Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова

Притесняват ме жени, които се правят на мъже, заяви той
Обновена: 26 фев 2017 11:26 | 26 фев 2017 11:15, Александър Попов
617
Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова
Снимка: Булфото, архив

Бойко Борисов поиска прошка "за неволните си грешки" по време на откриването на осмия Зимен университет на МГЕРБ. По думите му - негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение.

Веднага след това той захапа основния си опонент на предстоящите избори - БСП.

Още по темата

"Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота", категоричен бе лидерът на ГЕРБ. Той определи "червените" като царе на манипулацията.

"Тази партия е минала през всякакви етапи - от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи", допълни той.

Борисов се пошегува и с Нинова.

"От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място".

"Цял живот съм считал, че съм патриот и съм готов да умра за държавата - доказвал съм го многократно. Но думата "патриот" вече е иззета. Същата съдба има и думата "реформатор", затова не знам какво остана за нас от ГЕРБ. Но ние сме предвидими и хората знаят какво можем да направим", добави Борисов.

Според него в момента в държавата са се развихрили контрабандистите и каквото и където може се продава без фактури.

"Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншиски и нагъл тон. Въпреки че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента", поясни Борисов.

Той добави, че това, което ГЕРБ е направила по време на своето управление, е само за гордост. "То е само за хубавото на хората. Убеден съм, че нашите опоненти от демокрация, от феърплей, от жестове не разбират", коментира още Борисов.

Националният интерес на страната е да управлява ГЕРБ, защото постигнатото за няколко години е без аналог през последните десетилетия, заяви пък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. По думите му, в предизборните програми на партиите в България се наблюдава голям популизъм. "Изборите трябва да са надпревара на мотивация, но виждам, че се залага много на манипулация", подчерта Новаков.

Според него ГЕРБ мотивира хората, а БСП ги манипулира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


617
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
319
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие комунистите, когато дойдете на власт винаги избивате поне 100 000 души, отделно заплатите ни ще стана по 5 лв, както стана при Виденов.
318
12
 
1
 
! Отговори
Въпрос? преди 7 години
Червени ***, да ви пиам защо вашият комунист Радев повиши цената на тока?Защо сметката ми за януари е двойна?
317
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи това е негова грешка (на Станишев), която в подходящмомент трябва да се поправи.
316
10
 
2
 
! Отговори
Го4о преди 7 години
Ген. Бойко Борисов няма да прави ДЕБАТИ с хора като НИНОВА, която е с неясен ПОЛ!
315
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 412 - и добре че не е намерил - че ако беше щеше да ореве орталъка - и от всяка телевизия да разправя от сутрин до вечер! Това хвалбите с магистралите и Арена Армеец щяха да са като загрявка само.Ама то като не търсиш - какво и да намериш?
314
1
 
10
 
! Отговори
г-н Борисов преди 7 години
не се дърляйте с Нинова -гледайте си във вашата паница ., А тея ваши жени дето се хвалите - Павлова и Деситу ги отстранете ,защото много дразнят с надменното си поведение без покритие .Огледайте се , вслушайте се в гласа на народа - губите много гласове ,заради определени хора.
313
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай генерале соц. русофилиистичната-путинофиилска измеет!
312
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен тези 100 000 уволнени имаше още 500 000 бити , малтретирани затваряни българи.Орешарски и Станишев клаха българите, както и търчин не беше ни клал!
311
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко Борисов построи България от нулата, а когато БСП взе властта с измама през 2014 загробиха страната с дългове за Белене и фалита на КТБ.Червеби кхмери, защо винаги при ваше управление фалират банки и ни спират парите от Брюксел?Нали сте много умни и компетентни?
310
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Др. Иванов вие сте изключително ***.Точно при демокрацията присъединяванекъм ЕС, Нато става само с референдум.Всичко друго е лъжа.
309
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев както краде гориво от летището така предаде българските интереси на Русия.
308
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До коректор - Ами Баце колко време вече е на власт - защо не намери и една стотинка от 'трилиона'??? Това е добър въпрос. По е лесно да вземе 16 милиарда на заем нали?И 1 стотинка не е намерил!
307
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Целта на Радев и Нинова е да заграбят властта у после да избият поне два милиона българи, а на тяхно мест да заселят руснаци.Радев вече се е договорил с Москва за подялбата на България!
306
3
 
13
 
! Отговори
Чухте ли го ? преди 7 години
Прочетохте ли какво казва Чekиджията от Банкя? Притеснявали го жени , които се правят на мъже ! Преди малко прочетох, че Нинова е споделила пред друга медия , че се притеснява от мъже , които се правят на жени или вече са доказали из Пиринския край, че са жени. При това положение е най добре двамата да се разберат като жени. И да приключим коментарите по този въпрос.
305
2
 
13
 
! Отговори
Spiritus Rector преди 7 години
Това, че комуниста, другаря Борисов, критикува комунистите, че са комунисти, е все едно чернокожият Обама да критикува чернокожите, че са чернокожи!
304
3
 
17
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
Бойко Борисов заявява, че дядо му е бил убит от комунистите.А как така, баща му работи в системата на МВР.Като знаем как проверяваха до 9 коляно родословието на кандидатите тогава .?Че и лично той / Бойко / е свързан с МВР.Нещо не се връзва!Бойко Борисов лъже за пореден път.
303
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със сигурност жертвите на Станишев и Орешарски са повече! При Орешарски над 100 000 българи бяха уволнени от работа, бяха изгонени от жилищата си, бяха затваряни бити и малтрирани. Жени бяха изнасилвани с хиляди от комунистилеските сатрапи. Деца бяха обезглавявани публично при Орешарски.Става въпрос за над половин милион българи жертви на едногодишното управление на БСП!!
302
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повечето са били разстреляни правилно.Имало е естествено тук там и някойпо грешка на неправилно място по грешно време,но това е допустимо.
301
0
 
7
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ББ ЗА ДРУГАР ЛИ ГО ВЗЕМАТЕ,ЩОМ Е ЗАБОГАТЯЛ.АМИ ТО Е МНОГО ЛЕСНО,ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ОКОЛО ВАС В ГРАДА,СЕЛОТО,ПАЛАНКАТА,ВИЖТЕ КОЙ КАК Е ЗАБОГАТЯЛ И ОТ ТАМ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОИ СА ДРОГАРИТЕ,КОИ СА ДРУГАРКИТЕ.ВЕРНО ИМА МНОГО ОТ ЕДНИТЕ И ОТ ДРУГИТЕ,НО НАЙ ВАЖНО ЧЕ ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА КРАДАТ И СА НАХАЛНИ ТЕ СТАНАХА НАЙ БОГАТИ НЕЗАВИСИМО ОТ ПАРТИЯТА.ТАКА ЧЕ ВСИЧКИ СА МАСКАРИ,ВАЖНО КОЙ ЩЕ МИ ВДИГНЕ ПЕНСИЯТА ЗА ДА ИСКАРАМ СТАРИНИТЕ,БЪЛГАРИЯ ЗАМИНАВА МЛАДИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ,АЗ ЦЯЛ ЖИВОТ РАБОТИХ ,НЯМА ПРАВДА ТОВА Е .
300
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тикво, този пръст дето го размахваш си го заври там където кметът на Симитли ти го завря.

Спонсорирани публикации