Торес се отпуши, шамароса Реал с два светкавични гола

Хлапето стана героят при равенството 2:2 на "Бернабеу"
Обновена: 16 яну 2015 14:03 | 16 яну 2015 08:50, Елка Василева
3
Торес се отпуши, шамароса Реал с два светкавични гола
Фернандо Торес. Снимка: Reuters

Фернандо Торес избухна с два гола за Атлетико Мадрид и така помогна на тима си да детронира носителя на трофея Реал Мадрид от турнира за купата на Испания.

След победата с 2:0 в първия мач на "Висенте Калдерон" на реванша от осминафиналите на турнира "Дюшекчиите" измъкнаха равенство 2:2 като гости на "Сантяго Бернабеу".

Завърналия се в родния клуб Торес се разписа в първата минута на двете полувремена. Това бяха първите два гола в един мач на Хлапето от 2013 година насам.

В средата на първото полувреме Серхио Рамос изравни за Реал с гол с глава, а в началото на второто полувреме новият-стар носител на Златната Топка отбеляза за крайния резултат.

На четвъртфиналите на турнира Атлетико ще играе с победителя от Барселона и Елче, като каталунците водят с 5:0 след първия мач.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Торес. Винаги ми е бил един от симпатичните футболисти. Може би, защото е скромен, гледа си семейството, няма простотии, оргии, плеймейтки около него. Свестно и скромно момче, което просто нямаше късмет в Челси, а и го налегнаха много контузии.
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом Диего Симеоне успя да накара дори и Торес да вкара 2 гола в един мач и то на Бернабеу, вече го признавам честно. Това и Моуриньо не го е правил, а той го направи още в първите мачове. Хвала!Винаги съм знаел, че е велик, но сега надмина дори и моите очаквания.

Спонсорирани публикации