Винаги ли е прав клиентът? Китайка мрънка от получена рокля

Не ѝ седяла като на снимките, но пропуска да спомене, че е пълничка
Обновена: 12 мар 2015 14:12 | 12 мар 2015 11:06,
67

Роклята в оригинал, носена от актрисата Джейми Александър. Снимка: Reuters



Винаги има риск, когато се купуват дрехи онлайн – често платът изглежда евтин, цветът не отговаря или просто няма нищо общо с показаното на оригиналната снимка.

Друг вариант е просто дрехата да не подхожда на човека, който си я е поръчал.

Китайка си купила ексцентрична черна рокля от популярен сайт за онлайн търговия, пише Дейли мейл. Роклята е копие на носената от актрисата Джейми Александър по време на премиерата на филма Тор през 2013 г. Самата дреха може да я видите в галерията.

Получената рокля не просто не е толкова бляскава, колкото тази на червения килим. Оказало се, че тя показва повече, отколкото трябва. Всъщност роклята, носена от по-слаби жени изглежда по коренно различен начин.

Самата потребителка е качила снимките, на която носи роклята, за да се оплаче от пристигналия продукт и да иска компенсация. За капак на всичко черната рокля е съчетана с пухкави цикламени чехли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лора,Тънка талия и широк ханш (жена "с форми на цигулка") - това е най-плодовитата. Поинтересувай се и ще се увериш. Това не означава да е дебелана с провиснали сланини. А бюстът наедрява с годините.
35
15
 
3
 
! Отговори
Lora преди 9 години
До пещерен човекДоказано е научно, че "пълните" жени, както ги наричаш ,имат проблеми с възпроизводството. Така, че грешна е била представата древните хора за плодовидост. Колкото до бюста - никой не визира холивудслите бюстве като символ на красота. Просто има хубав и стегнат бюст и неприятно увиснали ненки - както в случая на дамата, която се е снимала Вероятно не е виновна жената - може да е откърмола 2-3 деца. Макар. че с малко спорт и това се оправя.
34
2
 
1
 
! Отговори
АНОНИМНИКЪ преди 9 години
До Анонимен35Ако търсиш, само секс. Е точно така! Обожавам момента след това. Когато след като, съм се изпразнил от съдържание. За кратко, не се поддавам, на женска пропаганда!Но ако, търсиш, взаимна близост, е по различно!
33
3
 
16
 
! Отговори
До 28. Прав си! преди 9 години
Но тези 85% се делят на две групи.Едните са възпитавани от простовати,безскрупулни майки и подражават на подобни приятелки - "А бе, вържи някого да те вземе,после да не ти пука!Яж като прасе, не си давай зор да се решиш,особено когато си у дома, навън може да си облечена добре - вкъщи както дойде."Другите носят старите дрехи до скъсване, пестят от фризьор и козметика, ядат предимно хляб - да има мръвка за детето и съпруга.Вместо фитнес и разходка, се хващат на втора работа, че парите не стигат
32
4
 
13
 
! Отговори
пещерен човек преди 9 години
До LoraНеслучайно се пиша "пещерен човек". Дълго време се чудех на собствените си интереси, докато не открих, че са споделяни напълно от праисторическите хора, за които пълните фигури показвали жизненост и плодородие. Всъщност, този светоглед е съществувал и много по-късно, до момента в който западът изведнъж решил да се кефи на анорексички.Иначе гърдите й са нормални. А в холивуд не са увиснали, щото масово си правят операции и си слагат силикони.
31
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато те тресе тестостерона няма грозни жени! След това стават еднакви...
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Б.Б. така, по го понасят!
29
1
 
24
 
! Отговори
Курбалай преди 9 години
Ето, това е номера на китайката, уважаеми браточки.
28
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДжимбоДжимбо много малък процент даваш за занемарените обвързани мръхли в ***.
27
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижда се, че закупената рокля се различава от оригинала. В лице погледната трябва да образува силует на жена, която е вригнала двете си ръце и е хванала с тях косата си и левия крак сгънат. На закупената рокля това изобщо не е така. Права е китайката.
26
1
 
22
 
! Отговори
BRIGADA SECRETA преди 9 години
Дързост и простота!
25
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Попитали радио Ереван как една пълна жена може да отслабне.-Разбира се, с: диета, редовна гимнастика... - започнало радиото.Тогава се намесило турското радио:-Вай, вай, вай, сакън, не разваляйте хубавата жена!
24
10
 
25
 
! Отговори
Джимбо преди 9 години
Над 85% от обвързаните/омъжените българки са с наднормено тегло и занемарен външен вид. Никак не е чудно, че мъжете им са комплексирани и плюят злобно по всяка по- пълна жена.
23
4
 
12
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
Ами предполагам добре ще и стой... на ръката.
22
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужасна рокля! Останалото няма да коментирам. Nobody's perfect. Хахахах
21
5
 
7
 
! Отговори
Vania преди 9 години
Ooslepqh !
20
2
 
39
 
! Отговори
е, да преди 9 години
То по принцип човек трябва да се облича с дрехи, подходящи за тялото, което има, не за тялото, което иска да има. Разликата е очевидна :)
19
7
 
14
 
! Отговори
Lora преди 9 години
До пещерен човекМного странен вкус имаш, пещерен човек. ТАзи дама е дебела с гънки на корема и увиснал бюст. Какво е удоволствито да се гледа такова нещо?
18
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен роклята не ми допада като модел, но в случая клиентката не знам от какво не е доволна... май от себе си преди всичко ,но не иска да си го признае.
17
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко трябва да си зле, за да си поръчаш тази рокля точно? Къде ще ходи да я носи?