Край на още една звездна двойка: Алисия остави Бирмата

Чалга дивата не смогва от участия, няма време за връзка
3 сеп 2017 08:47,
32
Край на още една звездна двойка: Алисия остави Бирмата
Снимка: Булфото, архив

Алисия остави Бирмита. Чалга дивата отсвири милионерския наследник и не го е виждала от седмици.

Причина за това са безброй многото участия на Ася. Певицата се спуква от участия цяло лято и няма време за Георги Станоев.

Алисия постоянно кръстосва България и не може да си отдъхне. Изпълнителката на "Карамел" е или на морето, или в София, след което държи микрофона в Пловдив или някой друг град, разказва "България днес". От непрестанните й пътувания тя няма време да се наслади на връзката си с Бирмата.

Ася избра това лято да се отдаде повече на изявите, отколкото на почивките. Вместо да замине на някой екзотичен остров и да се наслади на любовта си с милионерския наследник, бившата на Божинов всяка вечер е по дискотеките, където пее до ранни зори. С десетките си участия на месец джобът на певицата ще се напълно стабилно. Миньончето взима един от най-големите хонорари в родния попфолк и за всяка изява тя лапа 5 бона.

Програмата на Алисия е свръхнатоварена, че тя едва смогва. Тя почти не се прибира в дома си, а камо ли да се види с Бирмата.

С непрестанните отсъствия на половинката си милионерският наследник няма никакъв проблем. Бирмата така се чувства по-свободен и има време да се вижда с най-близките си хора, вместо да стои постоянно с Ася от Вакарел. Според него така двамата щели да си починат един от друг и във връзката им отново да се запали искрата както в началото.

Въпреки че не се вижда с приятеля си Георги, Алисия е неразделна с майка му - Лидия Станоева. Скалата, както я наричат, прекара дълго време с певицата. Майката на Бирмата дори навива сина си в най-скоро време да се жени за Алисия, защото е идеалната жена за него.

Преди време Станоев имаше връзка с друга известна чалга дива - Преслава. Двамата изживяха бурен романс и нещата вървяха към сватба, но изведнъж се разделиха, уж без причина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: АлисияБирмата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
65 преди 6 години
Алисьо,глупава моме,що го остави?Кой пуща дивото ,та да гони питомното?Щеше да си като Алиса в страната на чудесата!
4
0
 
24
 
! Отговори
астрофизик преди 6 години
Тея в коя вселена са "звезди"!?! Някъде из тъмната материя, може би!? Че не се виждат и с телескоп. Некви специални уреди ще трябват да се открие излъчването им, може би.
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да са живи и здрави!
2
3
 
13
 
! Отговори
Мощно преди 6 години
местя
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Накои снощи сме препили, това не означава, че днес трябва да връщаме! Ари стига! От дя на къдя уа

Спонсорирани публикации