Съботен бис

Азис с магия към Николета: Богат мъж да не видиш!
23 апр 2016 19:43, Александър Попов
25

Едно време Николета си бе дала и гърдите на Азис, но днес са врагове

Родният шоубизнес ще бъде повече от скучен, ако не се подливаше постоянно вода на някого, който се е осмелил да покаже главица из медиите.

Азис обаче надскочи себе си. От няколко седмици неговата бивша приятелка Николета Лозанова се е заела сериозно да развенчае мита, че има хубаво тяло. В любимата таблоидна рубрика на работещите в bTV "Папараци" плеймейтката громи фотосесиите на Азис и показва всяка излишна мазнина по тялото му.

Обидената звезда обаче нямал намерение да подминава тв подигравките и заприпкал към Костинброд към къщата на баба си Станка, която е врачка, докладват журналисти. Той й поръчал да направи магия на Лозанова от типа: "Да не види мъж с пари. Да ходи само с бедняци и да не отиде на почивка по-далеч от България".

Станка използвала стар вещерски ритуал с косми, конци и свещ. Ефектът от магията щял да започне да се вижда още след месец, като догодина личният живот на силиконката ще е пълен провал и тя няма да може да се докопа до футболист, бизнесмен или политик, а ще трябва да се примирява с обикновени бачкатори.

Явно обаче наистина магията е с отложен старт, защото последните клюки гласят, че заможен политик мачка чаршафите с Николета. Засега любовникът остава в сянка, но нейни приятелки злословят, че всеки месец с ласки Николета си докарвала по 20 000 лева изчистени от данъци.

Фолкпевицата Цветелина Янева пък като няма с какво друго да се похвали, зарадва почитателите си с новината, че е била на концерт на Марая Кери в Милано. И естествено била много развълнувана. Ексклузивната новина е толкова значителна, че и на мен на моменти ми спира дъхът. Навремето така се вълнувах от информациите за спрени от катаджии певици, които не ги глобили за един автограф и диск. Но сега времената са други, а и катаджиите отдавна не се задоволяват с чалга албум и подписана със златист маркер картичка.

Продължаваме с новина, която би трябвало да събере поне 200 души на Орлов мост, които да блокират движението поне за ден.

Андреа си мие колата с минерална вода, гръмнаха медиите. При всяко посещение в родната Сапарева баня Андреа се отдава на миене на автомобила си. Тя лъска возилото не с каква да е вода, а с минерална от популярния в региона извор Гейзера. Само за сведение водата е с температура 103 градуса и нямам идея дали влияе добре на боята на колата. При това едрогърдата блондинка сама хващала пенливата гъба. То затова и няма свежи еколози в центъра на София - явно са се заредили около Гейзера и дебнат дали Андреа няма да се появи по потниче да чисти возилото си.

Черната Златка пък е готова за лидер на масите. Плеймейтката изригна срещу богаташите, явно има някаква следа завист, че за толкова години не си намери "мечо", който като си стъпи на парите да стане 2,10 м.

"Направо ми се повръща от скапания и селски начин, по който се демонстрира "луксозния живот" на измислени персонажи! Нищо лично, просто моя статистика", коментира Златка. Нищо лично Злати, но римляните са казали друго в Сената. Всяка плеймейтка с богат чичко може да ти ги цитира.

Само на бял български журналист може да му хрумне бялата новина, че Марияна Маринова и Елена Кучкова били като две капки вода. Двете са преживели различни лета на тази земя, като само един черен журналист би написал, че те са били безсмислени. Но така или иначе да си продължим с култовата новина. Двете били като близначки, защото цветът на косите им бил еднакъв. Така се раждат новините за родните бръмчалки!

Фалшивата вишна на столичния "хайлайф" - Калина Паскалева, пък бе на спортна вълна. Тя се "чекна" от стадион "Българска армия" и остана възхитена от младите футболисти на ЦСКА.

"Възхитена съм! Пожелавам им да вземат Купата на България! Заслужават я! П.С: Миналата година гледах финала на Купата в Бургас и по-разочарована от мач, не съм си тръгвала. Днес ЦСКА ми доказаха, че не когато имаш много пари нещата се получават, а когато имаш хъс и желание да гониш топката, а не гаджетата! Не се отпускайте, момчета! Вярвайте си!", написа тя.

Калинчето явно ходи на мачове и на Левски и ЦСКА, което си е вид шизофрения в днешно време. Но лошото е, че футболистите не я четат, защото след мача се забиха в  чалготека в Студентски град. А както се знае трудно се става голям футболист, когато се раздаваш повече на песни на Анелия.

След като дълги години Джена не може "да хване ръка" за певица на годината, през последните месеци трупа негативи и на личния фронт. Бившето й гадже Джино не се посвени да разкаже пикантни подробности за нея, след като фолкпевицата се сгоди за Малкия Канар. Двамата замислят и сватба, но полицията може да сложи прът на замисленото тържество. Сватбата на Джена е пред провал, тъй като арестуваха девера й Стоян Стоев. В сряда белезниците щракнаха на ръцете на музиканта в спалнята му, а по-късно бе освободен. Заради изненадващия арест обаче семейството е в шок и било на път пак да отложи венчавката, чиято дата веднъж вече беше сменена.

Мама и татко Канари планираха да вдигнат тежка сватба на Наско Стоев и Джена в имението си в Катуница в стил "3 дни яли, пили, пели и се веселили". Но сега родителите били в шок от задържането на по-големия си син и направо казали на младоженците, че не им е до тържества.

Завършваме със скандала на седмицата. Жана Бергендорф бе спипана да шофира под влиянието на кокаин. Тя шокира продуцентите си, макар че залитанията от лента в лента на Жана май не са изненада за никого. Сега ще предстои бързо производство и най-вероятно ще се размине с глоба от 1500 лева, но пък на преден план изпълзяха изпълнители, които някак си затъват в медийна забрава. Такъв е случаят с Мариана Попова, която обвини Жана, че е нашмъркана свиня.

"Да ти предложи живота повече от колкото заслужаваш, да ти вярват хората и убедително да претендираш за  качество и ниво, а всъщност да се нашмъркаш като свиня. Не разбирам подмяната на смисъла, не разбирам света, в който живея!".

Абе то и ние не го разбираме този свят, ама паметта ни не е толкова къса и си припомнихме една президентска любов, която така и не бе отречена. Пък тогава Мариана не бе оприличавана с животни. Но това си е българският шоубизнес...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бг културата.
13
2
 
1
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
разгледах снимките и слабичък бис тая седмица , а за Слив Трифонов що тъй нищо , всяка година като си ходя до БГ си купувам в-к Викент - и ако не гледаш датата на корицата не можеш да кажеш кога е печатан -- винаги имаш статия за Сливчо и незнайната му болест, Лилито и колко е тъжна на върха , Тато ,ВИС-2 Сик , за едни големи пари , и реклама на хапчета ,за да ти става самочувствието
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кифли с мармалад им се ядат на хората' т.е. кифли и зрелища да има, другото на заден план (прашка) ;)
11
1
 
10
 
! Отговори
у преди 7 години
редко и кафево !
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цура Янева що не постне някоя снимка с истинския си мъж/спонсор/ ,да не я е срам,че е 200 кила ?
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забележителни новини!
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимка номер 1 ми най харесва, така и аз ща я хвана Николета. Ще остане доволна, убеден съм. А за останалите, джуките им не ме интересуват. Само снимка номер 7 не ми е ясно защо са снимали този льольо и къв се прави там. Голям *** ми е, все едно е некъв мъж, но е пълен ***.
7
0
 
52
 
! Отговори
Дидо преди 8 години
Какви са тия надути джуки на всички снимки бе егати противната история, няма ли да отмине тая мода вече омръзна ми да гледам обезобразени жени по улиците и телевизията.
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мноо випове,мноо шоубизнес(???)....
5
1
 
15
 
! Отговори
доктора преди 8 години
Упсссс С М О Т А Н Я Ц И
4
2
 
21
 
! Отговори
ААА преди 8 години
освен Николета и тая на Кубрат , другите изобщо не съм ги чувал :) повод за гордост хахаха
3
0
 
14
 
! Отговори
доктора преди 8 години
Пардон......цензура
2
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мариана Попова няма място сред тези....., тя струва много повече.
1
6
 
16
 
! Отговори
Жокера е Наркоман преди 8 години
Тъз е отвратителна, м/ду нея и Азис бих предпочел Азис.

Спонсорирани публикации