Съботен бис

Космати крака и Кобилкина - идва да прави секс с теб...
29

Приятелството й с Преслава е поставено на карта

Този Съботен бис се очертава повече от горещ. С нарастването на температурите очукания ни шоубизнес започна да се събужда, макар че старите хора отдавна са казали, че пролетта е сезонът на неуравновесените. Или още по-конкретно - на лудите.

Сред медийните герои също не липсват хора, които слънцето ги е напекло.

Започваме с Наталия Кобилкина, която ни изуми с директен мейл:

"Идвам във вашата къща да правя секс с вас! Не се шегувам!", заплаши ни тя. По-късно става ясно, че ще правим секс заедно, ако се запишем на някакъв уебинар "Сексуална терапия" в три дни - от 4 до 6 април.

"Ще работим с вас три вечери. Първата вечер ще терапевтираме и лекуваме. Втората вечер ще работим с оргазми и мускули. Ти ще оргазмираш и еякулираш още по време на уебинара. Третата вечер ще давам практики и техники, като например кралската свирка", разкрива Кобилкина за тренинга.

После става ясно, че кралскта свирка си има цена - 179 лв., при положение, че Наталия взимала по 200 лева на час.

Още докато четяхме мейла "оргазмирахме" и си зададохме въпроса: "Откъде толкова българки се връзват на някаква еякулираща рускиня?". Явно сме го закъсали здраво под чаршафите, след като Кобилкина си извоюва званието секс гуру. Същата, която убеждава, че с техниките си побърква всеки мъж, а пък самата тя бе изритана от мъжа си. Кралските й свирки явно са си селски и не вършат работа, но пък изгубени в превода самотнички сигурно си въобразяват, че след един семинар с Кобилкина до врата ще потропа принца на белия кон? По-скоро ще има потропване на въображаема кобилка. С уникалната намалена цена от 2000 на 179 лева. Ама щом има кой да й се връзва на цвиленето с руски акцент - тя не е виновна.

Известната с известността си плеймейтка Моника Валериева пък реши да ни наруши "оргазмирането" с космато селфи. Тя си пусна кадър на обрасъл крак и размаха пръст на всички, които се решиха да да я критикуват.

"На въпроса какви са тези косми? Отговорът е: Руси, нормални косми. Хаха, като на всеки нормален човек! На въпроса защо са там, отговорът е: защото е прекрасно и красиво, но малко по-късничко ще го схванете, след няколко месеца, при някои и година, но попитайте и Ирина Шейк или Ева Меднес, защо по дяволите имат руси косми на ръцете и бедрата".

Запратихме запитване до двете, но те се затрудниха да си спомнят коя е Моника. Аз мога само да дам съвет на Валериева да се огледа и в други звезди, които си отглеждат храсталаци под мишниците. Те също са по-известни от нея. Така стъпка по стъпка може да направи и световна кариера, ако я вземат в продължението на "Междузвездни войни" в ролята на Чубака.

Високите температури изиграха лоша шега и на фолкпевицата Камелия, която разтвори спици във Facebook.

45-годишната блондинка застана в мръснишка поза, но какво може да постигне сред почитателите й, които са предимно невръстни и пъпчиви? Лелка от порното ли го играе, нещо доказва ли се? Защо не вложи същите усилия за някоя нова песен, че с темпото, в което върви, скоро ще я забравят и тогава ще си остане само с разкрачената поза.

Гино Ташев, прочул се у нас като Джино Бианкалана, пък изнудвал бившата си годеница Джена със секс клип. Джино, ти баща, ти майка. Моля те, не го пускай в обръщение, че току-виж и Джена стане толкова известна като Галена. Родната фолк сцена не се нуждае от това Джена да бъде голяма звезда. Сигурно и ти го знаеш - ще ни занимава с нискобюджетен театър, в което медиите трябва да играем главната роля . А за едно зърно в повече не си заслужава. Играй си твоята роля в Чикаго, а ние обещаваме - ще забравим и теб, и Джена, достатъчно бързо. Като споменах бързо - някаква златотърсачка казала, че си като зайче в леглото. Така че клипчето и на теб може да изиграе лоша шега.

Галена, чийто възход започна именно от една вана, пък била пред раздяла със съпруга си Галин. Защото имала вземане-даване с негов добър приятел. "Преди участие тя имала среща с любовник, който я чакал пред луксозна къща. Галин от много отдавна подозирал съпругата си в изневяра, затова решил да я проследи и по този начин разбрал за долната и мръсна лъжа на Галена. Той е изпаднал в шок от видяното. Информацията е от "приятелка" на Галена, която твърди, че се е стигнало до бой между двамата мъже", докладва доволен от ситуацията източник пред "Всеки ден".

Самата фолкпевица е на турне при бианкаланите в Щатите и след завръщането феновете ще купуват пуканки за следващия чалга сериал "Галена срещу Преслава". Двете уж бяха най-близки приятелки, но една статуетка охлади отношенията им и напрежението зрее. Самата Преслава призна, че й е болно от поведението на колежката си след наградите на "Пайнер". А ако към сериала бъде вкаран сюжет и с развод - ще си стане цяла драма.

Гаджето на Криско - Ася, пък ще има нелеката задача да понатрупа слава като плеймейтка номер едно на годината. Вече я пробваха като актриса в роден сериал, но играта й няма как да бъде оценена като на мечката на Лео Ди Каприо. Остава Криско като ракета-носител. Танцьорката била сериозно раздразнена от мързела на половинката си, защото не влизал във фитнеса. И съответно понатрупал излишни телеса. Така е, като му готвиш мусака по престилка, от нея не се слабее.

Именно Криско обаче изстреля сред известните Гери-Никол, а манията по пухкавата тийнейджърка надминава границите на нормалното. Някакъв фен се постара да мине в графа "куха лейка", след като си татуира името й на гърдите. Дори с правописна грешка, която само засилва манталитета на фена. С две думи - уникална татуировка! Честито на жената, която си ляга или ще си ляга с този титан на мисълта. Друго си е да положиш морна глава на мъжка гръд, жигосана с "Geri Nikol".

Закъсала го е и фолкпевицата Деси Слава, която предизвика зависта на колежки си, след като вкара в леглото 19-годишния боксьор Благой Найденов. Той обаче й поставил ултиматум - отслабваш или се разделяме! Певицата минала на диета, съобщават таблоидите и правилно - тук Photoshop не помага.

Елена Кучкова пък вече била бездомна, след като богатия й любовник Любо Бентлито я изритал. Плеймейтката искала да мине под венчило с политика от ДПС, но явно прекомерно силното й желание имало обратен ефект. Да се готвят Жоро Мерцедеса и Вальо Тойотата. Ако и там не върже на Кучкова - има мъже с прякори Кире Жигулата и Тошо Московеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ба, тая страна след 30 години няма да има на картата. Майчице мила, в какво блато се превърнахме!
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Камелия и Кобилкина не крият слабостта си към секса на "другото място".
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Камелия много добре се е наместила пред обектива !
14
1
 
17
 
! Отговори
Ггг преди 8 години
Тоя тираджията от чикаго още ли е в новините?
13
0
 
13
 
! Отговори
Нане преди 8 години
Абе маце, тоо космурляк кво ше го прайш ***?
12
0
 
11
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
НЕАМ ДУМИ.
11
1
 
3
 
! Отговори
ezda преди 8 години
dokato ima mladi ,i glupavi momceta-taka kamelja-kamilka ste se kraci-kato kartitza
10
4
 
9
 
! Отговори
Отец Нафарфорий преди 8 години
Пу, пу! Пази Боже! Дяволско изчадие космато, ауууу, брррр! Да не дава Господ да ти влезе в къщата!
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато има балъци ще има и тарикати . Какво друго да коментираш .
8
0
 
36
 
! Отговори
доктора преди 8 години
Ха ха ха.....разсмяхте ме.....Мила родна картинка.....ха ха......
7
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де , сменям думата. Монитора ми замириса на развалени яйца , държани една седмица в мръсни чорапи.
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Монитора ми замириса на ***.
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Камелия изкърти мивката с тази снимка! За мен обаче е неясно, какво има между ушите на тия, които даже дават пари,за да я слушат "на участие".... Нищо чудно, на следващата такава снимка да е само по организам, все пак трябва да се шуми около нея. но и това не ме учудва, помните ли баба Лили иванова, на 70+ как се беше изцепила на един концерт, че не само бедрата, ами и сливицата чак и се виждаше? Суетата е страшно нещо, и нереалната преценка за това, което си.
4
0
 
38
 
! Отговори
Неа преди 8 години
За щастие повечето ми бяха непознати имена ...
3
12
 
18
 
! Отговори
янко преди 8 години
РУСНАК ЛИ Е ,РУСКИНЯ ЛИ Е ГИ ОСТАВИ ! ВСИЧКО Е МЕНТЕ . ЛЪЖА ,МАНИПУЛАЦИЯ !!! КАКТО В ПОЛИТИКАТА , ТАКА И В СПОРТА И ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ !!!!!!
2
1
 
21
 
! Отговори
Гошо преди 8 години
Кобилкина, за мъже няма ли да правиш такъв семинар?
1
0
 
48
 
! Отговори
ужаст преди 8 години
тези всички са ДЪНОТО.... :D