Волейболистите ни лъснаха с нови прически в Баку

Националите с избръснати глави заради класирането на полуфинал
Обновена: 25 юни 2015 13:32 | 25 юни 2015 12:00, Красимир Ангелов
6
Волейболистите ни лъснаха с нови прически в Баку
Снимка: БТА

С новия визия се появиха тази сутрин българските волейболисти в селото на спортистите.

Почти целият отбор е с обръснати глави, като промяната е заради дадена дума, ако България се класира на полуфинал, играчите ще лъснат голи глави, съобщава БОК.

Така тази сутрин с нови прически се появиха Николай Николов, Борислав Апостолов, Венцислав Рагин, близнаците Георги и Валентин Братоеви, Светослав Гоцев, Велизар Чернокожев, Мартин Божилов и други.

"Думата си е дума. Обещахме си, ако влезем в Топ 4, да го направим и го изпълнихме", каза Николай Николов.

Мартин Божилов не поясни дали за класиране за финал има ново обещание помежду им. "Ние да стигнем до последния мач, пък то ще се разбере", загадъчно посочи либерото.

Тази сутрин националите имаха разпускащи занимания, а от 16 до 18 ч. ще тренират в залата на селото на спортистите. След вечеря е предвиден видеоразбор.

Полуфиналът в Баку срещу Полша е в петък, 26 юни, от 15 часа българско време. Другият полуфинал е два часа по-късно и среща Русия с Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен5Не разбрах,коя глава са си избръснали?
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги актуалния BG dnes,само,че на снимката са бая космати,щом за вас това е новина заслужаваща вниманието НИ,поне се постарайте да ги видим гологлави
4
5
 
0
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Polsha 60% bulgaria 40% ako biem shansovete sreshto rusia sa ni 20%
3
4
 
6
 
! Отговори
Незнайко преди 8 години
Ами за финала освен да си изрежат ноктите на краката... :) По, скоро ако не се бях класирали, тогава да бяха се подстригали.
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
взеха много да наподобяват ритнитопковците с тяхните чалгаджийски изпълнения, татуировки, бръснене на глави и тем подобни. дано и резултатите им не станат като тях
1
16
 
7
 
! Отговори
Бивш преди 8 години
Честно казано, рязко загубих интерес към волейбола, след като до живот се окопаха там г-да агентите (то дали има бивши такива не знам). Иначе чистосърдечно поздравявам момчетата и им пожелавам успех, но надали ще гледам мача.