Тигров боксер нахапа мъж от Севлиево

Инцидентът е станал в местността "Крушевски баир"
Обновена: 28 апр 2015 14:35 | 28 апр 2015 13:58,
25
Тигров боксер нахапа мъж от Севлиево
Снимка: Reuters

Тигров боксер е нападнал и нахапал 52-годишен мъж от Севлиево. Няма опасност за живота на мъжа, който е настанен за лечение в хирургическото отделение на севлиевската болница, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал в местността "Крушевски баир" край града. Кучето успяло да излезе на улицата и нападнало преминаващия покрай частния имот човек.

Животното е собственост на 71-годишен севлиевец, посочват от полицията. По случая е започнало досъдебно производство по член 325-В от Наказателния кодекс, който третира причиняване на средна или тежка телесна повреда на човек от животно, за което не се полагат достатъчно грижи.

Законът предвижда за това деяние лишаване от свобода до три години или пробация и глоба до 5 хиляди лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това според мен не е никаква новина! Щеше да е новина,ако пенсионера,макар и учител-Господ да му дава здраве и живот-беше нахапал Тигровия боксер и то не по време на разходка,а например един-два дни преди да получи пенсията,щото човекът е озверял от глад.
16
3
 
5
 
! Отговори
Гост преди 9 години
Пострадалият е учител и много свестен човек, който също има куче, но ВЪРЗАНО! А тоя бълхар го нахапа на пътя, където беше пуснат на разходка от своя стопанин. Липсва парче месо от ръката му. Така, че "Кучелюб", заври си коментара някъде като не си на ясно!Такива *** трябва да се убиват веднага!
15
1
 
5
 
! Отговори
да бе преди 9 години
Забелязвам, че хората напоследък разхождат по половин зоопарк кучета и в повечето случаи кучетата са с размер от половин до един тигър :) ! Това изисква особено внимание всички знаем колко отговорна нация сме :) и не до там задълбоченото ни отношение към каквото и да било
14
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде кучкарите почвайте да се подмокряте от кеф ...
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до екстрасензорния номер 5да не ти пожелавам да срещнеш в парка някой запенен питбул,който е хиперсенситивен към проблема на чакрите ти,и на бърза ръка да се заеме да ти регулира биотоковете и нивата на флуидите...
12
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
то сега човек няма право да играе 1 лопата по главата на някой побеснял пес-веднага ще наскачат разни еко,анимал,флора,фауна активисти.Ще вдигнат олелия до бога-как смееш да нападаш безобидната животинка-тя просто иска да те гризне 3-4 пъти от скука,и ще си отиде.А ако случайно ти скъса феморалната артерия и за 3 мин. не ти остане капка кръв и си умреш на пътя;-е, естествен подбор,да си бягал бързо и ловко да се катерил по дърветата.Никога няма да приема че човешкия живот е = на кучешкия !
11
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моментално го убивам това псе
10
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
човекът се превърна в слуга на кучета и котки.и изперка от криворазбрани грижи.
9
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да се копират немцките закони за тези кучета.Всеки, който иска да има куче съвсем свободно да може да си купуватези малките породи като пудел и т.н. подобни от които няма никаква опасност за здравето и живота ако те ухапят.За големите кучета - техния собственик да минава психопреглед всякагодина и да плаща всеки месец застахователни вноски за вреда на нахапан -глобите за нахапан да започват от 4000 лева.Да видим след това дали ще има такива неща
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1Елементарно/ен
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ББ да почерпи кучето с пържоли.
6
4
 
19
 
! Отговори
1 преди 9 години
До АнонименТочно така, то е било провокирано от самия факт, че нахапаният се е родил. Той сто процента е много зъл човек и заслужава да бъде хапан. :(((( Милото животинченценценце.
5
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кучето просто е откликнало на вътрешната, може би дори неосъзната агресия на нахапания.Стопанина е отговорен, че не е опазил животинчето от контакт с "дефектния".Хайде, материалиститескачайте на минусите!
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди две години на централната улица в тази местност едва избягах от подобен звяр.Тръгне човек с колелото да спортува а зад всеки ъгъл те дебне псе или улична повсеместна да те перфорира.Е до кога?
3
2
 
17
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
Дано на кучето му няма нищо, че ако си е разранило венежа или недай си боже си е счупило зъб, трябва да ходи на зъболекар, а както знаете в нашата мила държавица няма здравеопазване на кучтата. Горкият стопанин да пратим ДМС съобщения на собственика. Бог да го поживи.
2
1
 
23
 
! Отговори
Сарказъм преди 9 години
Как не го е било срам този човек да не се остави да бъде изяден от кученцето, то ще да е било гладничко. :((((
1
2
 
24
 
! Отговори
кучефоб преди 9 години
Милото кученце, дано не се е наранило.

Спонсорирани публикации