Латвийски кардинал обвини ЕС, че насърчава хомосексуализма

Дори Хитлер и Сталин не го издигнаха в ранг на държавна политика, каза Пуятс
Обновена: 19 май 2015 14:13 | 19 май 2015 10:03, Елка Василева
12
Латвийски кардинал обвини ЕС, че насърчава хомосексуализма
Снимка: архив, Reuters

Латвийският кардинал Янис Пуятс обвини Европейския съюз, че насърчава хомосексуализма и определи политиката на Брюксел като по-лоша от тази на Хитлер и на Сталин, съобщи Франс прес.

"Не ми е лесно да го кажа, но дори режимите на Хитлер и Сталин не дръзнаха да издигнат педерастията в ранг на държавна политика", каза той пред парламентарна комисия.

"За съжаление този позор стана реалност в ЕС. Нашата конституция признава само нормалното семейство. ЕС поведе вътрешен кръстоносен поход срещу християнската вяра", допълни 84-годишният кардинал.

Духовникът говори пред парламентарна комисия, натоварена със задачата да разгледа причините за падането на покрива на супермаркет в Латвия, при което загинаха 54 души през 2013 г.

Кардиналът изглежда намира някаква връзка между хомосексуалността и тази трагедия, изтъквайки че "загубата на морал" може да е причина за случилото се, а не грешка в строежа.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
me преди 8 години
Да, то щото хората хомо са искали да са такива... хахаОставете хората намира... и не само тях. Всички.
7
5
 
1
 
! Отговори
Phallus impudens преди 8 години
Е, какво му е на хомосексуализма? Природно явление. Вредно, ама го има. Питам, защо никоя наша медия не каза за изявленията нd Йоко Оно за това, че е "имала връзки" с ХИЛАРИ КЛИНТЪН? Нека ни информират, пък всеки от нас си вади своите собствени персонални, лични, негови си изводи! Ама не! Току виж! Може и да е злонамерено! Какво ще каже Биг брадърът? Не е ли дългата ръка на Кремъл? Я да си трая, че като ме изхвърлят, к'во ще правя с тези две леви ръце и мозък като билярдна топка? Кажете вие!
6
1
 
15
 
! Отговори
Разбирача преди 8 години
Според мен кардиналът е прав. Ако строителите са били с "меки китки" тогава термините "набивам колона", "накофражвам", "да му сложа арматура", "да пусна отвеса" придобиват СЪВСЕМ друг смисъл.
5
4
 
20
 
! Отговори
до 6 преди 8 години
5 е прав-защото това е новото ЛЕГАЛИЗИРАНО оръжие за масовото ни унищожение---гей културата,легализацията на наркотиците,педофилството,содомията,инцеса и не напоследно място---цялата НОВА евроатлантическа система от ценности--това се способа да ни унищожават и да ни направят послушни роби--защото хора с нетрадиционна орентация се управляват МНОГО лесно.
4
7
 
11
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Много тъпо изказване, защото Хитлер ги е вкарвал в концлагери. За какво издигане изобщо може да става дума?! Хомото са преследвани и в САЩ доскоро.
3
3
 
33
 
! Отговори
вярно е преди 8 години
---------Дори Хитлер и Сталин не го издигнаха в ранг на държавна политика, каза Пуятс...........ХааХХаааааа излиза че Е.С. са по-долни от Хитлер и Сталин...еми вярно е....
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали ви казах, че в Прибалтийските републики американците са подгонили местните младежи и не обръщали внимание на проститутките. Може би и случаят в Сливен беше по този повод.
1
1
 
31
 
! Отговори
Цветанка преди 8 години
На 100.000 ако има по един свестен човек,пак добре! И този кардинал изглежда точно такъв - свестен!....

Спонсорирани публикации