Кръщелниците на Джордж Майкъл ще наследят състоянието му

Капиталът на изпълнителя е почти 105 милиона британски лири
27 дек 2016 20:20,
17
Кръщелниците на Джордж Майкъл ще наследят състоянието му
Снимка: Архив, Reuters

Част от състоянието на известния британски певец Джордж Майкъл, който почина в неделя на 54-годишна възраст, ще бъде разделена между кръщелниците му, предаде ТАСС.

Капиталът на култовия изпълнител е почти 105 милиона британски лири (над 241 милиона лева). Той щедро е дарявал за благотворителни каузи, лично е давал пари на силно нуждаещи се, работил е в приют за бездомни, но настоявал другите доброволци да държат дейността му в тайна.

След смъртта си Джордж Майкъл оставя голямо състояние, дял от което може да наследят кръщелниците му. Сред тях са децата на 55-годишния актьор, музикант и бивш телевизионен водещ Мартин Кемп - синът му Роман и дъщерята Харли Мун. В списъка на възможните наследници влиза и Блубел - дъщерята на певицата Гери Халиуел от популярната през средата на 90-те години на миналия век група "Спайс гърлс".

Джордж Майкъл почина на Коледа в провинциалното си имение в Горинг, графство Оксфордшир. Лекарите от спешната помощ, констатирали смъртта, дошли в 13:42 ч. по Гринуич.

Няма съмнителни обстоятелства, свързани с кончината му. Полицията в окръга съобщи, че след аутопсията ще бъде ясна причината за смъртта на певеца.

Междувременно мениджърът му Майкъл Липман каза, че причината е сърдечна недостатъчност. Той починал тихо в съня си, без да изпитва болка.

Дългогодишният партньор на музиканта Фади Фауаз каза пред в. "Дейли телеграф", че в съдбовния ден те трябвало да отидат на коледен обяд.

"Дойдох да го събудя, а той беше починал. Спокойно лежеше в леглото. Все още не знаем какво се е случило", каза той.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светла му памет! Замлъкнете поне за ден!!!
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
We love you forever dear George! <3
1
23
 
9
 
! Отговори
м дааа преди 7 години
Наказан е от Всевишния , поради разврата , който така усърдно утвърждаваше сред общиството. Същия като Фредито , дето се гътна от СПИН , агенти на заплата при разни илюминати , сеещи каквото им се нареди.