6 невероятно полезни масла

Кои са те?
2 апр 2016 22:48, Илияна Николова
6
6 невероятно полезни масла
Снимка: Youtube

Когато става въпрос за здравето, освен храните, които консумираме всекидневно, важно е и какви мазнини усвоява организмът ни. Консумирайки полезни мазнини в точното количество, може да забавите процесите на стареене в организма, да се чувствате и изглеждате по-здрави и енергични. Запишете следващите полезни масла и изберете кои от тях да направите част от кухнята си.

Кокосово масло
 
Кокосовото масло с право е наричано „суперхрана“. Неговата консумация може да ви помогне да загубите излишните килограми и да поддържате постигнатите резултати. Маслото е богато на омега 3 мастни киселини и освен че повишава метаболизма, предотвратява неврологични нарушения и кожни проблеми. Също така играе ключова роля за намаляване на белезите от акне или в следствие на наранявания.
 
Зехтин
 
Неразделна част от средиземноморската диета, зехтинът подобрява здравето на сърцето, поддържа правилната циркулация на кръвта в тялото и подобрява когнитивната функция. Консумацията на зехтин забавя и процесите на стареене. Ако спазвате диетичен режим на хранене, включете тази мазнина в умерени количества в менюто си.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: здравемаслаполезно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
bros преди 8 години
Едно време на баба ти долните ***, щото все от сатен са ги правили :)
1
2
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Свободно се продава конопено семе за консумация в големите хранителни вериги.

Спонсорирани публикации