Псувни, закани и бой за гей "двойка" в Русия

Социален експеримент тества отношението на московчани към различните
14 юли 2015 11:30,
365
Псувни, закани и бой за гей "двойка" в Русия
Снимка: YouTube

Гей парадът мина и замина, но проблемите на хората с нетрадиционна сексуална ориентация остават. В YouTube се появи клипче на известни руски влогъри, който показва колко нетолерантна е Русия към различните.

Видеото е заснето подобно на вече показвани експерименти като това какво е да си евреин или пък красива жена в Ню Йорк. В руското видео участват млади мъже, които се разхождат хванати за ръце в Москва.

Нито един от двамата в клипа не е хомосексуалист, но очевидно московчани мислят, че са. "Двойката" е принудена да изтърпи множество обиди, псувни, а двама руснаци дори налитат на бой на момчетата.

Операторът на видеото дори прекратява снимките, когато вторият мъж тръгва да бие "двойката". Саморазправата спира, когато обясняват на агресивния мъж, че всъщност снимат социален експеримент.

"След като му обяснихме, че става въпрос за социален експеримент, той ни разпита какви са били другите реакции на хората. Показа удовлетворение, като му казахме, че повечето хора са били агресивни", разказва Никита, снимал филма.

Хомосексуалността не е незаконна в Русия, но ЛГТБ общностите твърдят, че насилието и агресията към тях нараства в последните години. Това става особено видимо след приемането на закон срещу "хомосексуалната пропаганда".

Вижте експеримента във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


365
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
1
 
1
 
! Отговори
Икономист преди 8 години
До циникаНе ме наричай псевдоикономист, имам диплома с отличен по икономика и съм много по-наясно от теб. Освен това си боравя само с факти, а не с фантазии и свободни съчинения. Аргументът ти автоматично отпада предвид това, че темптът на растеж на икономиката на по-изостаналите държави, особено например Полша, Естония и т.н. изпреварва темповете на нарастване на БВП в "развитите икономики". Тоест аргументът ти е необоснован логически и фактологически.
128
1
 
5
 
! Отговори
До атанасчо преди 8 години
атанасчо, Мен не ме "притесняват" гейовете, просто ме е гнус от тях. Драйфа ми се като ги гледам. По-силно е от мен !
127
1
 
14
 
! Отговори
Винкелу преди 8 години
Русия било лоша ,а? Я да ги видим тези принцеси в Пеуник ! Колко бой ще ядат.... няма ЕС, няма това-онова !
126
11
 
6
 
! Отговори
атанас преди 8 години
Един истински мъж не би се притеснявал от гейове, един комплексар обаче...това е друго нещо!
125
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аман с тея кавали...
124
1
 
8
 
! Отговори
хомофоб преди 8 години
ми да бяха направили експеримента като си правиха дудуци на центъра..... че да видят тогава....
123
1
 
2
 
! Отговори
Икономист преди 8 години
До циниканаписа едно голямо нищо. Има по-развити държави в ЕС, като цяло съюзът дава възможност за по-добро развитие на всички участници, но в момента има по-напреднали държави, има и изоставащи.
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 227 e и?след време пак ще ги построят..
121
0
 
2
 
! Отговори
Икономист преди 8 години
По отношение на моментното състояние на руската икономика, знаете руски, четете:top.rbc.ru/economics/15/06/2015/557ed6399a7947674c72d0c9
120
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Президентът на Зимбабве направи предложение на Обама след като разрешиха в сащ еднополовите бракове, но Обамата му отказа.
119
0
 
6
 
! Отговори
Икономист преди 8 години
До 218Ми не. Значи първо Швейцария, а и други държави наистина имат по-висок стандарт от САЩ. Второ наистина допуснах грешка - данните за равенство на Унгария и Русия са по отношение на паритета на покупателна способност, който взима предвид БВП на глава от население и индекса на цените. Така че това е реалния показател за стандарт на живот в материално отношение и по този индекс Русия е на нивото на Унгария и ако беше в ЕС като стандарт щеше да бъде във втората половина на класацията.
118
2
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
edna darjava koqto goni ne korupciqta ami geyoveteza kvo govorim,koi e po golqm prestapnik tozi deto e obraten ili tozi deto e kral s milioni
117
1
 
2
 
! Отговори
хаха преди 8 години
абе ей не ти ли казах тихо ве ей шпиндел! (до анонимния)
116
2
 
7
 
! Отговори
НОРМАЛЕН ! преди 8 години
Нека си живуркат гейовете, но да не се показват, защото на 99% от нормалните им се повръща от тези гнусни картинки. Какво да правя? Те имали права? Ами аз нямам ли право да не гледам по улиците фрийкове и извратеняци? А детето ми? То няма ли права да стане нормален човек, а трябва да го облъчват с гнусни гей пропаганди?????Нормалните създават деца, те се жертват за обществото и човешкия род. Гейовете са ***, които трябва да си знаят местото !
115
1
 
9
 
! Отговори
Демокрация 2015 преди 8 години
И все пак е по-добре да си хомосексуалист в Русия, отколкото *** в Щатите. В Русия те псуват, може да отнесеш и един шамар, а в Щатите полицията направо те убива :) Соросчета, колко *** бяха застреляни от началото на годината? 400? 700?
114
1
 
9
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Щом гейовете имат право да показват на целия свят че са различни и да показват какво правят двама гейове на площадите ......тогава би следвало примерно и скинарите да имат право на паради и да показват на площада за какво се борят и те се борят за свобода и то доста по важна ! Да издигнат плакати "Бялото Братство" и т.н. .....лично аз ако имам избор бих избрал сина ми да стане скинар от колкото п*дал !
113
2
 
7
 
! Отговори
защо преди 8 години
Хайде сега някой *** , ИЛИ ОБАМОФИЛ , ИЛИ АМЕРИКАНОПОКЛОНИК да ми обясни , защо в САЩ - най -развитата демокрация в света , е масова практика бели олицаи да пребиват черни хора , да се гаврят с тях , да ги стрелят , да ги убиват ЗАщо ??????
112
1
 
4
 
! Отговори
така е преди 8 години
До Анонимен 200 А имам чувство ,ч е след години , за да можеш да си сключиш хетеросексуален брак , ще изискват от хората първо да сключват хомосексуални такива
111
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** ценности не на всякъде минават. В държавите, където семейството е все още основва на ценностната система, такива неща не се приемат добре.
110
1
 
9
 
! Отговори
агитпроп преди 8 години
Тази статия няма никаква информационна стойност и си е чиста профанна и примитивна антируска пропаганда!

Спонсорирани публикации