае, че блек фрайдей означава ЧЕРЕН ПЕТЪК на български и не е необходимо, когато има точен превод да се използват чужди изрази. Това е признак на ниска култура и дори простащина.
32
1
 
2
 
! Отговори
Gogo преди 9 години
Момата, Чалмата, Психопата защо ги забравихте или те са Вашите любимци ?
31
1
 
3
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
А Орешарски къде го забравихте????
30
7
 
14
 
! Отговори
Супер-Трол преди 9 години
И през 2015 г. най-дразнещото нещо ще продължи да бъде Тиквата от Банкя...
29
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
плюс *** лобиращи за шистов газ
28
7
 
25
 
! Отговори
х-м преди 9 години
В общи линии правилно + безумните пропаганди и лъжи срещу Русия
27
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отвратителен слагач се оказа тоя Сукалчев, стана ми толкова противен, че като само като му чуя гласа по ТВ и спирам звука! Дано повече да не коментира мачове, защото няма да ги гледам!
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"което ни подразни обаче, беше, че в BG заливането се превърна в забавление, начин за търсене и намиране на внимание,"Първо неграмотници такива пише се България и второ ледената кофа се превърна в забавление и начин за привличане на внимание по цял свят много преди да достигне в България, затова прекратиха практикуването.
25
4
 
2
 
! Отговори
Гъзис преди 9 години
Честита нова година на този, който изтри предния ми коментар от Гъзис с пожелание да му е последна! ;)
24
2
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Не разбирам минусите за коментар 33. Това което написах е истина.
23
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен> "Русия е държава, която наби терористичните държави."До тука набит е само тоя, дето открадна (Путин / Крим) и не иска да връща.Набит преносно - поданиците му са два пъти по бедни от преди една година.Пък още какво ги чака 2015 ... бедна им е фантазията. С умиление ще си спомнят 2014, когато нямаше сол по магазините.
22
3
 
13
 
! Отговори
Х преди 9 години
Не виждам нищо дразнещо да се радваме на успехите на всичко българско.Както се радвах на Лудогорец,така се радвах на Григор ,така се радвах и на малката принцеса Крисия.Дразнят се се тези които завиждат!
21
4
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Магарето с интернета е евъргрийн. Все едно духа на древна Юдея е бил в магарищата и сега като им сложиш интернет на съвременните магарета ще го възродиш. Няма такава тъпотия просто.
20
3
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Гамизов - Азис на българската енергетика.
19
3
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Аз бих гласувал за магаре с интернет. Което да предавало духа на древна Юдея. Това си е един ненадминат апотеоз на глупостта.
18
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименРусия е държава, която наби терористичните държави.
17
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много дразнещото са русофилите - спор няма.По-дразнещо от тях е само ботоксовото жуже.А руска войска нахлу в съседна суверена държава, не за пръв път - т.е. Русия е терористична държава.
16
0
 
28
 
! Отговори
БоСимеонов преди 9 години
В интерес на истината, класацията си я бива, но вместо черния петък и моловете, бих сложил простотиите, които надрънка Пулев и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДРАЗНЕЩИТЕ реклами в днес.бг
15
14
 
56
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 9 години
Най-дразнещото поне за мен беше, че президента ни обяви Русия за терористична държава. Един президент трябва да изразява позицията на хората в държавата, а тази позиция е че 80% от хората чувстват Русия като близка и приятелска държава.Той на българи ли е президент или на англичани!
14
4
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Магаре с интернет, жена с брада, кола с цицина, най-голямата фабрика за безмислици. И други достижения на един народ.