Рецептата Dnes: Омлет с чоризо по испански

Интересен, средиземноморски вкус, който гали небцето
2 сеп 2016 08:44, Илияна Николова
1
Рецептата Dnes: Омлет с чоризо по испански
Снимка: Youtube

Продукти:

50 г масло
1 глава лук
100 г сирене по ваш избор
200 г салам чоризо
2 картофа
8-10 яйца

няколко стръка магданоз

сол, черен пипер
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 180 градуса. В тиган, който става и за печене във фурна или в малка кръгла тавичка, разтопете една бучка масло. След това задушете нарязания лук. Добавете нарязаните салам, картофи (по желание може предварително да сварите картофите), сол и черен пипер. Когато картофите са готови, може да сложите и разбитите яйца, заедно с магданоза. След 2-3 минути поръсете със сирене и запечете омлета до готовност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
2
 
! Отговори
Сп???нс !? преди 7 години
Ха ха ха Омлет на фурна? Приготвя се в тиган и се обръща , за да се запече от двете страни. Кажете тази рецепта на някой испанец и ще напълни гащите от смях. П.П. Приготвен с риба тон и майонеза е доста вървежен.