Тейлър Суифт пред Темида, DJ я опипвал продължително

Мюлер пък отричал да се е държал непристойно
11 авг 2017 12:01, Мария Захариева
13
Тейлър Суифт пред Темида, DJ я опипвал продължително
Снимка: Instagram

Певицата Тейлър Суифт заяви от свидетелската скамейка в съд в Денвър, Колорадо, че бившият радио диджей, когото обвинява в сексуално посегателство, я е подложил на "продължително" и "умишлено" опипване, предадоха световните информационни агенции.

В отговор на твърдението на бившия диджей Дейвид Мюлер, че през 2013 г., когато се е разиграла скандалната случка, е възможно той да я докоснал неволно по реброто, 27-годишната Суифт неколкократно заяви: "Той не докосна реброто ми, нито ръката ми. Той повдигна полата ми и сграбчи разголените ми задни части. Това определено беше опипване. Продължително опипване. Умишлено. Той се лепна за мен и усещах как опипва задните ми части под полата".

Тейлър Суифт се яви като свидетел по ответното дело, което заведе срещу 55-годишния Мюлер. Бившият диджей съди изпълнителката по обвинение, че е изфабрикувала историята за сексуално посегателство, в резултат на което е бил уволнен от работата си в радио в Денвър.

Самият Дейвид Мюлер, явявайки се като свидетел, продължи да отрича, че се е държал непристойно.

Ден преди Тейлър Суифт да се яви в съда, на свидетелската скамейка застана нейната майка и довереница Андреа Суифт, която заяви, посочвайки Мюлер: "Знам какво се е случило. Чух го устата на дъщеря ми. Този човек й е посегнал сексуално".

Случката се е разиграла през 2013 г. по време на среща с фенове преди концерт на Тейлър Суифт, докато тя е позирала за снимка с диджея.

Запитана защо не съобщила незабавно за инцидента на мениджърите си и охраната, певицата е отговорила, че тепърва й е предстояло да се срещне с доста почитатели и не е искала да разваля преживяването им. 

(БТА)


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
... преди 1 година
Значи така като го смятам от 2013 до 2017 са горе доле 4 години! Сега толкоз време да чакаш и чак сега да се сетиш! Явно или толкоз хора са я опипвали през този период че чак сега се е сетила кой и кога и защо или нещо не е наред в цялата тази история! Инак майка и била казала, че тя и казала, че тоя я бил е.ал! Еми на мен пък бащата на тоя DJ ми каза, че той му казъл, че тая не ставала за е.ане!
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Настървено е сега мурвето, защото си е искала от DJ-я, а той я е разкарал. Нимфото сега му е бясна. Тази се жули като магистрална вулканизаторка...
6
1
 
0
 
! Отговори
.!. преди 1 година
ми да го е опипвала и тя него,кой я спирал?
5
1
 
8
 
! Отговори
Калвин Харис преди 1 година
Не е възможно да я барал за г*за, щото е толкова плоска, че няма г*з. За какво я разкарах, мислите ?
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жена от ранга на Тейлър е можела да му каже да я бута или ако не я послуша да му плесне шамар. Явно и е харесало или е било някаква закачка.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи малко може а?
2
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
100% се е случило това, което разказва Суифт.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако небеше известна нямаше да се оплаква. Явно я е пипнал веднъж ако нещо се е възбудил.

Спонсорирани публикации