Орхан Мурад на амбразурата, брани щерка си след клипа й

Във видеото съм артист, играя роля, заяви тийнейджърката
Обновена: 23 юли 2017 17:49 | 23 юли 2017 13:48, Александър Попов
109
Орхан Мурад на амбразурата, брани щерка си след клипа й
Снимка: bTV

14-годишната дъщеря на фолкпевеца Орхан Мурад стана популярна в рамките на седмица, след като издаде ново парче в тандем с рапъра Каската. Коментарите към Сузанита в социалните мрежи са доста негативни, тъй като тийнейджърката върти дупе, има тежък грим, дълъг маникюр, показва средни пръсти. Неща, които трудно се връзват с възрастта й.

"Имам много по-важни работи от това да чета коментари и да се влияя от нечие мнение. В клипа съм артист, играя роля", защити се 14-годишната изпълнителка пред bTV.

Орхан също застана зад нея.

"Всичко е клип, всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво означават? В живота е съвсем друг човек", подчерта певецът.

Той отбеляза, че е запознат със съдържанието на клипа, и знае, че в него има "туърквания и това, което се прави в почти всички клипове и песни както на западните изпълнители, така и на българските, защото ние сме бледо подобие и огледало на това, което се случва в истинския шоубизнес".

Мурад изрази съжаление, че Сузи не се влияела от неговото мнение и съвети.

"В училището, което съм учила досега, ми се кефят, поздравиха ме лично и доста се радват", каза Сузи, като баща й допълни, че много изпълнители също са я поздравили за песента.

"Така се прави – за да стане известен човек в България, даже и по света, тръгваш с провокация. Като наложиш името си, ако решиш, може да започнеш да възпитаваш. Целият проблем на държавата е, че Орхан Мурад не може да види дъщеря му какво прави ли? С какво клипът е по-скандален от клиповете на другите изпълнители в този жанр", попита Орхан Мурад след многобройните критики.

Според него провокацията е единственият начин да станеш известен, след което вече да правиш хубави неща.

"Аз не съм възпитател, не възпитавам нечии деца, по-скоро го правя, защото така са ми казали, там съм артист. Който ме познава, знае, че не съм дивата скандална личност. Аз съм кротко момиче, което успява и си постига целите с доста труд и огромно желание", посочи и Сузи.

Тя беше категорична, че няма корекции по себе си, а баща й изтъкна, че й забранява и татуировки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: Орхан МурадСузанита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
7
 
13
 
! Отговори
Надето преди 6 години
'Чудесен' пример и дава как вместо да уважава себе си и да се цени,да се продава на дебеловратите чичковци.
47
3
 
36
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Нямам против да прави каквото си иска, нейна работа. Но Баща й да казва пред зрителите, че държанието й е било нормално. Абсурдно е и журналистите да давате гласност на такова нещо, какво целите ? Да покажете сега на децата, че това е напълно нормално и това е единствения начин да успееш в живота ли ?
46
2
 
18
 
! Отговори
Jenna преди 6 години
Вместо да я брани, да вземе да я нахока за силиконовите джуки.Прекалената свободия те води до нищо добро и джуките са само началото.
45
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колко ли време отнема на гримьорите само за да й нарисуват веждите? какво голямо чело... а в устните 100 % има нещо!
44
6
 
10
 
! Отговори
тоби преди 6 години
Чорапогащника й в клипа е скъсан,тц,тц,тц
43
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата отговорност е в майка и. Човек без вяра и релргия, нищо общо с мюслюманството даже с християнската вяра. Атеист да е човек нужен е малко морал. Изтървано дете. Баща и няма как да не се мъчи да я оправдае. С тоя грим е почти 30 годишна.
42
2
 
11
 
! Отговори
бг реалност преди 6 години
за съжаление е факт ! Кои са "известните" елитни "звезди" ? С какво са известни? -А такаааа. ,Ама си живеят като царици -Нали.Кво е виновно това момиче ? - бърза и то белким се уреди докато е младо и хубаво .
41
10
 
18
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Евроатлантическите "ценности" са налазили и турците в България. Факт !Иначе няма как да се обясни факта, че едно кадънче на 14 се кълчи и гологъзи, а баща му одобрява това и го защитава.Не, че нещо, ама ако го изплющя това Лолитче и ще ме съдят за педофилия ...Иначе тя може да се "туърква" ..., пък ние не може да пипаме ...Протестирам от името на всички нормални мъже в тая държава ! :)
40
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама този артисцизъм е за други среди, бе девойче. Кой ти каза, че за да си певица трябва да показваш среден пръст, да опипваш батковци и да мяташ гол ***? Не ми се мисли в свободните си време какви ги върши.... тая ако ми е дъщеря ще яде бой докато не влезе в правия път. Най-голямата пародия е, че са мюсюлмани.
39
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 41 Бритни спиърс кристина агилера (като млади) Ариана гранде , майли сайръс , попи , селена гомез тейлър суйфт всички те се сексуализират от ранна възраст и се продават като секс обекти и са от запада
38
6
 
2
 
! Отговори
no hate преди 6 години
ne mrazq prostitutkite...
37
3
 
5
 
! Отговори
До RED ARMY преди 6 години
Забрави да кажеш че в петък телевизията ще е само руска.А за униформите не съм съгласен. В САЩ и UK също има униформи в престижните учебни заведения. Аз съм за униформите в училище. Праз соца ходехме със сако и вратовръзка на училище, така ходя и до сега на работа. Значи имало е смисъл поне за мен :)
36
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незнам кой е режисьора на този клип на това 14 годишно дете но прокуратурата и най вече Цацаров да не спят а да се самосезират. Този клип си е чиста порно.графия. Как е възможно едно дете да прави клип със сексуални намеци? Това не съм го виждал в нито една западна държава. Дете да си показва задните части и да прави намеци със среден пръст като го облизва. На това не му ли казваха педофилия?
35
10
 
10
 
! Отговори
RED ARMY преди 6 години
Така, червените като дойдем пак на власт:1. ще забраним рапа, турско-ц,ганската чалга, пайнера ще бъде срутен, чалготеките също.3. частниците, капиталистите, мутрите, хотелите по морето всичко ще бъде разбито и срутено.4. Ще въведем униформите в училище.5. ще се слуша само рок, съветско руска музика, и българска народна музика. 6. А по телевизиите да не говорим какви промени ще станат.....7. това може да са мечти, но не и нереализуеми.СВОБОДА ЗА НАРОДА !!!
34
2
 
22
 
! Отговори
Не могада повярвам! преди 6 години
Главното мюфтийство да се самосезира по този въпрос ,а не само когато уж ги нападат българи ! Грозно е , обидно е ,лицемерно е ! Що за безотговорно държание. възпитание на бащата ! Самият той е спонсорирал вероятно тази пор нография ,срам и позор ! Това е отвратително
33
2
 
20
 
! Отговори
Читател преди 6 години
Само се правят на много религиозни< всичко при тях е лъжа и измама!
32
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НО това НЕ е начинът. До толкова ли сме пропаднали като общество, че за да те забележат трябва да се държиш като софт порно актриса във видео клипове и то на 14 години?Пропаднали сме даже повече.
31
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази нито става за певица нито за танцъорка виж за някой хостел да се предлага на черни бежанци МОЖЕ !В името на европейското участие на страната ДАЖЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ЖЕРТВА , французите как си даваха жените на германците през втората световна за да са в добри отношения. Само заглавието показва колко е морална цялата работа "Луцифер и Буда". Къде е мюфтийството да я накаже тази грешница .а?
30
4
 
19
 
! Отговори
Поп Грую преди 6 години
"В училището, което съм учила досега, ми се кефят, поздравиха ме лично и доста се радват", каза Сузи..." ======================Пpaceтата обичат пpaceто.Пошло, долно, MPЪCHO.
29
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсурдистан.

Спонсорирани публикации