Български лукс за британски аристократ

Carbon Motors създадоха напълно нов интериор за Range Rover
29 юли 2016 15:07,
8
Български лукс за британски аристократ
Снимка: Carbon Motors

Българското ателие за доработки Carbon Motors демонстрира най-новата си доработка. Тя е базирана на всъдехода Range Rover и е изцяло визуална, съсредоточена в интериора.

Специалистите са се концентрирали върху запазената марка за този автомобил - луксът, като са го изкачили на дори по-високо ниво. Вътрешността на модела е покрита изцяло с естествена кожа в кафяво и черно, като е украсена с декоративни шевове.

Много от интериорните панели са покрити с карбон и високо-качествен лак с резистенция към надраскване. А за тавана и колонките е избрана черна алкантара с декоративен кафяв шев. Не на последно място, поставката за чаши е изцяло направена от карбон.

Въпросният Range Rover е оборудван и с външен пакет. Той е дело на британската фирма Onyx Concept. Преработки по задвижващата система на са правени.

Всички снимки - в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
32
 
! Отговори
Ivo преди 7 години
Добра новина . Имаме нужда от добри новини ! Руската хибридна информационна воина към България се мъчи да всява чрез пресата и някои саитове чувство на тревожност и непълноценност на живота в България !!!
3
1
 
31
 
! Отговори
ha преди 7 години
айде пак малко реклама... ако няма новини, дайте да си ги направим сами нали.спокойно поне двама трима ще прочетат този коментар и ще се замислят преди да го изтриеш :)
2
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом бъл.га.рак е пипнал нещо не ми го хвалете........
1
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
прилича на Лада от преди 10 години