Рецептата Dnes: Тиквички със сирена на фурна

Вкусно, но и диетично ястие, запечено на фурна
12 апр 2016 08:52, Илияна Николова
5
Рецептата Dnes: Тиквички със сирена на фурна
Снимка: Youtube

 Продукти:

1,5 кг тиквички
100 г сирене
100 г кисело мляко
1-2 яйца
няколко стръка копър
сол и черен пипер на вкус
150 г кашкавал
 
Приготвяне:
 
Тиквичките се обелват, измиват се и се настъргват на едро ренде. След това е необходимо да се отцедят в гевгир за няколко минути. Сложете ги в купа и добавете към тях натрошеното сирене, нарязания копър, яйцата, млякото, лукъ, черния пипер, няколко капки олио и брашно по желание около супена лъжица.
 
Всичко се разбърква много добре и се слага в намазнена тавичка. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса. Когато са почти готови може да ги поръсите с настърган кашкавал и да запечете за още няколко минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
nabludatel преди 8 години
Тиквички със сирена???/tva e zaglavietono....no v produktite pi6e(100 г сирене) i vqrno nese vijdat tikvi4ki a patlajani i te nesa nastargani???????Илияна Николова kakvo li gotvi tazi jena v ka6ti.Izvinqvam se za maimune6kiqt ezik
4
1
 
4
 
! Отговори
ha ha ha преди 8 години
До Bai-HuiАко и да са от *** тиквички, то те не са настъргани, а са цели както на снимката.Освен това вътрешната част на парченцата е доста тъмнокафява, за да е на тиквичка.Да не говоря, че е добре на тиквичките да се остърже горният слой, но това не се отнася за посочената рецепта, тъй като според нея тиквичките се настъргват.Освен това в рецептата изрично е написано, че тиквичките се обелват.Няма защо да спорим - това е моето мнение и то не е задължително за останалите.
3
0
 
5
 
! Отговори
Bai-Hui преди 8 години
До ha ha haМоже да са от *** тиквички бре.
2
2
 
9
 
! Отговори
ha ha ha преди 8 години
Еееее, ама това ястие на снимката е с ***, г-жо/г-це Илияна Николова. Не е тиквички, нито пък са настъргани.То няма какво да се коментира повече - статия-менте, както и "журналистът" - менте.
1
0
 
6
 
! Отговори
Илияно, ограмоти се преди 8 години
"...нарязания копър, яйцата, млякото, лукЪ, черния пипер..."

Спонсорирани публикации