Убитият във Варна - известен диджей

DJ Teddy живее в блока, до който е намерен
Обновена: 27 фев 2015 14:03 | 27 фев 2015 13:17, Екип на Черно море
42

Снимка:" Черно море"

Убитият днес край "Китайската стена" във Варна мъж е Тодор Тодоров на 46 години, познат на варненци като DJ Teddy. Той е един от най-известните диджеи в морската столица още от първите години след демократичните промени.

Тодоров живее в същия блок, до който е намерен. Съседи споделиха пред "Черно море", че познават Тодор и семейството му като добри хора.

Диджеят има брат близнак. Хората коментираха, че в района често се навъртат наркомани, като за тях те са основни заподозрени за извършване на кървавото престъпление.

Припомняме, че убийството стана снощи към 22 часа на улица "Бор" зад т. нар. блок "Китайската стена". Тяло бе открито в локва кръв, като лекарите само са констатирали само смъртта на човека.

Разследващите откриха голямо петно от кръв в един от тунелите между тротоара на бул. "Приморски" и ул. "Бор" под "Китайската стена", както и по-малки червени следи до два от близките контейнери на ул. "Бор".

Оръжието на убийството също вече е открито. Това е кухненски нож с дървена дръжка. Той е намерен захвърлен до дърво в близост до трафопост.

Мъжът е починал в следствие на остра кръвозагуба, предизвикана от няколко прободни рани в областта на гърдите, уточниха за "Черно море" от Съдебна медицина. 

Районът все още е отцепен от полицията. Разпитват се евентуални свидетели и близките на мъжа. Случаят се наблюдава от Варненска окръжна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: диджейубийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
44
 
2
 
! Отговори
В.Узунов преди 9 години
Диджеи-миджеи пълно. По *** интересува пак неделята като ида при сиропиталището да карам ски в храстите.Управата там са *** дето ме гонят от входа като им давам бомбонки,но не са по-умни от мен. За кило мандаринки и блузка от втората пак ще вика в храстите- чича ,има ли саламец )
6
8
 
14
 
! Отговори
Бо преди 9 години
Причините за убийството са пари или жена! Да не се чуди следствието де, че с техният 'професионализъм'...
5
25
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Варна е най-наркоманският град в цяла България. Само трафиканти, бандити и чалгари.
4
8
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ежедневие в Бангладеш
3
9
 
44
 
! Отговори
Психопад преди 9 години
Психолога като ти изкочи един дрогиран с мет биклут в тъмното с нож тогава пак се прави на оргинален....
2
37
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Определено последните 2 месеца се усеща кой е на власт
1
12
 
69
 
! Отговори
психолог преди 9 години
Излиза , че в България има група от извънземни , които убиват само добри хора . В България избиват само добрите хора и остават лошите.