Рецептата Dnes: Хрупкава свинска руладина

Панирано изкушение за сетивата. Опитайте!
19 яну 2016 08:52, Илияна Николова
0
Рецептата Dnes: Хрупкава свинска руладина
Снимка: личен архив

Продукти:

800 г свинско контрафиле

За плънката:

4 твърдо сварени яйца

200 г бекон

100 г кашкавал

100 г кисели краставички

За паниране:

брашно

яйца и галета

Приготвяне:

Месото се нарязва на равни парчета, начуква се леко и се овкусява със сол и черен пипер. Беконът се нарязва на кубчета и заедно с нарязаните кисели краставички се обработва за няколко минути в тиган. След това се изсипва в купа и към него се добавят останалите нарязани продукти.

Тази плънка се поставя във всяко парче месо, което след това се завива стегнато на руло. Рулата се овалват в брашно, после в яйце и галета. Изпържват се в силно нагорещен тиган. Сервирайте с гарнитура по желание.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации