Социални разни: За снега, Божи86 и собствениците на гробища

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
15 яну 2017 20:32, Мария Захариева
4

 

 Но поне няма наркотици като онази набедена лютеница.  Снимка: Facebook

 

Мина, макар и за кратко, времето, в което можехме да се оплакваме от студа и дойде едно още по-неприятно - това на кишите. Освен това всички знаем, че по-лошо от белия сняг е жълтият сняг. Да, сега е неговото време. Но за това ще си говорим другата седмица. Днес ще обърнем внимание на онова, от което имахме предостатъчно в последно време - студ и сняг.
 
Започваме видео обзора точно по темата с една идея. С нея всичко изглежда по-лесно, а ние виждаме вече как колите иглута изчезват от републиканската пътна мрежа:
 

Тези дни изгря и една нова звезда. Как се случи и защо - не е ясно. Но пък със сигурност обича работата си така, както много хора мечтаят самите тях да ги обичат. Въпросният човек е турчин, а касапството с неговите ръце изглежда като поезия:
 

Продължаваме с нещо пак от нашия си регион. Валери Божинов пак се прояви по начин, по който само той може. Преди дни се появи едно негово клипче, от което можем да съдим, че футболистът след скитане по европейските терени най-после е намерил мястото си - Сърбия. В клипчето на фона на ултра хита на Цеца "Трепни" той прави... нещо и изброява имена на някои наши футболисти. Но какво са думите, като може да се види:
 

Завършваме с клипче, което ще ни топли до другата седмица:


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Плавник преди 1 година
Миме, не те бива! Сашето е направо корифей в тази тематика.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На последната снимка е екипа на Днес.бг. и естествено че слушат чалга.....
2
0
 
2
 
! Отговори
/// преди 1 година
ееееех а божинката някога го гласеха за голЕм футбЕлист....
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Божинов- идиотта на 21 век!