Син уби баща си, вместо да го прати в болница

Трагедията се разиграла в троянскто село Шипково
Обновена: 17 мар 2015 14:04 | 17 мар 2015 13:46,
13
Син уби баща си, вместо да го прати в болница
Снимка: архив Булфото

46-годишен мъж от троянското село Шипково бе задържан за убийството на 79-годишния си баща. Синът е направил пълни самопризнания, съобщиха от МВР.

Той разказал, че в събота, под влияние на алкохол, пребил тежко баща си. В понеделник личният лекар на възрастния човек го прегледал и препоръчал да постъпи в болница. След като лекарят си тръгнал, синът убил баща си.

Все още се изяснява начинът на убийството. Мъжът е задържан и предстои да му бъде поискана мярка от 72 часа, а по-късно тя да бъде променена на постоянна "задържане под стража".

Полицията е задържала убиеца след сигнал на кмета на Шипково. Именно той открил тялото на убития баща. По трупа били установени следи от насилие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Шипковобащаубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Ана преди 9 години
За тези, които плюят по лекаря, без да знаят за какво иде реч ще кажа - линейка е извикана! Лекаря лично я е извикал, а убийството е станало докато е чакана линейката (все пак са около 20 километра, не може да дойде веднага).
11
0
 
7
 
! Отговори
оцеляваща българка преди 9 години
ДА,ЛИЧНИЯТ ЛЕКАР Е ВИДЯЛ ,ЧЕ Е ПРЕБИТ И СИГУРНО Е ЗНАЕЛ ОТ КОГО....ЗАЩО ,КАТО Е ЛИЧЕН ЛЕКАР НЕ СЕ Е ПОГРИЖИЛ И ДА НАСТАНИ СТАРИЯ ПРЕБИТ ЧОВЕК В БОЛНИЦА И ДА ИНФОРМИРА СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ?-ВСЯКА РАБОТА ИМА НАЧАЛО И КРАЙ.МАЙ ВЕЧЕ НЯМА КОЙ ДА УЧИ НА ТОВА....НИКОГА НЕ СЪМ БИЛА ЧЛЕН НА БКП И НЯКОИ НЕЩА НЕ МИ ХАРЕСВАХА,НО ДА СИ КАЖА ОТКРОВЕННО НА СТАРИ ГОДИНИ ЩЕ ВЗЕМА ДА СТАНА ЧЛЕН...ПРОСТО ,ВИЕ НОВИТЕ ОТ 25 ГОДИНИ ОТ КОЯ МАЙКА СЕ ПРЪКНАХТЕ...
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ФАКТБългарин! :(
9
6
 
16
 
! Отговори
Ацо преди 9 години
Оскотяло племе бугаротатарско!
8
3
 
8
 
! Отговори
ФАКТ преди 9 години
От коя 'раса' е убиецът?
7
6
 
13
 
! Отговори
WTF преди 9 години
Този "лекар " е пряк съучастник в смъртта на дядото, сигурно е поискал пари за направление и синът е решил да си спести парите
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А този лекар не могъл ли да се обади на линейка да го вземат човека в болница или на социалните , като е видял, че става въпрос за побой. Защо са ни социални, само да смучат пари по програми без дефакто да помагат на хората, които имат най-голяма нужда от защита - децата и възрастните?!?!
5
1
 
51
 
! Отговори
фаф преди 9 години
Не мога да си го обясня това нещо! Някои хора просто са ***. Баща ми е феноменален ***, не даваше пари на майка ми, биеше я, биеше и обиждаше и нас, горката жена с една заплата ни изгледа и изхрани и сметките плащаше и всичко. Мразя го, но не бих го убила. Да си влачи и да си живее като скот. Даже няма да разбере като му се роди внуче. А са го гледали добре, баба ми и дядо ми са невероятни хора, образовани и с големи сърца, той просто си е крив ***!
4
3
 
34
 
! Отговори
Фройд преди 9 години
Безработицата води към пиянство, а пиянството към лудост.
3
11
 
9
 
! Отговори
СВЯТ преди 9 години
УБИЕЦЪТ НЕЕ ***
2
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой знае този дядо колко е бил горд и доволен когато му се е родил сина, а то *** да хвана да убие най-близкия си. За мен такива хора са изчадия.
1
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България много долни *** има...гледан като писано яйце от майка си и баща си, превърнал се в нещастна джибра, и постоянно тероризира жена си , докато тя избяга и накрая възрастните си родители, които бавно убива от системен тормоз и побоища. Това не е единичен случай по нашите земи, а етностна характеристика. И най-гнусното е, че всички съседи знаят и никой нищо не прави.

Спонсорирани публикации