Fiat показа наследника на Punto, ще има и версия седан

Автомобилът ще се предлага на бензин или етанол
18 май 2017 10:37,
3
Fiat показа наследника на Punto, ще има и версия седан
Снимка: Fiat

Италианската компания Fiat разпространи първи официални снимки на хечбека с 5 врати Argo. Моделът е предназначен за пазарите в Южна Америка, като производството му ще се осъществява в Бразилия. Именно там първи ще стартират и продажбите, като това ще стане в края на май.

Както се и и очакваше, дизайнът на Argo е в стила новия Fiat Tipo, който се продава в Европа. Засега няма подробности за техническите характеристики на автомобила, но се очаква в Бразилия той да бъде предлагат с двигатели с обем 1,0, 1,3 и 1,8 литра, които работят както на бензин, така и на етанол.

Клиентите на Fiat ще могат да избират между 3 скоростни кутии – механична, автоматична и роботизирана. В оборудването на хечбека влизат климатик, мултимедийна система със сензорен екран и система Start/Stop.

През втората половина на година на пазарите в Южна Америка трябва да се появи и версия "седан" на Argo. За разлика от хечбека, тя ще се произвежда в завода на Fiat в Аржентина.

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: PuntoFiatArgo
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
0
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Прилича на новата Дачия Сандеро...Почнаха да крадът от Дачия защото ги е яд че има рекордни продажби и излезе много хубава и здрава автомобилка....Просто българите не разбират от практични автомобили и затова купуват маркови грохнали ламарини...
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво!Крайно време е да почне да се говори за спиртните горива, които са единствената реална алтернатива на петрола, а не както ни се натрапват безумно скъпите и неефективни литиеви електрически ситеми.В Южна Америка от десетки години бензинът е смесен 1:1 с метанол и колите си вървят нормално. Е защо тук се говори за етанол - неефективен и скъп а не за метанол - това е друга тема.А не знам дали сте забелязали но у нас в бензина и нафтата 7-8% по закон ВЕЧЕ е метанол.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С етанол! Тези акъл имат ли. Сумати ми ракия ще изхвърчи през аспуха на вятъра

Спонсорирани публикации