Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова

Притесняват ме жени, които се правят на мъже, заяви той
Обновена: 26 фев 2017 11:26 | 26 фев 2017 11:15, Александър Попов
617
Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова
Снимка: Булфото, архив

Бойко Борисов поиска прошка "за неволните си грешки" по време на откриването на осмия Зимен университет на МГЕРБ. По думите му - негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение.

Веднага след това той захапа основния си опонент на предстоящите избори - БСП.

Още по темата

"Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота", категоричен бе лидерът на ГЕРБ. Той определи "червените" като царе на манипулацията.

"Тази партия е минала през всякакви етапи - от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи", допълни той.

Борисов се пошегува и с Нинова.

"От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място".

"Цял живот съм считал, че съм патриот и съм готов да умра за държавата - доказвал съм го многократно. Но думата "патриот" вече е иззета. Същата съдба има и думата "реформатор", затова не знам какво остана за нас от ГЕРБ. Но ние сме предвидими и хората знаят какво можем да направим", добави Борисов.

Според него в момента в държавата са се развихрили контрабандистите и каквото и където може се продава без фактури.

"Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншиски и нагъл тон. Въпреки че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента", поясни Борисов.

Той добави, че това, което ГЕРБ е направила по време на своето управление, е само за гордост. "То е само за хубавото на хората. Убеден съм, че нашите опоненти от демокрация, от феърплей, от жестове не разбират", коментира още Борисов.

Националният интерес на страната е да управлява ГЕРБ, защото постигнатото за няколко години е без аналог през последните десетилетия, заяви пък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. По думите му, в предизборните програми на партиите в България се наблюдава голям популизъм. "Изборите трябва да са надпревара на мотивация, но виждам, че се залага много на манипулация", подчерта Новаков.

Според него ГЕРБ мотивира хората, а БСП ги манипулира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


617
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
10
 
3
 
! Отговори
Въпрос? преди 7 години
Кажете едно добро нещо, което БСП направи за България, защото ГЕРБ направиха хиляди добри неща!
278
0
 
9
 
! Отговори
До 346 преди 7 години
Къде се слагаш в българите бе Ром?Ти си просто сороски *** и американски блюдолизец, но тука го раздаваш и българин?!?Я у лево, бегай да целуваш американски ***!
277
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""" Защо престъпникът Радев агитира постоянно за Русия? Той български президент ли е или руски? """На мен ми се струва, че това е поредната американскаподлога.Къде и кога е агитирал за Русия?
276
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На над 300 млрд се оценява ограбеното от БСП от Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски и Радев.
275
1
 
7
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
до 338По- добре турският национален интерес да защитаваме, отколкото руският!,.......изтрещял си баце, отивай в Турция да участваш в експеримента, мъж да забременее, още го правят....
274
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога БСП ще върне ограбеното, кога Радев ще върне самолетното гориво, което 15 години източваше от Граф Игнатиево?
273
0
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Тези които са с...турско самосъзнание във форума,да коментират само...референдума на ислямиста Ердоган в Турция.Да оставят българските...работи за нас,българите.
272
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите няма за какво да се сърдят на Борисов, той направи само хубави неща за България.Какво хубаво направи БСП за 26 години за българите?
271
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре че сам си подаде оставката и сеотървахме преди да натвориш с твоитедобревчета оше умопомрачителнипростoтии.
270
2
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
"Притеснявам се от жени, които се правят на мъже."А, ние се притесняваме от мъже, които се правят на мъже, но по характер са жени.Тези последните като отидат на Запад от Белград и стават бетер леки жени ...
269
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо престъпникът Радев агитира постоянно за Русия? Той български президент ли е или руски?
268
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
М/У 2-4 години на БСП им се случва да ФАЛИРАТ ДЪРЖАВАТА! Сега е момента пак да повторят "заученото си положение"! """Ще проверим дали е така.
267
2
 
14
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 7 години
Никаква прошка за този блог.оклук Тиквата !За *** номер 1 смърт или затвор доживот !
266
15
 
3
 
! Отговори
Го4о преди 7 години
М/У 2-4 години на БСП им се случва да ФАЛИРАТ ДЪРЖАВАТА! Сега е момента пак да повторят "заученото си положение"!
265
1
 
16
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
На теб прошка народа не бива да ти дава. Освен ако ти и партията ти отидете в историята и си понесете последствията за причинените от вас зулуми. Тогава можете и да получите прошка.Разбира се същото се отнася за всички или почти всички политици на прехода. Да не изброявам, че ще изпусна някои.
264
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
''' Ние българите нямаме по- голям враг от Русия! Борбата срещу Русия трябва да е национален приоритет номер едно за всеки българин! """ - тоя не е никакъв българин а от тия дето са показвалипътя на турските войски, когато са завладявали България.Мястото му е в Белене за храна на прасета.
263
3
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
По...голям нахалник от Боко няма.Сам си подаде...оставка на кабинета,без някой да му я иска,а след това му е...криво ако друг трябва да...управлява.Тоя хептен се е...вдетинил и тези които още искат да го върнат,да не му имат и...грам доверие.
262
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКОИ ДОХОДИ? НА ДЕПУТАТИТЕ И НА КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ? ДА ТЯХНИТЕ СКАЧАТ ВСЯКА ГОДИНА И КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ГЕРБ И ТЕЗИ НА БСП. ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ УВЕЛИЧЕНИЕТО И ДА Е КАЗАЛ:МОЕТО УВЕЛИЧЕНИЕ ГО ДАВАМ НА БАБА ПЕНА.ТАКА ЧЕ ТЕЗИ *** ОТ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ГИ СЪДИ ОНЗИ ОТГОРЕ..ТЕ НЕ СПРЯХА ДА КРАДАТ И ДА ЛЪЖАТ ,ЗАТОВА САМО ЕДИН ДЕН НА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ИМАМЕ ПРАВО ДА ИМ КАЖЕМ :НЕ ВИ ЩЕМ КРАДЦИ-КОМУНИСТИ !ТРЯБВА И БСП И ГЕРБ ДА ПОТЪНАТ КАТО НДСВ В ЗАБРА
261
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много се радваше наскоро чеЕС отпускал на България 6,1 млн.за мигрантите. Какво ще правиш с тези пари? Ще заселваш мюсюлманив България, което е равно на ислямизация.Това е една *** мyтра готова да изпълнявазаповеди отвън и да лъже народа.
260
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог прощава,аз не!

Спонсорирани публикации