Какво го чакаш, какво идва

Или защо да не си купуваме онлайн рокли от Китай
3 фев 2015 19:29,
31

Снимка: Facebook

Човек в по-добрия вариант се жени веднъж в живота си. Затова компромиси по подготовката се правят трудно, а желанието на младоженците е събитието да мине перфектно.

Именно заради това всеки гаф се приема не просто трудно. Всеки гаф води до истерия и много похабени нерви. Вижте в галерията роклите на момичета, които са направили грешката и със сигурност са похабили много нерви, поръчвайки роклите си от китайски онлайн магазини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
11
 
! Отговори
Шивачка преди 9 години
При половината от моделите има изменения в кройката,а при няколко дори и в материалите.Така,че не за всяка снимка са виновни килограмите.
17
6
 
37
 
! Отговори
sante_dog преди 9 години
Алоо, от Китай можеш да си поръчаш рокля, не липосукция! Ако някое кюфте очаква, че това са от вълшебните рокли и ще му стоят като на манекенка на Митьо Пищова (до 39 кг), си е негов проблем...
16
3
 
34
 
! Отговори
* преди 9 години
Мечка в рокля си оставя мечка. Това за тиквата и пепеляшка е вятър работа.
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нестерова, днес чупите *** с писанията си.
14
7
 
24
 
! Отговори
чичо митко преди 9 години
На някои от снимките са уникални КРАВИ!Какви рокли искат тези жени, да се забулват с бурки да не им се се виждат сланините, хахаха
13
0
 
72
 
! Отговори
разноглед преди 9 години
Не знам за роклите, на мен ми се зави свят от реклами, които изскачат върху снимките от галерията на всяка нова снимка. То не за звезди, не е чудо на всяко кликване.
12
3
 
45
 
! Отговори
Не е проблема в преди 9 години
РОКЛИТЕ, а във фигурите , които се опитват да влязат в тях т.е. ако не си 175 см и с мерки близки до идеалните ВЪОБЩЕ НЕ СИ ДАВАЙ ПАРИТЕ !! Разбира се , може да си и 164 см, но пак трябва да си с мерки като на тези манекени , за да ти стои хубаво !!! А ако не си ?!! Ми тогава един добър шивач и да ти ушие нещо по теб,като за теб !!!
11
5
 
55
 
! Отговори
ники преди 9 години
Не знам само мечката от снимка пет, какво недоволства?! Те, ако и пратят това, което е на манекенката, няма да и стане и на единия крак.
10
9
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм адвокат на китайците но проблема не е в роклите а в свинете който искат да изглаждат като манекенки ама е трябвало първо да погледнат кантара. Ако има какво да покаже и с престилката от кухнята да отиде на сватбата пак ще изглежда добре.
9
16
 
34
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Не че съм специалист ама на мен ми се струват точно като поръчаните.
8
8
 
37
 
! Отговори
Галя преди 9 години
Аз лично съм поръчвала няколко пъти от Китай и единственно мога да кажа, че роклите които получих отговаряха абсолютно на модела от страницата, както по изработка така и размерите бяха перфектни. Много съм доволна от тях. Съвета ми към тези които искат да поръчват е да избират внимателно модела и да избирате максимално подходящ за фигурата ви. Също така да изпратите вашите точни размери. Четете коментарите за модела който избирате защото могат да ви насочат правилно! Успех на всички!
7
1
 
4
 
! Отговори
Клоуз инаф преди 9 години
alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1422989689m.jpeg
6
1
 
2
 
! Отговори
Клоуз инаф преди 9 години
alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1422989689m.jpeg
5
1
 
13
 
! Отговори
rumen преди 9 години
Е това ако е журналистика..........
4
4
 
93
 
! Отговори
Петя преди 9 години
Аз като цяло не знам колко трябва да си смотана да си поръчаш СВАТБЕНА рокля от интернет и да се надяваш да пристигне същата, че и да ти седи по начина, по който седи на моделите..
3
4
 
22
 
! Отговори
Ken преди 9 години
Напълно реална си е статията.Само който не е пазарувал от китайски онлайн магазин не знае, какви разлики има понякога между това, което си поръчал и това, което получаваш.Да не забравяме, че и доста български сайтове продават китайски облекла, но ги е срам да си го признаят.
2
7
 
36
 
! Отговори
Мия преди 9 години
Много измислена статия. Според мен изобщо не става дума за китайски онлайн магазини а просто некви смешни кройки на шивачи аджамий по дадените модели. Най-малкото на седмата снимка има сайт - dress.co.uk !Проверявайте си хубаво източниците преди да публикувате смешки.
1
0
 
40
 
! Отговори
Манолски преди 9 години
много яко им се е получило на китайците :D

Спонсорирани публикации