Съботен бис

Всички мразят Преслава, тя - "мести". Деси Слава се уреди с "агнешко"
12 мар 2016 16:25, Александър Попов
24

Рич Форестър няма да умре!

Започваме с най-важната новина от седмицата, за да може всеки от вас да прекара един спокоен уикенд и без напрежение.

Рич Форестър няма да бъде убит в 6384 епизод на "Дързост и красота", както драматизират из социалните мрежи. Ние разбрахме, че Рич наистина ще бъде убит, но това ще се случи в 10983 епизод! Дотогава ще се сменят още куп актьори в ролята на Мич, а следващият, който ще смени Торстън Кей ще бъде чернокож. За да се спази мултикутурализма и да няма обидени на следващите "Оскар"-и, ЕМИ-та и прочее церемонии.

Продължаваме с добрите новини. Фолкпевицата Деси Слава най-после си намери мъж. Това е 19-годишният ни талант в бокса Благой Найденов. Русата бомба вече не крие връзката си с младежкия олимпийски шампион по бокс, а разликата от 18 години видимо не ги притеснява.

Със сигурност целокупният български народ си е отдъхнал, след като и мастити продуценти направиха всичко възможно тя да не бъде самотна. Е, не успяха да я съберат отново с ММА боеца Зарко, но на ход е следващия спортист, който попада в графа "младо агнешко". Изпълнителката със сигурност събира завист сред колежките си, тъй като Благой е само с петилетка по-голям от сина й Майки. На нас ни остава да следим следващия сезон на сапунката, в който новата двойка ще ни обяснява как искат наследник. Ако не стане - спортисти в силовите спортове колкото щеш. Деси явно я влече мириса на ринг.

Фолк "Оскар"-ите отминаха, но интригите продължават. След бойкота на Галена се разразява тиха война под надслов "Всички мразят Преслава". Доколкото е видно обаче добричлийката - "мести".

Камелия предложи Преслава за орден "Стара планина". Според нея това не са награди, а фирма раздаваща статуетки на служителите си за добре свършена работа, за тези, които са донесли повече пари на собственика. Алелуя! Открихме топлата вода! Обикновено нападките идват от тези, които са извън "Пайнер", или никога не са носили кой знае какви пари на собственика.

Всъщност, Камелия е права. Наградите в България никога не са зависели от фенове, гласуващи, специалисти. Затова и не са важни. Статуетките се трупат, но не носят никакви дивиденти, освен че разпалват и без това многобройните интриги.

Тази година героят е Галена, която бойкотира церемонията. Подкрепиха я Николета Лозанова (явно и тя е някаква държавна инстанция) и Емилия, а самата тя иронично информира в социалните мрежи, че е добре. Като няма голяма награда - да има PR. А фолкзвездите ги умеят тези работи. Като се започне от ваните, та се стигне до бойкотите.

На Преслава явно й дреме "на капките", защото продължава да си е най-оборотната в бранша и не слиза от национален ефир. Нейните опонентки трябва да й признаят едно - нещата й се случват без особен напън. Защото опозицията видимо се напъва да е номер едно, но когато има напън - има само смях и подигравки от околните.

Такъв напън се усеща и при актьора Ненчо Балабанов, който стана всенароден любимец в "Като две капки вода". Сполетялата го слава може да му изиграе лоша шега, защото неговото присъствие става все по-натрапчиво и досадно. А взе да гради кариера на певец със скоростта на фолкпевица.

Медите пък се загрижиха Ненчо да не фалира, въпреки, че е в пика на ангажиментите си. Според клюките харчел всичките си спестявания по гаджето си Йоанна Драгнева. Двамата се разделяха и събираха по почина на Николета и Валери, и Алисия и Николай Михайлов. Възобновиха се като двойка в странен момент - когато Ненчо стана водещ на "Господари на ефира". Чакаме да видим какво ще стане, когато го сменят, а дотогава медиите го съветват да следи спестяванията си. Колеги информирали, че пръска хиляди по Йоанна, а бюджетът за сина му бил далеч по-малък.

Но чакайте малко. По кого да харчи един мъж, ако не по жена? Нищо не действа така изпразващо на един портфейл както желанията на дамата до теб. И това е природен зкон, който няма да се промени с публикации.

Задава се съдебна сага и между риалити шофьора от Щатите Джино Бианкалана и бившата му изгора Джена. Фолкпевицата го играе щастливо сгодена в момента за Малкия Канар (Атанас Стоев-младши - б.а.), но спор за кола ще наостри вниманието на публиката. Историята е тривиална - докато били влюбени, Джино купил автомобил на Джена. Когато любовта угаснала обаче Джино си взел колата. Явно обаче не познавал родната действителност и записал возилото на нейно име, а не както е практиката у нас - никога не документирай движимо имущество на любовницата, ако искаш после да си го вземеш. Следващият път Бианкалана просто да се консултира с медийните бизнесмени.

Друга значима новина от седмицата е, че участничката от последния сезон на X Factor Дарина Йотова имала хиалурон в устата. "Лъжа е. Могат да се разгледат нейни снимки във Facebook, на които е по-малка. На тях ясно се вижда, че това са нейните естествени устни", опровергаха мениджърите й. Успокоихме се, че всичко е естествено, сега чакаме дуета с Криско.

Да минем в тежката категория на шоубизнеса и да ви осведомим, че Благо Джизъса зарязал бременната си съпруга Есмер, защото била много ревнива.

Двамата се разделят, трият си снимките от социалните мрежи - съвременният начин да скъсаш с половинката си, после се събират. Между това Колизеума разкършва в чалготеките из Студентски град, а кариерата му е зациклила сериозно и все още няма отбор. Най-добре е Георгиев да се върне в родното първенство, така чака-раката ще му бъде на една ръка разстояние.

"Есмер сама се прецака. Тя буквално задуши Благо. Обсебваща е, не му дава да диша без нея. Изнуди го за бърза сватба и дете. Той не издържа", обясняват ситуцията негови приятели. Не става ясно на кое не е издържал и някой карал ли го е да сее божествената си течност.

В края преминаваме на международен ритъм.

Няма как да не изтъкнем Доли Партън, която навърши наскоро 70 години и се подготвя за голямо турне с 60 концерта по повод новия двоен албум с най-големите й хитове. Как се поддържа на тези години? Доли не си измисля някакви мантри и здравословни рецепти за поддържане на фигура.

"Всъщност не правя нищо. Всичко върху мен е "нарисувано" от лекари и хирурзи, няма нищо естествено. Единственото истинско нещо е сърцето ми", откровена е тя. Дали пък е случайност, че навремето кръстиха първата клонирана овца Доли?

Финалът е за Ким Кардашиян, която реши да разстрои половия живот на милиони с голо селфи в банята.

"Исках да напиша нещо до всички вас, които осъждате последната снимка, която публикувах в интернет. Никога не съм разбирала защо хората се дразнят от избора на другите около тях. Не използвам наркотици, рядко пия и никога не съм извършвала престъпление, но въпреки това винаги съм в ролята на "лошата" за това, че се гордея и показвам тялото си. Винаги се връщате към секс записа, който излезе преди цели 13 години. 13 години, хора! Преди доста време, а вие все още говорите за това? Живяла съм в срам и страх и знам какво е. Не е нужно цял живот да се защитавам, да слушам хилядите оплаквания, само за да докажа, че съм много повече от нещо, което се е случило преди 13 години. Нека продължим напред. Аз го направих. Аз се гордея с тялото си. Гордея се със сексуалността си. Гордея се и с това, че се чувствам добре в кожата си и не ме е страх да показвам недостатъците си. Надявам се с това да дам кураж на други жени, които се срамуват от телата си. Това е моята цел. Мъжът до мен ми дава сила, подкрепя ме и ми дава увереност, за която никога не съм си и мечтала", изказа се като гуру Ким.

То хубаво, ама в нейна подкрепа започна да се щрака мало и голямо. Дори и 63-годишната мадам Озбърн. Странно как у нас още никой не се е сетил да подкрепи Кардашиян...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
рупсита
7
1
 
10
 
! Отговори
опс преди 8 години
Десислава забърса агнешко, а агнето забърса кравешко.
6
2
 
6
 
! Отговори
Пачо преди 8 години
"фирма раздаваща статуетки на служителите си за добре свършена работа, за тези, които са донесли повече пари"Тук нещо не схващам - някъде има фирма която раздава награди за лошо свършена работа и най-малки приходи ли ?
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като МУ гледам снимката, може и наистина да има какво да си мести.
4
7
 
15
 
! Отговори
честит преди 8 години
Напъните на Днес-а да прави журналистика стават все по - миризливи.
3
1
 
32
 
! Отговори
Манго без окови преди 8 години
Статията незабавно да се номинира за Пулицър! Написана е на такава висота! Евала на аФтора;)). Човече ти си мой кумир. Научи ме и мене да творя като тебе. Моля те.
2
0
 
9
 
! Отговори
доктора преди 8 години
Евала......но комент.......
1
4
 
13
 
! Отговори
Без Коментар преди 8 години
"Гришо показа футболни умения (видео)"Има запитване, Свършиха ли шадраваните в САЩ та тоя клоун започна и топка да рита.

Спонсорирани публикации