В Турция: Османска партия – в полза на ислямския свят

Новата формация е 91-та, а лозунгът й е "Турция - лидер"
Обновена: 2 сеп 2016 22:54 | 2 сеп 2016 22:50,
160
 В Турция: Османска партия – в полза на ислямския свят
Снимка: архив Reuters

 В Турция бе учредена 91-та партия в страната - Османска партия.

Това съобщават вестниците "Миллиет" и "Хюриет". 

Върху емблемата на новата партия на червен фон е изобразен бял полумесец, над който са изписани арабските букви Елиф и Вав, а лозунгът на новата формация е "Турция лидер".
 
Председателят на формацията Ибрахим Юние е обявил, че тя ще изгради в кратък срок структури в цялата страна и си поставя за цел да участва в избори, съобщи bTV.
 
Юние се зарече, че Османската партия ще промени политиката в Турция и "няма да е както по-рано". Той съобщи, че в близките дни ръководството на партията ще се събере на лагер за обучение, след което ще оповести проектите си.
 
Партията си поставя за цел да стигне и до най-отдалечените кътчета на страната и до вратата на всеки дом.
 
По думите му управляващите и опозицията нямат никакъв план и програма за излизане от безизходното положение.
 
Тези, които ни разпокъсват, ще видят, че ние ще възродим всички земи, по които са стъпвали прадедите ни, под името "Турски ислямски съюз", е обявил Юние.
 
Той е предупредил, че никой няма да може "да си разиграва коня" в мюсюлманските земи, и е отправил молитва към Аллах Османската партия да донесе полза на целия ислямски свят.
 
Вестник „Хюриет” уточнява, че за учредяване на политическа партия в Турция са достатъчни 30 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбираемо е българите да са злобни когато става дума за Турция. Главите им са пълни с идеологеми, според които Турция е най-изостаналата държава, докато в същото време Турция е на светлинни години пред собствената им страна. Сблъсъкът с реалността и собствените им внушения е пагубен за психиката им и се трансформира в гняв. Жалко за пропиления живот в заблуда. Лузъри по рождение.
76
4
 
6
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
Турция може да е добре икономически, но като манталитет са си още в средновековието. В Турция всеки ден има случаи на изнасилени момиченца от бащите си, убити майки, убити дъщери и тн, общо взето развита икономическа страна с варварско население.
75
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Су 34СПОРЕД РАЗУЗНАВАНЕТО НА МНОГО ДЪРЖАВИВКЛЮЧИТЕЛНО И ГЕРМАНИЯ , ТУРЦИЯ ВЕЧЕ СА ЗАНИМАВА С ПРОИЗВОДСТВО НА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, СНАБДИЛА СЕ Е С ПЛУТОНИЙ ПО НЕЛЕГАЛЕН НАЧИН :))))))КОЙ ТИ ГЛЕДА СПИСЪКА :)))))))))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААА
74
0
 
4
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
До Османлията ЯстребДа, наистина добре сравнение - вие сте волската каруци, а ние хеликоптерът!
73
0
 
2
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
До ДО 93 ОТ СЛАВЯНИНВ добавк а- с триъгълни глави.
72
3
 
6
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
АКО ДО ГОДИНА ТУРЦИЯ ОБЯВИ ЧЕ ПРОИЗВЕЖДА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, НЕ СЕ ЧУДИ-----------За да произвеждаш ядрено оръжие трябва да си ядрена държава, а не държава произвеждаща "Беко". Огледала се жабата и вдигнала крак и на нея подкова да сложат.
71
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До юбералесВСИЧКО ТОВА ВЕЧЕ СЕ ПРАВИ ОТ ТУРЦИЯ И САТЕЛИТИ, И САМОЛЕТИ, ЗАПОЧНАХАПРОЕКТ ЗА КОСМОДРУМ, А ПРЕДИ МЕСЕЦ С КИТАЙ ПОДПИСАХА ДОГОВОР ЗА ЯДРЕНО СЪТРУДНИЧЕСТВО, АКО ДО ГОДИНА ТУРЦИЯ ОБЯВИ ЧЕ ПРОИЗВЕЖДА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, НЕ СЕ ЧУДИ
70
3
 
14
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
ако някой ще обединява населението в региона, то това няма да е Анкара а Техеран. За велика сила не е достатъчно да събираш много хора на митинг със знамена. Нужно е ядрена програма, космодрум, собствена сателитна позиционна система, собствено производство на самолети 5-то поколение, ядрени подводници, балистични ракети, нефт, газ, метали, излаз на океан. Кой беше турския космонавт, че не се сещам?
69
4
 
13
 
! Отговори
смешни са ми тея преди 7 години
Тези мангаааасри никой не ги иска никъде. От 35 години кандитстват за ЕС а те визите не им махат даже.От НАТО заплашиха да ги изгонат ако не слушат.Нито една държава никъде по света не ги обича,да не припомням думите на Камеран кога ще влязът във ЕС или на Льо Пен.Да не говорим за съседните на тях страни.Едни Руснаци се дръпнаха и Туризма им фалира.Едни Франциъи ако се дръпнат и Икономиката ще им фалира.Рено,Дачия,Ситроен и дрехи на ешлеме за франция.А ако Немците се дръпнат живи са умрели.смешн
68
2
 
6
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Като са достатъчни 30 души за партия що някой българин не вземе там да учреди българска партия? Има със сигурност над 30 души в Турция българи с турско гражданство.Не са много ама 30 има.
67
3
 
16
 
! Отговори
ДО 93 ОТ СЛАВЯНИН преди 7 години
На хората им е достатъчно само да видят забулените анадолски кадъни, за да им стане ясно в кой век живее ''великото'' тюркие! За късокраките и плоскочели анадолци няма нужда да коментирам!
66
3
 
12
 
! Отговори
до 94 от славянин преди 7 години
Вярно е, на светлинни години сме от тюркието от ислямистката му диващина, варварщина и примитивизъм! В ТЮРКИЕТО НОРМАЛНИТЕ ХОРА ХОДЯТ ЕДИНСТВЕНО ЗА МОРСКИ ТУРИЗЪМ ПОРАДИ ГЕОГРАФСКОТО МУ РАЗПОЛОЖЕНИЕ, ЗА НИЩО ДРУГО!
65
18
 
8
 
! Отговори
Османлията Ястреб преди 7 години
Да се сравнява българия с ТЮРКИЙЕ е като да се сравнява волска каруца с хеликоптер! И каруцарят да се подсмива на пилотите на хеликоптера и да им обяснява колко е превъзходна каруцата спрямо хеликоптера! Българска му логика!!
64
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, което ние на Балканите го знаем с историческата си памет - че вълка козината си мени, но нрава не, просто се потвърди. Имаме за съсед ненормална, средновековна държава, която мечтае за владичество , а не разбирателство със съседите си. Естествено, всичките съседи са просто очаровани от тази ясно заявена агресия! Засега се проявява като "защита" на "религиозните" свободи и "нашите" "малцинства". С налагане на "нашата" култура чрез филми, пропаганда и най вече купуване на политици! Гнус!
63
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждам, че за съжаление имаме не само страх но и дълбок комплекс към Турция. Вярно, че сме на светлинни години зад тях по всичко, но ние винаги сме си били такива.
62
4
 
14
 
! Отговори
до 104 от славянин преди 7 години
Я ни кажи един известен истанбулски университет в който се натискат да учат студентите по света!? Няма такъв и никога няма да има! Вашият талибан Ердоган превръща тюркието в ислямска дупка, която един ден ще се взриви отвътре! Това е положението, анадолски!
61
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ромска им еабота. Никога няма да го надраснат.
60
3
 
12
 
! Отговори
до 119 от славянин преди 7 години
Анадолците сте велики единствено в халюцинациите си! Тюркието е толкова разединено вътрешно, че разпадът му е гарантиран! И всичките му съседи много го ''обичат''!
59
14
 
6
 
! Отговори
До 120 преди 7 години
Абе неграмотно, ти университет виждало ли си на картинка поне?Само в Истанбул има повече университети отколкото в България. Когато е имало университет в Истанбул в Европата са изгаряли такива като Бруно, а прадедите ти са кендззали по дупки в гората.
58
13
 
6
 
! Отговори
Османлията Ястреб преди 7 години
До Анонимен 120"При 70 000 000 население един университет,един спорт със традиции или др. свястно нямат."Булгааааар булгааааар ... хайде, разбрахме, че си *** и нагъл по рождение, но в днешната информационна ера си е направо престъпление, наказуемо със 100 камшика да си останеш *** като цъpвyл бе чоджуум!