Бивш шеф на ББЦ се заби със 140км/ч в редакция

26-годишният младеж е син на дупнишки бизнесмен
Обновена: 20 апр 2015 14:14 | 20 апр 2015 11:45,
84
Бивш шеф на ББЦ се заби със 140км/ч в редакция
Снимка: в. Вяра

Тежка катастрофа е станала пред редакцията на вестник "Вяра" в центъра на Дупница.

26-годишният Васко Петров, който е бивш зам.-шеф на ББЦ, се забил челно в стълбището на входа на редакцията. Младежът шофирал личният си автомобил "Ауди"- S3 с бясна скорост.

От удара колата избухнала в пламъци. Очевидецът Георги Йорданов веднага се притекъл на помощ и спасил младежа от огнената клада.

"Вадихме го със специални инструменти. Беше страшно, добре че имах пожарогасител. Момчето беше в безсъзнание. Всички в квартала се молим на Господ да оживее и да е здрав, но със сигурност е със чупен таз, а и не само това. Колата беше пред взрив. Земята се поклати. Летял е със 140 км, не със 120. Колата набира скорост бързо, защото е мощна, с 220 конски сили, тя е като ураган", разказва Йорданов пред в. "Вяра".

Петров губи контрол над автомобила точно пред редакцията. Удря се и в задната част на друг автомобил.

Животът му вече е вън от опасност, съобщиха лекари от болница "Пирогов", където е приет по спешност. Пострадалият е син на известен дупнишки бизнесмен - Стефан Петров.

Колата на младежа е напълно унищожена. Живеещи в съседство хора разказват, че водачът е бил заклещен между ламарините и го извадили, след като ги срязали.

Назначена е автотехническа експертиза, за да бъдат установени точните причини за тежкия инцидент. Васил Петров е студент в Англия, учи международно право, а семейството е едно от най-богатите фамилии в Дупница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оживял е защото е бил с включени животоспасяващи дневни светлини. А и татю ще го оправи,нали е голям бизнесмян, селски тарикат.
20
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ДА ВДИГНЕ 200 И ЩЕ ОТИДЕ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР. ТАКИВА КАТО ТОЗИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАЧВАТ ДОКАТО СА ЖИВИ НА АВТОМОБИЛ. НАЙ-ЛОШОТО Е ЧЕ ПАК ЩЕ СЕ КАЧИ И ЩЕ УБИЕ НЯКОИ НЕВИННИ. И ПОСЛЕ В СТАТИСТИКАТА КАТАЖИИТЕ ЩЕ НАПИШАТ ЧЕ Е КАРАЛ С НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ.
19
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
някой май ще покаже нагледно как се тръгва от ббц и се стига в панделата
18
28
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак измислици-премислици на уплашени очевидци. Колкото и да е мощно аудито, няма как да вдигне 140 по тия улички.
17
2
 
48
 
! Отговори
Тракийски преди 9 години
140 км/ч градско ? Очаквам да чуя какви обвинения ще му бъдат повдигнати и ще бъде ли наказан ? Иначе жив и здрав да е, дано се оправи ....и повече да не се качва на автомобил! От такива - аман.
16
0
 
20
 
! Отговори
Audi S8 преди 9 години
Лоша новина, може и да се оправи.
15
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се шибнеш със 120 или 140 няма никаква разлика! Само дето със 120 можеш да изглеждаш малко по-жив! *** нямат свършване!
14
3
 
3
 
! Отговори
kat преди 9 години
Ne sadete glupaka koito e tragnal da se samoubiva.
13
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Назначена е автотехническа експертиза,според изнесевната информация, май трябва да се назначи авиотехническа експертиза - направен е опит за излитане.
12
0
 
50
 
! Отговори
дупничанин преди 9 години
На 30г. съм и тоя *** не съм го виждал никога, семейството също не съм го чувал.ПС: На 10м. от редакцията има детска градина, добре че не е помлял няколко деца.
11
0
 
51
 
! Отговори
До гошко преди 9 години
"Дано се оправи момчето, само ми чудно дали в Англия кара със 140 в градовете...."И след като се оправи се моли следващият път, когато вдигне отново 140 км/ч в града, не убие я теб, я твоето дете.
10
0
 
33
 
! Отговори
Оп-са преди 9 години
Лоша новина, дано се оправи, но се вбесявам, като чета с каква скорост е карал в населено място!!! Да не е гледал Бързи и Яростни 7, че те там така летят в градвоете, колите прехвърчат като птици, падат от самолети, летят между сгради и обръщат законите на физиката наопаки, а после някой комплексарчета си мислят, че и в реалния живот е така...
9
0
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ви учудва нещо в новината? Синче на самозабравил се наречен по български "бизнесмен" който е купил поне половината община и живеещ с мисълта на недосегаем. Българска действителност в малките градове. Няколко далавераджии обединени с подкупни общинари рапределящи плячката и контролиращи града. И друг път е карало така келешчето но тате го пази. Ако беше убил някого щяха да излязат неща като онзи от Панагюрище. Как не е отишло при Св.Петър.
8
4
 
32
 
! Отговори
4epa преди 9 години
KOMPLESAR !!!!!!!
7
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За такива герои си има определение----шотладски бойци-те са безсмъртни.
6
1
 
55
 
! Отговори
Шофер преди 9 години
То така се става шеф в нашата родина само мама или тати да ти бутнат едно рамо
5
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кофти мит'рял!
4
5
 
35
 
! Отговори
гошко преди 9 години
Дано се оправи момчето, само ми чудно дали в Англия кара със 140 в градовете....
3
0
 
57
 
! Отговори
честит преди 9 години
Ми квото е търсил - намерил е...
2
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя е бетер потомствената кяруцарка-ястребка