Рецептата Dnes: Чеснова паста с пиле, сметана и пармезан

Ароматна и вкусна
6 юли 2017 09:18, Илияна Николова
0
Рецептата Dnes: Чеснова паста с пиле, сметана и пармезан
Снимка: Facebook tasty

 Продукти:

300 г пилешки гърди
3 скилидки пресован чесън
500 мл пилешки бульон
250 мл течна сметана за готвене
350 г къса паста
150 г настърган пармезан
 
Приготвяне:
 
Нарежете пилешкото месо на малки парчета и го запържете леко в малко зехтин. Прибавете към него и пресования чесън. След това долейте бульона, сметаната и сложете пастата. Варете около 15 минути, така ще се получи и сосът. Преди да сервирате сложете към пастата настъргания пармезан и разбъркайте, за да се разтопи.

0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации