Правете орална любов, за да имате здрави деца!

Учените с откритие в полза на мъжете
6 юни 2016 22:30, Екип на Dnes.bg
25
Правете орална любов, за да имате здрави деца!
Снимка: flickr

Прелюдията към секса е удоволствие, но не е същинската причина, поради която хората се отдават на орални ласки, твърдят американски учени, цитирани от в. "Дейли стар".

В наши дни оралният секс е не по-малко популярен и практикуван от стандартния, най-вече защото не води до нежелано забременяване. Зад същинската причина стои обаче сериозна наука, която обяснява еволюционните ползи от оралната любов за мъжете и жените.

Изследване на специалисти от университета на Оукланд, публикувано в сп. "Journal of Reproductive Immunology", разкрива действителните причини, поради които представителите на двата пола практикуват орален секс.

При жените поглъщането на семенна течност приспособява телата им към външна ДНК. Когато забременеят, това помага на имунната им система да не третира мъжките гени като "чужди". Редица проблеми през бременността възникват, защото женският организъм възприема зародиша като чуждо тяло.

Колкото до това защо мъжете задоволяват орално жените, проучването разкрива, че по този начин те се застраховат срещу кръшкане. Представителите на силния пол са по-склонни да практикуват кунилингус, ако намират половинките си за привлекателни и се опасяват, че могат да бъдат съблазнени от съперник. Стараейки се повече в леглото и осигурявайки им сексуална кулминация чрез орален акт, мъжете си гарантират задоволени партньорки, които е по-малко вероятно да потърсят "чужди" услуги.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
да не се задавите преди 2 месеца
Много е хубаво да ти правят, но е гнусно да правиш...
16
0
 
4
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 7 години
Кво ли че стане ако некоя гълта на 10тина мъже у месеца - как ли че и подейства на ДНКто?
15
0
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Хаха, въпреки че съм голям поклоннинк на оралния секс, статията наистина е пълна глупост. Приспособяване на ДНК през хранителната система?! Глупости на таркалета. :)
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-големи глупости мога да прочета само в някоя друга статия на днес.бг. Що за медия сте изобщо?
13
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
ех какво ли не измислят в полза на мъжкото удоволствие!
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тази статия е за турция, тук по погрешка
11
1
 
10
 
! Отговори
до 14 преди 7 години
Те да се научат първо да си къпят дебелите зад***, а после да чакат някой да ги лиже.
10
0
 
13
 
! Отговори
страхотно преди 7 години
"Дейли стар" - жълта преса, в която публикуват "учени"! В някакъв университет в Оукланд имало "специалисти" по орален секс! И обявеният "екип" на днес.бг извършва задълбочени "научни" обобщения по въпроса. Интересно, дали "екипът" проверява тезите си в практиката и колко "здрави" деца е народил.
9
4
 
9
 
! Отговори
тя преди 7 години
Това е пълнапростотия. Защо не занни занимавате с такива неща.възмутително
8
2
 
32
 
! Отговори
Така мисля преди 7 години
Чудя се защо никога не се пишат статии за любовта между жената и мъжа, за взаимното уважение между тях за разумността, отговорността , верността помежду им , че именно такива отношенията гарантират здравето и оцеляването на поколението. Вместо това позволяваме да ни заливат с такива гадости като статията тук и очакват от нас да вярваме че това е изследване на незнам си кой университет. Пошло е.
7
1
 
11
 
! Отговори
?! преди 7 години
"..осигурявайки им сексуална кулминация чрез орален акт" - Was is Das!!???
6
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На уважаемия екип на сайта,писал тази абсолютна простотия, мога да услужа с достатъчно квалитетен генетичен матрал така, че само убавки и здрави дечина ке имат!!
5
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като каже, че е духала на друг - през вратата и кой от където е! Днесбиге - айде съпрете се бе! Заприличалу сте на вестник "Чук-чук" от зората на демокрацията.
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мда, явно британските учени са ги изселили вярно в Нова Зеландия и сега от там бълват бисерите си. Групата недоучени явно са прекарали доста самотни нощи, потривайки ръце и нещо между тях. Но преди да открият огъня, са съчинили тая простотия, та барем некоя се излъже да им пусне. Това че Щатския сенат реши, че френската любов не е секс, за да не се водят ласките на Люински към Клинтън изневяра, не го прави изневяра. Ако гаджето ти каже "Скъпи духах на друг", кой ли би останал равнодушен?
3
1
 
9
 
! Отговори
кака преди 7 години
До Анонимени не само)нека половинките си мислят,че само на тях
2
3
 
12
 
! Отговори
кака преди 7 години
До Анонименколко сте правхората винаги са били полигамнивсичко друго е лицемерие
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 1Браво, бе полувинке.

Спонсорирани публикации