Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова

Притесняват ме жени, които се правят на мъже, заяви той
Обновена: 26 фев 2017 11:26 | 26 фев 2017 11:15, Александър Попов
617
Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова
Снимка: Булфото, архив

Бойко Борисов поиска прошка "за неволните си грешки" по време на откриването на осмия Зимен университет на МГЕРБ. По думите му - негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение.

Веднага след това той захапа основния си опонент на предстоящите избори - БСП.

Още по темата

"Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота", категоричен бе лидерът на ГЕРБ. Той определи "червените" като царе на манипулацията.

"Тази партия е минала през всякакви етапи - от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи", допълни той.

Борисов се пошегува и с Нинова.

"От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място".

"Цял живот съм считал, че съм патриот и съм готов да умра за държавата - доказвал съм го многократно. Но думата "патриот" вече е иззета. Същата съдба има и думата "реформатор", затова не знам какво остана за нас от ГЕРБ. Но ние сме предвидими и хората знаят какво можем да направим", добави Борисов.

Според него в момента в държавата са се развихрили контрабандистите и каквото и където може се продава без фактури.

"Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншиски и нагъл тон. Въпреки че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента", поясни Борисов.

Той добави, че това, което ГЕРБ е направила по време на своето управление, е само за гордост. "То е само за хубавото на хората. Убеден съм, че нашите опоненти от демокрация, от феърплей, от жестове не разбират", коментира още Борисов.

Националният интерес на страната е да управлява ГЕРБ, защото постигнатото за няколко години е без аналог през последните десетилетия, заяви пък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. По думите му, в предизборните програми на партиите в България се наблюдава голям популизъм. "Изборите трябва да са надпревара на мотивация, но виждам, че се залага много на манипулация", подчерта Новаков.

Според него ГЕРБ мотивира хората, а БСП ги манипулира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


617
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации