Принц търси принцеса: Любовната история на принц Хари

Да си звездна половинка от такъв ранг не е никак лесно
31 окт 2016 16:37,
15
Принц търси принцеса: Любовната история на принц Хари
Снимка: Reuters, архив

След раздялата си с актрисата Кресида Бонас през 2014 г., принц Хари неведнъж е казвал, че има желание да се задоми, но е много трудно да намери партньорка, която да е "готова да го приеме".

И Кресида, и предишната сериозна приятелка на Хари - Челси Дейви, признаха, че не са успели да се справят с предизвикателството да бъдат постоянно под светлината на прожекторите и не са искали да стават част от кралското семейство.

"Често искрените жени, които го обичат заради самия него, не искат да живеят през следващите 50 години в аквариума със златни рибки, каквото е кралското семейство", твърди анонимен източник, близък до принца. "Трябва да си много специално момиче, за да искаш да бъдеш принцеса".

Във връзка със слуховете около отношенията между принц Хари и актрисата Меган Маркъл, които нееднократно бяха засичани заедно напоследък, в. "Дейли експрес" направи преглед на дамите на сърцето на младия ерген.

Често определяна като "любовта на живота му", родената в Зимбабве адвокатка Челси Дейви е една от най-сериозните партньорки на принц Хари. Двойката се събираше и разделяше многократно до окончателния си разрив през 2011 г.

Кресида Бонас, следващата сериозна жена до Хари, почти бе изоставила кариерата си по време на връзката си с принца. Но когато лицето й започна да се появява по кориците на клюкарските списания, тя не успя да издържи на напрежението и се раздели с чаровния член на кралското семейство.

С принц Хари са били свързвани и имената на водещата Натали Пинкам, поп звездите Ели Голдинг и Моли Кинг, модела Каси Съмнър, телевизионната водеща Каролайн Флак, модела Флорънс Бруднел-Брус и актрисите Джена Колман и Джулиет Лабел.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много са важни тея *** че чак и почнали вестниците да нищят урода от снимката за кой щял да се ожени.
9
1
 
20
 
! Отговори
тя преди 7 години
И тоя ги изрежда ,като принца на Монако!
8
0
 
25
 
! Отговори
Не е сложно преди 7 години
Да си вземе мома от кралска династия, тя от пелени ще е учена как да живее "под светлините на прожектора" и винаги и навсякъде да се държи така, че да представя кралското семейство както подобава. Такъв начин на живот беше труден дори и за Даяна, която имаше истински талант да контактува с медиите, беше дъщеря на граф и праправнучка на крал, но не беше израснала и възпитавана в кралско семейство.
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя като гледам каква физиономия на *** вади ще си намери принцеса в блатото!
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Принцеса Хариета!
5
7
 
18
 
! Отговори
:) преди 7 години
Хайде Хари, ожени се, че пак ми се гледа кралска сватба и цяла Великобритания да празнува.!! Време му е. Ех, брат му е моят любимец, тоя е малко разглезен, ама приказката да продължава: D
4
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе и аз не съм убавец, ама тоя е по-грозен, но все пак е принца от приказките.
3
4
 
31
 
! Отговори
Ибн Ал Наср Махмуд преди 7 години
Като го гледам става за принцеса на някой шейх!
2
4
 
32
 
! Отговори
Къргала преди 7 години
Евааааго в грозника!
1
8
 
35
 
! Отговори
!!! преди 7 години
Да си подобен лентяй също не е лесно. Па'разит от класа!

Спонсорирани публикации