Глас от Витков: Бил съм отровна гъба, а ме каниха в партията си!

Кандидат-депутатът иска спиране на изборния туризъм
21 мар 2017 10:27, Анисия Иванова
49
Глас от Витков: Бил съм отровна гъба, а ме каниха в партията си!
Снимка: Bulgaria On Air

Лидерът на "Глас народен" Светослав Витков заяви, че политическата формация, която го е нарекла "стара отровна гъба", преди го е канила в партията си.

"Трайчо Трайков ми звъня за среща в техния офис, но тогава бяхме започнали леки преговори с Реформаторския блок. Когато имам разговори с една партия, аз не ходя при друга", отбеляза кандидат-депутатът в студиото на "Бългаиря сутрин".

Според госта на Bulgaria ON AIR тези обвинения са политически инструмент на гърба на някой друг, за да може първият да натрупа рейтинг.

Светослав Витков коментира напрежението около изборите, свързани с намесата на Турция в парламентарния вот на 26 март. Той смята, че преекспонирането с етническото напрежение в страната е опасна тема.

Кандидатът за народен представител от коалицията "Реформаторския блок-Глас народен" е на мнение, че по казуса с южната ни съседка ние трябва да отстояваме позицията си твърдо.

"Настояваме за затваряне на секциите в Турция и спирането на "изборния туризъм", категоричен бе Витков.

В същото време той подчерта, че България трябва да е много внимателна в отношенията си с Турция, тъй като делим една граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
светлю светлю П*утка незадоволена тиси
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С това си обединение загуби и малкото, които го подкрепяха.
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя политик му бил крив, оня му бил наклонен... пиши си музиката, (ако имаш идеи) както е казал един човек от форума. Явно не те бива за музикант, след като се натискаш в политиката. Нито Джон Лорд, нито Кен Хенсли са се занимавали с политика(може да има някой певец, но не се сещам). Само великия Джон Ленън се изказваше не ласкаво към всякакви управници и ги усмиваше, но никога не е ходил по партии да върши глупости и да им се кланя. То и за това го очистиха, защото не цепеше басма на никого.
37
5
 
0
 
! Отговори
Глас народен преди 7 години
Корнелия, смешно е...
36
2
 
13
 
! Отговори
Dedo Ivan преди 7 години
Си,си Витков! И то отгледана в парника на ДС под топлия поглед на Бригадир Аспарухов! То бива тапигьозлък, ама при теб се натрупва като свръх критична маса. Пълна отврат!
35
2
 
13
 
! Отговори
, преди 7 години
Интересно ... Реформаторите доскоро бях в коалиция с партия, която е част от коалицията ДОСТ. Сега те най-много ритат срещу тях, за да не би да вдигнат избирателната активност и набедените за "реформатори" да паднат под 4%А след изборите ... филмът вече сме го гледалиГЕРБ + Реформаторите(без ДОСТ) + ДОСТ + патриотичен златен пръст
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Витков, на твое място бих продължил да се занимавам с музика.
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светльо, ако исках да гласувам за РБ, ДСБ и т.н. нямаше да да гласувам теб , а за тях. Сега само ще те слушам....... докато направиш дует с Азис , или трио с Азис и Криско.
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пънк + десни разбирания = скин хед.
31
2
 
30
 
! Отговори
Калоян преди 7 години
Оказа се, че Светльо витков и целия им "Глас Народен" са били обикновена интересчийска група продажници, които само са чакали някой да им даде повечко пари. Лъсна истината! Смешници - печалбари!
30
2
 
23
 
! Отговори
Един преди 7 години
Някои хора е така си живеят на наш гръб, че и техните жени и любовници! Карат някакви огромни черни джипове разни празноглави, силиконови момиченца и то от джоба на Народа! Живуркат си по курорти и почивки а ние бухаме за мезерна заплата! Питам се докога, ще има ли някакво развитие към затвора!
29
3
 
19
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Не си гъба, а палачинка. Нали нямаше да влизаш в блокове? Харесваше си къщурката.И как мислиш, ако беше отишъл (първо) при Таратайчо, какъв щяха да те наричат от Деформаторския? "Ядлива гъба" може би...?
28
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пиарът на Витков е дъщерята на Бригадир Аспарухов. Колко взима той, че се прави на *** и колко бригадирската дъщеря от субсидии и т.н. си направете изводите!
27
3
 
30
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
Този *** го хрантутим на всички избори. Опъва субсидийката и после 4 години лежи до другите избори. Изборен мошеник, който всеки път събира по 100 гласа.
26
3
 
33
 
! Отговори
Радо преди 7 години
Този индивид в парламента няма да влезе, но субсидията ще си гушне, че даже и по-голяма от предната, пък вие пак ще лапате мухите по сайтовете.
25
5
 
14
 
! Отговори
До Продуцент преди 7 години
По същата логика и на Борисов мястото е там!
24
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човека влезе за шоуто, видя че от простотията на българина могат да се изкарват кинти и сега си гледа кефа на субсидийки!От време на време казва как всички са маскари и те така те!
23
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, направо са си прави за отровната гъба.
22
3
 
37
 
! Отговори
Спонсор на МВР преди 7 години
Светлето Витков тоя път, освен за държавна субсидия, ще гледаме да го вредим и за депутатче. Ще му дадем някакви проектчета там, да си ги бачкат с щерката на Бриго, да се издържат като семейство.
21
4
 
32
 
! Отговори
9К51 преди 7 години
Погнусата от т.н. системни политически партии постави на сцената такива меко казано образи като Светльо Хиподила! Хората са готови да дадат гласа си за смешници, само и само да накажат управляващите ги до сега. Само че политиката засяга всички, особено в общество като нашето, не е сцена на която да се пеят простотии от типа на скакауец ....