Съботен бис: Коя е в харема на Роналдо, Кучкова и още

На Джизъса му слаби ангелите, сринаха Люси
Обновена: 6 авг 2016 16:22 | 6 авг 2016 16:16, Александър Попов
12

Снимка: Facebook

Френското списание Public нареди Николета Лозанова в харема на Кристиано Роналдо. Тя се нареди сред мимолетните връзки на футболиста, който освен като мелачка на модели често е пращан и в кревата на мъже.

За връзката между двамата се заговори след публикации на родни медии, които бяха захранени неофициално от самата плеймейтка. Инфото бе цитирано в булевардните медии на Острова, явно сега и френските колеги са подели вълната. Дали наистина е имало нещо между тях си знаят двамата, но Николета често пускаше снимки от Мадрид. Единственото смущаващо бе, че някои от кадрите си бяха гепени от чужди профили. Всъщност, Лозанова често практикува кражбата на снимки и видеа от чужди профили, които ги намърдва без никакви коментари в своя. И феновете й се радват колко добре изглеждала при положение, че не е тя. Последния случай е от тази седмица, а потърпевша се оказа бразилския модел Изабел Гулар.

Но пък рекламната стратегия на Николета Лозанова явно работи, очакваме да ни сподели завоалирано в чий креват се е наместила, след като съпругът й Валери Божинов й би шута от семейното ложе.

Друга плеймейтка - Елена Кучкова, замлъкна в социалните мрежи. Няма голи снимки, няма рози в кревата, няма и "Бентли"-та. Според "Всеки ден" това се дължи на факта, че бившият депутат от ДПС Любомир Ников, известен като Бентлито, е простил изневерите на Кучкова и отново мачкат чаршафите.

Едно от условията било да забрави за скандалната слава и ертотичните фотоси. На нас ни остава само да следим дали плеймейтка може да смени не само козината си, но и нрава.

Светът е Олимпиада, а нашите погледи са отправени към Григор Димитров, който стартира днес на кортовете. Но пък родните олимпийци нещо не са доволни от високомерието на Гришо, който не ги поздравявал и подмивал като пътни знаци. Явно Григор се е обидил, че родната делегация предпочита да си прави селфита с Новак Джокович, който демонстрира добро отношение към всички спортисти. Иначе казано, като няма Гришо - има Ноле.

Есмер Емерова пак е изгонила своя съпруг Благой Георгиев, гласи последната клюка. Джизъса пак гонил други фусти, независимо, че рускинята го направи баща за трети път наскоро. Явно набожният футболист ще трябва да направи едно усамотение пред Него и да разбере защо са му толкова слаби ангелите.

Разбира се, за новата разлъка отново "говорят" социалните мрежи, в които се премахват общи снимки, цитират се части от песни, които сигнализират за проблеми в отношенията им. Но бъдете сигурни - двойката отново ще се събере, или поне ще остане такава за поколенията. Все пак са увековечени на Колизеума.

Нищо в попфолка не се е променило от две десетилетия. А някои певци направят дует, а започват "случайните" дописки, че са гаджета. Сега на прицел са Емануела и Константин. Двамата са подновили връзката си като любовници от няколко месеца насам, креватната им гимнастика била на ниво олимпийски игри и какво ли още не. На олимпийския принцип е само зле скалъпения PR - важното е да го има.

Емилия пък ни държи в течение на своята бременост и държи да знаем колко е наедрял корема й. Очаква се тя да дари с трето дете бизнесмена Коко Динев (и второ нейно).

Друга клюка ни изплаши тази седмица. Повелителката на българската вана - Галена, щяла да се маха от "Пайнер". Тази дъвка се дъвче всяка година, а Галена все си е с музикален адрес в Димитровград. Според мълвата тя си уреждала място в компанията на Оцко, където комай най-голямата звезда е Джорджано. Има един тънък момент, че да се урежда е малко нелепо. В една малка компания ще й опънат червения килим и ще замитат пред нея. Където се вика и джакузи ще предложат на Галена.

Но акцията повече прилича на "тебе ти думам, Оцко - сещай се Митьо (Пайнера)".

След като на няколко пъти яде бой покрай слуховете, че навестява под юргана Преслава, Фики най-накрая отсече, че двамата нямат връзка. Явно и на него му е писнало да го шамарят без причина. Пък и постоянните информации как бил бит из различни дискотеки му накърнява имиджа на мачо.

Истинско самочувствие демонстрира певицата Райна. Според нея, с песните си тя не получавала всичко на момента, но пък оставала във времето. Нещо, което рядко може да се чуе от устата на певици от ранга на Валя Балканска, например. Защото Райна с попфолк едва ли я помни някой, освен роднините й. След като няма как да се пребори с колежките си в лекия жанр тя се насочи към фолклора. Но за да останеш във времето, все пак трябва да мине време.

Какви ли мисли ви навява заглавието "Палавата Камелия призна: Ядох шамари след тройка"? Когато една певица я виждаш по-често гола, отколкото с микрофон, веднага нахлуват еротични мисли. И когато сетивата са наточени идва ледения душ. Блондинката била шамарена заради тройки в училище. Ма кой се интересува, какво се е случвало в края на седемдесетте на миналия век?

Завършваме попфолк темата с един актуален, днешен скандал. Фолкпевецът Ангел нападна режисьора Люси Иларионов. Люси се отказал да снима негов клип в последния момент, след като взел 1000 лева капаро. А пък после започнал да се увърта да ги връща. Затова певецът се закотвил пред офиса на телевизия Планета и сгащил отслабващият режисьор. Заплашил го, че ако не му върне парите ще му нареже гумите на джипа му. Последвали обиди от страна на Иларионов, които пак били свързани с автомобилни части. Да, за педала иде реч, а в допълнение нарекъл Ангел и мутра. В крайна сметка единият все още е без клип, а другия ще трябва да се оправдава след все повече засилващите се слухове, че държи пари на доста хора в бранша.

Но ако си мислите, че родните звезди се сблъскват с проблеми веднага се сетете за английската кралица. Тя сега е със сърцетуп дали нейният син - принц Андрю, ще доведе в двореца Деми Мур. Актрисата, която е имала вземане-даване с наркотици, има три развода зад гърба си и обича да пъшка на тихия фронт с младоци. Бог да пази кралицата!

Все пак Елизабет Втора трябва да е доволна, че в ложето на принц Андрю не се е намърдала Алла Пугачова. Защото без грим руската певица изглежда по-зле от доста по-възрастната кралска особа. А защо е решила Алла да ни занимава с външния си изглед остава загадка. Можете и вие да я видите след малко слънце в студената вода в нашата галерия.

Завършваме обзора тази седмица с нашенската гордост в Холивуд Нина Добрев. Тя пак търсела път към кревата на бившия й любовник Иън Съмърхолдер. Според злите езици бракът на Самърхолдер с колежката му Ники Рийд никак не върви добре и вероятността за рестарт в отношенията му с Нина не била въобще изключена.

"Нина е особено момиче. Смея да твърдя, че е преживяла достатъчно голямо разнообразие с мъжете и на пръв поглед е невъзможно някой да я задържи задълго. Дали защото Иън беше един от първите й, тя все още е запазила чувството си за романтика само и единствено към него", издаде приятелка на актрисата.

Какво разнообразие е преживяла Нина, след като веднъж не е дошла на бар в Слънчака, всеки сам може да прецени. Нинче, ела си у нас, тука има такива батки, че ще забравиш всичките си мъже досега, барабар с Иън. Колко скучно - Иън. Тука си имаме Очите, Бентлита, Джизъси, Куки...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига сте ни занимавали с тези ***.
8
2
 
10
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Ха. Ха. Ха......винаги се смея на този майсторски сарказъм........
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще повърна, ей!
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във всеки случай интелигентно и забавно написано. Вие пък какво роптаете? Това са светски клюки.
5
2
 
19
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
След изтичането на матряла съм с една идея по умен и знаещ. Сърдечно тешеклер мерси благодаря спасибо домо аригату данке шойн грациас кажи баба тенкю ;)))
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера,защо ни навирате тази простащина,за да се държим като тях ли?Това е толкова извратено,че нямам думи.
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже ,това ли са семейни ценности?
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
значи си признават че е гей , аз отдавна го подозирах това , явно играе и в балета лебедово езеро
1
2
 
44
 
! Отговори
СЕЛТАК преди 7 години
С ТЕЗИ НОВИНИ СТАНАХ МНОГО ПО УМЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН !! СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ !!

Спонсорирани публикации