Грузия триумфира на Детската Евровизия 2016 в Малта

Лидия Ганева се класира на девето място в конкурса
Обновена: 20 ное 2016 23:23 | 20 ное 2016 20:00,
79

Снимка: Junior Eurovision/ Facebook

Мариам Мамадашвили от Грузия спечели Детската Евровизия. На второ място е Армения, а на трето Италия.

Лидия Ганева, която представи България, се класира на девето място. Тя се представи блестящо с песента си "Вълшебен ден" на Детската Евровизия във Валета, столицата на Малта.

Още по темата
В конкурса участваха 16 европейски държави и Австралия.

Победителят бе определен от две журита - професионално и детско. За първи път тази година зрителският вот бе изключен в определянето на резултата. Експертна група от трима членове оценяваше изпълнителите в конкурса по време на финалния концерт.

Българите в професионалното жури са композиторът Красимир Гюлмезов, Милка Митева, директор на националното музикално училище "Любомир Пипков", и изпълнителите Вензи, Вяра Пантелеева и Константин Белчев.

В детското жури пък участваха Димитър Ляпчев, Ина Ангелова, Марио Кръстев, Пресиян Киров и Елени Георгиева - всички на възраст 10-15 години.

В крайна сметка Грузия спечели конкурса с общо 239 точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що за комплексирана нация сме.От 17 страни сме на девето място и това е БЛЕСТЯЩО.Добре че не бяхме осми.Тогава щеше да е ИЗВЪНЗЕМНО
64
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bravo na momi4eto salujena pobeda naschto momo4e na 9 mesto mnogo schum sa nischto slavi pe4eli milionite tapite mu varvat a toi milioner i priatel na boiko kuneva i tn
63
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комбинацията малка и сладка с гласови възможности преди 2 години проработи и затова се отвориха вратите и за другите ни участници след това.Не е удачно само този да е модела има варианти и с момче , или 2- момичета или група или и 14-годишни.Възможности много въпрос на желание.Поли Генова в интервю от Малта спокойно каза , че догодина би участвала пак ама този път с балада.Това е достатъчно за начина на мислене.
62
1
 
11
 
! Отговори
Запознат преди 7 години
До Анонимен Ами тогава БНТ да престанат да търсят малки, сладки дечица, а такива с гласови възможности и опит .После да обявят конкурс не само за дете, а и за песен. Да дадат възможност на млади автори да се пробват и те, а не да си набутват винаги техни хора. И последно - да отделят някой лев и за реклама, за балет на сцената напр и т.н...
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БНТ няма да допуснат вече друг да им помага в избора на деца и в създаването на песни.Зад шуменето за обединяването на двете медии в името на България стояха и едни други цели и това се видя впоследствие и особено след 9-тото място на Габриела и Иван.Изборът на 10-годишно дете със сладка визия и с много добър глас тази година беше с цел " и ние го можем ".Лидия беше пренавита не само на финала ами дори в интервютата си и в показаните клипове където е с други деца.Малко в повече усмивки и тн
60
1
 
15
 
! Отговори
Мариана преди 7 години
И да продължа. моето скромно мнение е , че само от екипа на Слави могат да направят супер хит и да изберат подходящо дете. И тогава успеха ще е налице!
59
1
 
13
 
! Отговори
Мариана преди 7 години
Гледах много внимателно снощи. Професионалист съм. От дълги години работя с деца. Всички бяха много подготвени. Е добре - почти всички. Нашето момиченце обаче не беше. Това е истината. Просто още явно не е готово за такава сцена. И сега тези от БНТ да седнат и да се замислят. Тук в коментарите споменавате Крисия. тя вече имаше възможност и показа какво може. Не разбирам защо трябва да я намесвате. Пишете и за другото дете на Слави и аз се питам защо и тя не се пробва.
58
2
 
7
 
! Отговори
ЕВРОПЕЙСКИ ИЗРАЕЛ преди 7 години
Класната увещава учениците да се включат в екскурзия до гр. Свищов, за да посетят къщата на баба Тонка, където се съхранява и сърцето и. Без коментар. Снощи поне 5 пъти чухме, че в конкурса участват представители на 16 европейски държави и Австралия. Вече зная, че Израел е на територията на Европа.
57
0
 
5
 
! Отговори
А. преди 7 години
Може би защото е "конкурс", та всички коментари обсъждат само класирането. Аз се наслаждавах на 17 талантливи изпълнения. Някои ми харесаха, някои - не толкова, но въпреки това, всички тези деца са прекрасни.Моето лично мнение е, че Лидия се представи по-добре на двете репетиции, където беше наистина брилянтна, но на финала гласчето й беше стегнато и се усещаше притеснение.Въпреки това, смятам, че беше страхотна, а и всички деца там. Желая успех на всичките!
56
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тереза си напусна сама и това и го пише в официалната страница и всички го знаят , а Лидия поне за момента не се вижда с какво може да засенчи Крисия и резултата го показа.Да хубаво детенце е също и пее много добре , но я няма магията в гласа и в излъчването така както при разградската принцеса.Виж се изреди 3 деца подред и вадиш от 9 кладенеца вода само и само да наплюеш Крисия и си смешен.А най-жалкото е , че това детенце не го заслужава.
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 55Крисия трябва да направи песни подходящи за тийн аудиториятаВ България всички музикални български звезди се слушат почти само от българиТака ще е още дълги години
54
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние имахме миналата година и друг участник и то даже двама , но те питат Лидия и в двете интервюта за Крисия.Това какво ти говори ??? Ти знаеш , че си ги смучеш от пръстите и ми е интересно до къде искаш да стигнеш така ? Отчаяно се опитваш да убедиш хората в липсата на качества , а то 3 години вече се виждат и тя не само ги показва , но и убедително ги доказва там където му е мястото НА СЦЕНАТА.Само на 12 години е , но е забележителна певица и артист и затова е обичана.
53
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупостите ти по въпроса , че са и купени гласуванията в Евровизия и в Ютуб са смехотворни ама ти това си го приказваш по всички форуми.Да купиха и гласовете в европейските страни , купиха и гласовете на акредитираните журналисти , купуват и зрителите , които искат да я гледат и слушат.Не се притеснявай щом пък е толкова богат баща и ще и купи и наградите в Британия и Кони Талбот ще и диша праха.Бързо събирай пари да помагаш на британката.
52
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кони Талбот не участва в тези " конкурсчета " , както казваш просто защото страната и не се е включила , но това не означава , че в света само в Британия и САЩ единствено има пеещи таланти и никъде другаде няма.Напротив в цяла Европа е пълно и това е целта на конкурса от най-доброто от страните да се изберат децата , които са най-качествени.Крисия бе избрана като едно от най-качествените и за капак бе поканена в Брюксел от екипа на американския президент.
51
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбирам ти напъна с 20 поста да се опитваш да омаловажаваш качествата на Крисия . но е факт как тя си печели наградите по конкурсите докато интонацинно точните не могат да я докарат доникъде.Е да разбира се песента е виновна , журито , осветлението и тн.въобще някак се получава , че хората харесват нейното фалшиво пеене.Кони Талбот има само този спечелен у дома конкурс и е 4 години по-голяма от Крисия.Няма как 12 годишно да ти изнася световни турнета.и това е абсурд.
50
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво излиза, че държави като Грузия по-ги признават за разлика от нашата, басси европата.
49
4
 
17
 
! Отговори
АЗ76 преди 7 години
коя част на Грузия се намира у Европа?!у сиктер,скапан конкурс!!! :@
48
6
 
11
 
! Отговори
57 преди 7 години
. И световни турнета на 12 год. Ако Крисия се беше явила в BGT, Саймън Кауъл нямаше да я пусне до кастинга. Под достойнството на таланти като Кони е да участва в *** конкурсчета като този! За Крисия се плащаха яки пари за да бъде лансирана в Ютюб и на Евровизията. Защото родителите й не си знаят парите. Ето Слави даже махна къде по- талантливата Тереза, за да натрапва на екран само Крисия. Но това момиче Лидия просто я обезличава с вокалните си данни и я праща в историята!
47
7
 
6
 
! Отговори
до 50 преди 7 години
и в двете интервюта на Лидия имаше въпроси за Крисия и се интересуват от нея__________*******Ами споменават я, защото е участвала в Детската Ев. от страна на БГ. Къде другаде я споменават извън Малта или България. Те и на интервюта с Фиамма я питаха постоянно познава ли Винченцо, ама ако знаеш колко и от него някой се е заинтересувал!: )Е да, в шоуто на Слави ще е, много ясно, не в това на Джонатан Рос! Там при чалгата ще прави кариера - с Куку бенд. Виж една Кони Талбот която се яви на 6 год.в Britain Got Talent с колко гледания е в ютюб,цял свят я знае! Има милиони фенове. И световни турн
46
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКрисия не само, че пее фалшиво, но вече дори в България никой не си спомня за нея, а в чужбина никой нито я знае, нито се интересува от нея.

Спонсорирани публикации