Рускини, килими – какво по-секси?

Руснаците обичат килимите и ни го показват отново
6 юни 2016 21:00,
163

 Снимка: klyker.com

Руснаците обичат килимите. Защо това е така, е мистерия!

Според една от версиите тази любов пламнала по съветски времена. Идеята да се окачват обаче килимите на стената също е неизвестна. Някои твърдят, че това е вид изолация - вътрешна. Други твърдят, че килими се давали масово като зестра и каквото остане - отива на стените.

Друга версия твърди, че килимите се окачвали за звукоизолация. Много хора пък криели с тях дефекти по стените на жилищата си.

Трети пък твърдят, че традицията с килимите по стените идват още по от изток, където те се смятали за произведение на изкуството и символ на богатството.

В днешно време килимите пък се ползват за фон на ефектни снимки. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
8
 
! Отговори
Одисей Шопов преди 7 години
До Анонимен 31Ми пускаха го, ама при тая суша за лоши новини от Русията вече се чудят какво да пуснат на овцете да преживят тука
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На село в къщата на баба ми и дядо ми има огромни гоблени и тъкани килими по стените, а са потомствени българи.
22
0
 
8
 
! Отговори
ФСБ преди 7 години
А,бе dnes.bg вие наред ли сте?Толкова ли няма какво да напишете а,ами се занимават с рускини и т.н.?Мн затъпяхте и почнахте да пишете простотии .Как може някой от вас да седне и да избира снимки на момичета и да пише подобни статии.Търсите под вола теле и скандали...
21
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е в кална България е задължително събуването. Обувки и чехли натъркаляни пред вратата. Ай стига бе ! На гостите чорапите миришааааааат ! Уф ! Не съм длъжна да им ги мириша !Руснаците не се къпят а когато се къпят 80% от тях не сменят бельото. Това го има и при българите. Миришат в обществения транспорт.
20
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе убавото си е убаво - и рускините, и килимите! Килимите там са евтини из разните бивши републики, ама за персийски килим от вълна като тези на снимките ората дават по неколко хилки в зелено на запад - който разбира де, щото повечето преживят върху пластмасови мокети и ковьорчета.Иначе тука ли требваше да се смееме на рускините - и за кво требваше да им се подиграваме - че са красиви като богини или че имат хубави килими? Аааа, сетих се - щото са рускини.А това матрялче май вече го пускахте
19
2
 
5
 
! Отговори
РВ преди 7 години
Аз килими не видях на тези снимки...
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днеса, струва ви се странно, че руснаците си слагат килими на стените, докато ми обяснявате колко нормално било амуджите ходят с чаршафи на главите?
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2/3 от руснаците не излизали... Ами то тая страна как да излезеш? Ти до съседния окръг да отидеш, то си е като друга държава ;))Можеш ли да си представиш да живееш в централна Русия и да искаш да пресечеш руската граница? Някакви си няколко хиляди километра... А в България познавам хора, живеят на под 30 км от границата и никога не са излизали. Моиш ли да си представиш?
16
1
 
4
 
! Отговори
maxobg преди 7 години
До Яко а!"абе пич,какви хапчета използваш???страхотна реч!!!
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страхотни мадами. Особено снимка 13.
14
0
 
9
 
! Отговори
333 преди 7 години
Килим номер 3 мога да си го опъна и на плажа даже...
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какво стана с руския морал
12
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе я ми пуснете малко американски красавици бе. Тия бедни недохранени хърбави рускини не ме кефат! Друго си е американско девойче с дъх на КФС, друго си е черничко, латино и т.н. Много посно тва руското бе! Па и че прилича на наще дето ходат по улиците. Кво да ги гледам. Друго си е яка американка каогърълка с впити дънки в сочните по селски задни части. По друг начин изглежат младите жени.
11
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
рускините са експортна стока номер 2 на русия.
10
1
 
7
 
! Отговори
Мдаа... преди 7 години
С малки изключения ми харесаха... килимите.
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са си нормални и хорошие девушки, които също като Пуси Райът не са съгласни с началника. Момичета човешкото у вас не е избягало.
8
3
 
25
 
! Отговори
Яко а! преди 7 години
Прави сте пичове, трябва да зарежем всички наши традиции, в това чилло и бабините гоблени по стената, губерите и красивите чипровси килими-картини, които са вътрешна изолация. Всички да се юрнат с мръсни обувки в спалнята, да хакнат адидаските до чинията с макдоналтс и да пият една аспартамова кола. А после с наслада докато ръгат чипс, падащ върху пода да се зомбират в ТВтата и смисловите програми, да заспят с някой хорор, докато децата им 37% изкарват двойки от гениална неразбраност.
7
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Килими, мизерия и проституция
6
5
 
17
 
! Отговори
До авторката преди 7 години
Нестерова, може да са с килими девойките но до една са по-хубави и секси от тебе !
5
7
 
29
 
! Отговори
Подбалканско преди 7 години
В България по планинските раьони хората слагат губери и стари килими по стените. Някога това е бил едиствения начин да се пазиш от мраза и студа. Във всяка страна и има причини за обичаите. Аз обаче се интересувам кога ще прочета статия за ходенето с обувки в дома на американците. Кога ще ми бъде обяснено колко е гот да си сложиш мръсните маратонки на масата на която ядеш! Чакам с нетърпение този материал, но политическата конюктура едва ли ще го допусне.

Спонсорирани публикации