Икономическите отношения с Русия са много важни, заяви Калфин в Москва

Вицепремиерът иска да съдейства на сътрудничеството на нашия и руския бизнес
Обновена: 4 мар 2015 14:29 | 4 мар 2015 13:28, Елка Василева
31
Икономическите отношения с Русия са много важни, заяви Калфин в Москва
Ивайло Калфин. Снимка: архив, Булфото

"Готов съм да съдействам с всичко необходимо за задълбочаване на сътрудничеството между българския и руския бизнес. Двете страни имат както традиции, така и добри възможности за създаване на нови партньорства в почти всички области“, коментира вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин на среща с президента на Руския съюз на индустриалците и предприемачите Александър Шохин.

Калфин заяви, че за България икономическите отношения с Русия са много важни. „Вярвам, че в кризата всяка възможност, която се предоставя на бизнеса, не бива да бъде изпускана. Убеден съм, че и за двете страни има много взаимноизгодни възможности" посочи вицепремиерът,

На срещата, която се състоя в рамките на работното посещение на министър Калфин в Москва, бяха обсъдени възможностите за двустранно сътрудничество, организиране на бизнес форуми, кръгли маси и конференции за обмен на идеи и добри практики във всички сфери на икономиката. Това се посочва в съобщение на министерството на труда и социалната политика, цитирано от БТА.

Дискутирани бяха и възможностите за обмен на опит и в областта на професионалните обучения и професионалната квалификация.

На срещата присъстваха още посланикът на България в Русия Бойко Коцев и от руска страна - Марина Московина, ръководител направление "Социално партньорство и професионална квалификация", Анатолий Дрантусов - директор на Центъра по международно сътрудничество.
 

/БТА/


31
Още по темата: РусияИвайло Калфин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
9
 
! Отговори
33.33 преди 7 години
Вижте колко ги тачат нашите управници в Москва? нямаше нито един руски министър. Каквото си постелеш на такова ще легнеш.
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами това се доказва лесно бе Калфин-На следващото заседание Бибитко налага вето на санкциите срещу Русия и готово.Гледаме си интересите .И не разрешавайте американски войски да се разполагат в България.Иначе става както казваше моя дядо-с едната ръка глади (гали) а с другата х---й вади
22
0
 
11
 
! Отговори
SD преди 7 години
Брей -Сетила се Мара да се обара .
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Икономическите отношения с Русия са много важни, заяви Калфин в Москва" ... и какво стана с АЕЦ-а , с газовия оток, с наложените санкции и др. и др. такива неща
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че нали Калфин бе министър на социалното министерство ? Що се занимава с икономически въпроси ? Защо не изпратят Лукарски който е най-умният и най-кадърният министър на икономиката.
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
създаване на нови партньорства в почти всички областиНе може във всички, ирландската пастирка ще налага санкции !!!
18
1
 
20
 
! Отговори
Дякон преди 7 години
Министър Калфин, поради важността на икономическите ни отношения с Русия ли подкрепяме наложените им санкции, или това, че разрешаваме разполагането на части на НАТО на наша територия, или това, че ги споменахме като "други" на тържествата по случай 3 март? Стига демагогия Ивайло. Време е вече да си вървите
17
0
 
7
 
! Отговори
смерч преди 7 години
показателно наследникьт на е масларова дето прибра почти цялото имущество на министерството се ориентира на изток вятърът явно *** много силно от там и шмекерът заема позиция
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе к'ва Русия, бе, Азербайжан ни е по-скъп ;-) поне за днес, а утре не се знае. Интересно защо ли Калфин се е срещнал, а не някой евроатлантически блюдолизец????
15
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ako за БГ икономическите отношения с Русия бяха важни, нямаше да се еб....ме с Русия за Южен поток и Белене ...... Гледам и не вярвам на ушите си ?!?
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова ни презират всички на Балканите и в Европа,включително Германия. Защото винаги сме играли ролята на най голяма балканска *** и си въртим дирника като фурнаджийска лопата в зависимост от къде *** вятъра.
13
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
руснаците да внимават със фурнаджиската лопата калфин и шефа му тиква
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не не руснаците са диктатори според герб,реформаторски блок,патриотичен фронт, дпс, бсп,българия за спасение за на боико,барекофф,изнасяите продукти за сащ
11
2
 
29
 
! Отговори
Българче преди 7 години
Ами като отношенията с Русия са много важни, защо си минитър в този безроден американо-юдеиски кабинет на Тиквата, които ни вкарва във война???
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В известна степен фамилията на човека показва и някои специфични особености в родовото ментално развитие на личността.И проблемът е,че в политическия ни елит попадат уникуми с фамилии от типа на Луканов, Младенов, Стоянов,Калфин,Станишев,*** и вся подобная ***,унищожили и изселили за 25 години над 3 млн българи -250 на ден...За сравнение в първата чеченска война- са загивали или емигрирали по 300 човека на ден...Извод:От 25 години българския елит воюва и унищожава собствения си народ!
9
4
 
27
 
! Отговори
,,, преди 7 години
КАЛФА РУСИЯ НЕ ВЯРВА НА ПРЕДАТЕЛИ..
8
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Буда го е пратил да се моли за хъб край Варна, ама влака отдавна замина. Нещастници!
7
3
 
25
 
! Отговори
Все си мисля... преди 7 години
Нашия *** отива ф Русия да са мазни *** е изтървал влака ...
6
1
 
22
 
! Отговори
Ма той преди 7 години
се изживява и като икономически министър..Те това вече е "гъвкавост"!..
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се, че са важни инак гуемио член чий че го крепи!

Спонсорирани публикации