Новият в Литекс се изпусна: Сливаме се с ЦСКА!

Ловчанлии ще се местят в София, призна Регенкампф
Обновена: 6 авг 2015 14:09 | 6 авг 2015 10:45,
19
Новият в Литекс се изпусна: Сливаме се с ЦСКА!
Снимка: архив Булфото

Бъдещият треньор на Литекс Лауренциу Регенкампф се изпусна, че "оранжевите" ще се слеят с ЦСКА, след като "червените" се завърнат в "А" група.

Това ще стане най-рано след две години, а шампионът на Румъния със Стауя разкри, че ловчанли ще преместят седалището си в София. Както е известно, и двата клуба са собственост на Гриша Ганчев, а правилата забраняват отбори с един благодетел да се състезават в една дивизия. Ганчев се опита да слее ЦСКА и Литекс още преди месеци, но БФС отказа заради забрани на УЕФА и ФИФА.

"Истина е, ще работя в България. Постигнахме споразумение с ръководството на Литекс. Идеята бе да започна работа през декември, но желанието на собственика се промени и това ще се случи по-рано. До няколко дни трябва да подпиша договор за три години", каза Регенкампф.

"Целта пред Литекс е да спечели титлата в "А" група и да играе в Европа. Отборът е добър, разполага с качествени футболисти и смятам, че заедно можем да постигнем това. Проектът в Ловеч е много сериозен и това повлия на решението ми да приема предложението. Собственикът е купил и ЦСКА, който бе изхвърлен във "В" група. Когато се завърне в елита, най-вероятно Литекс ще се премести в София и ще се вложат още повече пари в проекта", добави още спецът.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До муспиНикой не обича кочини и обори, но няма как без тях. Нека приемем фактите, такива, каквито са.
14
2
 
3
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Тези които ви мразят, смятат до две години да напълнят затворите с вас, и избият евреите естествено!
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щели да отидат в А група ,ама Окръжна!
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
с нетърпение чакам Ганчев да вдлеез в Софийския централен. Тогава ЦСКА и Литекс съвсем ще се разпаднат...... Той Люпко затова избяга, човека не е ненормален.
11
5
 
0
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
До redordeadА вие , г-н "умреляк", се научете да пишете преди да коментирате каквато и да е тема. Получава се "обратен ефект" някак си... :)
10
14
 
11
 
! Отговори
redordead преди 8 години
Лафкаджиите да не комнтират тук, а да си гледат дпесарския обор!
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Когато се завърне в елита, най-вероятно Литекс ще се премести в София и ще се вложат още повече пари в проекта", добави още спецът.""Ловчанлии ще се местят в София, призна Регенкампф"Може би, след време, най-вероятно..... Ба го у признанието. Къде го видяхте, бе Днес
8
12
 
3
 
! Отговори
бай Пандел преди 8 години
До GoshАбе ,,ГЕРЕНБАХЧЕ ,, да си плати неговите борчове,па тогава гледайте другите...
7
6
 
17
 
! Отговори
Gosh преди 8 години
интересно как ще излязат от В група, като има лицензиране и за Б ... или за една година платиха всички задължения.. а простите чорбари все още си мислят че някой друг е виновен и ги спира за А група, а не тия дето теглиха кредити и не плащаха заплати, неустойки и данъци
6
4
 
15
 
! Отговори
чорба-каша преди 8 години
Ами те отдавна са заедно но чак сега го обявяват че са брат и сестра свините му,голямо изпускане стана чак осмърде целия бг елит А група сега ще ревнат сите останали...
5
11
 
5
 
! Отговори
ЦСКА преди 8 години
До добриСъщото ,което и ще стане с ,,Геренбахче,, когато мутрите ги вкарат при Гришата...
4
14
 
7
 
! Отговори
ЦСКА преди 8 години
Забрани от ФИФА и УЕФА !!! Дрън-дрън !!! Шиши и Тиквата не разрешиха !!!
3
2
 
18
 
! Отговори
алекс голфър преди 8 години
сливайте се с когото си искате,вече отндавна всички казаха аман от бг футбол и от простотиите в него-корупция,нагласе4ни мачове и сделки под масата с перуаката .
2
6
 
21
 
! Отговори
добри преди 8 години
Нали строителят на къщички за пиленца от година и половина няма нищо общо с Литекс? А какво ще стане с отбора му, когато влезе в Софийския Централен?
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Земете и Лудогорец и си играйте контроли с 2рите ви отбори. хахах мизерлък цари в българския футбол.... Парите играят , Михайлов танцува, а ние чакаме ли чакаме да тръгне тоя ми ти български футбол....

Спонсорирани публикации