Борисов убеден: Ние сме най-можещите управляващи

В следващия мандат нямало да допуска компромиси
12 мар 2017 19:18, Александър Попов
412
Борисов убеден: Ние сме най-можещите управляващи
Снимка: БТА

ГЕРБ трябва да постигне категорична победа на изборите, за да сформираме стабилно правителство. Трябва да препотвърдим, че сме най-силните и можещи управляващи, защото в противен случай с БСП България ще мине на задна скорост. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред жители на Добрич, цитиран от БТА.

По думите му, високият изборен резултат на 26 март ще даде увереност на партията да изпълнява програмата си за управление, без да зависи от коалиционни партньори.

"Гарантирам ви повече инвестиции, работа, строителство, безкомпромисна битка с корупцията и бюрокрацията, с контрабандата.

Още по темата
4,7 млрд. събрахме повече от борба с контрабандата за две години. 880 милиона финансов излишък оставихме в държавния бюджет само за януари. Две години държахме 3,6% ръст на икономиката. Само за месец друго управление падна до 2,5%. Трябва да успокоим несигурността в държавата и икономиката като спечелим парламентарните избори", подчерта Борисов.

Според бившия премиер трябва да има стабилност, за да има повече пари в държавата, с които да се вдигнат доходите и пенсиите на хората.

Лидерът на ГЕРБ бе категоричен, че в следващ управленски мандат няма да допусне повече компромиси.

"Ще премахнем бюрокрацията", увери присъстващите Бойко Борисов. Той заяви пред добричлии, че ГЕРБ ще настоява за въвеждането на мажоритарния вот, защото има силни и доказали се личности в партията. Борисов бе категоричен, че има силите да продължи да води България напред и коментира, че няма по-добър екип от този на ГЕРБ.

Бойко Борисов заяви убедеността си, че над 100 хиляди български мюсюлмани ще гласуват за ГЕРБ на тези избори.

"Ще има области, в които ГЕРБ ще излезе първа сила, защото за нас няма значение религията на хората. Уважаваме всички. При нас мюсюлмани биват назначавани на високи постове, защото имат нужните професионални качества. Не трябва хората да бъдат разделяни по етнически принцип в различни партии. Трябва да живеем в мир и разбирателство", обясни той и даде за пример бившият народен представител и кандидат за депутат от област Силистра Алтимир Адамов.

Бившият вицепремиер Томислав Дончев подчерта пред присъстващите, че ГЕРБ е партия, която е доказала, че може да ръководи България по правилния път на развитие. Той разкритикува методите на опонентите на ГЕРБ за предизборна агитация - лъжи, всяване на страх у гражданите и манипулации.

Дончев бе категоричен, че който използва лъжи, за да спечели изборите, не печели повече доверието на хората. От своя страна, водачът на листата на ГЕРБ-Силистра и бивш финансов министър Владислав Горанов се обърна към силистренци с думите, че ще защитава техните интереси като народен представител, избран от тази област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дааа най-можете...да крадете
282
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той няма да спечели е ясно.Ама сателитите му е важно да не спечелят!Марешки=ГЕРБ
281
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След президентските избори,когато подаде оставка, сам каза ,че хората не те искат и затова се оттегляш . А сега отново твърдиш обратното ,че си любимец 13 .Обръщаш се като палачинка и мислиш ,че хората пасат трева
280
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям страх ги тресе ГЕРБ.Лично Борисов обикаля с велможите из България.Нервен,злобен, заплашващ, дрънкаш глупости,конфликтен .Сякаш не избори,а територията ще разделя с конкурентна банда
279
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като си толкова можещ , защо два пъти напускаш по средата на пътуването ,така добре управлявания от тебе кораб.
278
1
 
33
 
! Отговори
Niki преди 7 години
Толкова ***, неук, нагъл, безочлив, невъзпитан човек като тази мутра не съществува.Гласувал съм на всички избори до сега за този деградирал бандит, и не мога да си го простя.
277
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко построено са картонени кутии,пясъчни замъци на плажа които водата ги отмива.Ниско качество,наблягано е на лустрото докато се разпадне.Една бутафория.Но покрай това са окрадени много пари.
276
0
 
23
 
! Отговори
прощално преди 7 години
О,бела чао,бела чао,бела чао чао чао....
275
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рядко се ражда толкова отвратителен човек! Толкова подлост, гнус, простотия, лъжи, предателство, алчност и жестокост на едно място рядко се среща. И точно това "чудо" ни се натресе да ни е премиер! И резултата е видим, бедност, разруха, отчаяние, жестока корупция, неспирна миграция. Обикаля из страната и продължава да лъже хората които докара до бедност и отчаяние. Колко ли трябва да си болен за да го харесваш и дори гласуваш за него?
274
0
 
31
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
НАЙ МОЖЕЩИТЕ В КРЕДИТЕ,КРАЖБИТЕ,ПРИСВОЯВАНИЯТА И КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ И ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ И ДР.ЧРЕЗ НАШИТЕ ПАРИ.
273
0
 
24
 
! Отговори
Хаирлия да е преди 7 години
България на четри магистрали и България без граждани са новие палтии.
272
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
най-можещите продажници и мошеници
271
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Дончев бе категоричен, че който използва лъжи, за да спечели изборите, не печели повече доверието на хората."Да бе да....Два мандата опропастихте и за трети се натискате. Или това вашето не са лъжи, а локуми?
270
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АБЕ И КОРНЕЛИЯ И БОРИСОВ СА НА ЕДИН КАНТАР. ТЕ СА МИЛИОНЕРИ ,ПЛАЩАТ ОТ НАШИТЕ ПАРИ НА *** ДА ГИ ХВАЛЯТ И НИЕ ЗАСПАЛИТЕ БЪЛГАРИ СМЕ ГОТОВИ ОЩЕ ЕДИН ШАНС ДА ИМ ДАДЕМ ,ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ НАСИТА....ХАЙ СЕКТИР И КРАДЦИТЕ ,ВМЕСТО ДА ТЪРКАТ НАРОВЕТЕ ТЕ СЕ ХВАЛЯТ И НАИВНИЦИТЕ ГИ ПРЕИЗБИРАТ ДОКАТО СЪВСЕМ ИЗЧЕЗНЕ БЪЛГАРИЯ ....
269
39
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ са единствената читава партия в момента.Показаха, построиха, а не като червената мъгла...
268
0
 
33
 
! Отговори
бургазлия преди 7 години
Ако тея са най-можещите ,аман ти и държавата.Аз трябва да съм космонавт тогава.
267
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЛЕД 27 Г. РОВЕНЕ НА ДЪНОТО ЗА 80 % ОТ НАРОДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ДОСЕГАШНИТЕ КРАДЦИ ОТ БСП,ДПС,ГЕРБ , АТАКА ,ДОСТ -ЗНАЧИ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ХАЛА ! НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПЪВАШ В ЕДИН И СЪЩИ КАМЪК 27 ГОДИНИ. ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ Е КОМУНИСТИЧЕСКА И НИКЪДЕ Я НЯМА В ТАКЪВ ВИД ПО СВЕТА ! ТЕЗИ КРАДЦИ ЗАТОВА НАПЪВАТ ПАК ДА ВЛЯЗАТ ЗАЩОТО СМЕ *** И НИ МАМЯТ И НИ ОТНЕМЕТ ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРАВА !АЗ СЪМ ЗА ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ КРАДЦИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ. ТИЯ НЯМАТ НАЯЖДАНЕ НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ?
266
0
 
37
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
Вие сте същите като предишните и предишните ,и предишните..Но сте доста по нагли прости и без всякаква култура.А ти мутроо еднокнижна си срам за този народ,а тези които те избират са,срам сами за,себе си!
265
3
 
27
 
! Отговори
Разочарован преди 7 години
Срамувам се, че гласувах за ГЕРБ. Удобно премълчаха съгласието си за СЕТА, което се прие на междуправителствено ниво и се опитаха да изкарат Радев виновен за тяхното решение. Удобно ГЕРБ премълча "Постановление 208" - реализирало се отново с тяхно съгласие. Черешката на тортата, опита за дискредитиране на най-добрият български журналист Елена Йончева, чиито репортажи излъчваха всички световни медии. Обидно ми е като българин, че посегнаха и на г-жа Йончева по един варварски начин. Обидно е...
264
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другаря Бойко Борисов, най-хитрия сред пожарникарите . Най-умния сред ромите.Все повече прилича Тодор Живков .

Спонсорирани публикации