VW бори дизелгейт с по-евтини коли, но в САЩ

Групата ще разшири и предлаганата гама автомобили
1 сеп 2016 12:07,
2
VW бори дизелгейт с по-евтини коли, но в САЩ
Снимка: Volkswagen

"Дизелгейт" причини рязко спадане на продажбите на автомобилите на концерна Volkswagеn в САЩ и това кара автомобилният производител да търси нови варианти за връщане на позициите. Първите от тях вече са ясни – разширяване на гамата и сваляне на цените на предлаганите модели, твърди Motor1.

Към момента американските дилъри нямат проблеми с доставките на автомобили на Volswagen. Те вече започват да намаляват цените, като се предлагат редица промоции за моделите на марката. Освен това още в началото на 2017 г. в САЩ ще се появят и редица нови за местния пазар модели.

Първият от тях ще бъде 8-ото поколение на VW Passat, което в Европа излезе още през 2014 г. Моделът ще бъде последван от фейслифтът на 7-ата генерация на VW Golf, чиято премиера ще се състои на автосалона в Париж в края на септември. Към тях ще се присъединят удължената версия на VW Tiguan, както и напълно новият 7-местен кросовър Teramont.

Друга стъпка към увеличение на продажбите в САЩ е излизането на марката Skoda на местния пазар. Освен новият Kodiaq, чиято премиера предстои, чехите предвиждат да продават зад океана Superb, Octavia и Yeti, както и два напълно нови модела – VRS и H-Tec.

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: VolkswagenСАЩVWДизелгейт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Striker преди 7 години
Шоферчо, рано е за 1 април!:)
1
1
 
3
 
! Отговори
шофер преди 7 години
Най-добрите дизели са си техни и това е.

Спонсорирани публикации