На "околоСВЕТСКО" от 16 октомври по Bulgaria ON AIR

Деляна Маринова-Джуджи влиза в студиото като редовен коментатор
Обновена: 15 ное 2017 14:11 | 11 окт 2017 14:51,
0

Снимка: Bulgaria ON AIR

Новото лайфстайл предаване "околоСВЕТСКО" по Bulgaria ON AIR започва на 16 октомври с няколко тематични рубрики. Всеки делник от 10:30 часа Бойка Делиева и Константина Живова ще представят популярни хора в по-личен и любопитен план, културни теми, практически съвети от сферата на здравето, красотата, модата, стайлинга, спорта, кулинарията и други теми в рубриките "околоСВЕТСКО оживление", "извънСВЕТСКИ страсти", "Светско и естетско", "ОколоСВЕТСКИ компас" и други.
Още по темата
Към предаването се присъединява и добре познатата на телевизионната аудитория Деляна Маринова – Джуджи, която всеки делник ще коментира актуалните и светски събития заедно с Бойка Делиева и Константина Живова.

Джуджи има дългогодишен професионален опит като ко-водещ в предаването "На кафе" и е човек с разностранни интереси. Хедонист и бохем по душа, Джуджи обича да пътува и да опознава различни култури. Освен като светски коментатор и водещ, тя има изяви и в телевизионното кино, а в момента учи магистратура с профил "Филмово и телевизионно продуцентство" в НАТФИЗ. През призмата на колоритната си личност Джуджи ще вади на фокус светските и полемични теми в "околоСВЕТСКО".

Ролите на двете водещи ще бъдат различни - Бойка ще посреща всеки делник на живо най-интересните и актуални личности с техните съкровени истории, вълнуващи пътешествия и спомени, а Константина ще поставя звездите в нови, нетипични роли и ще "лови" светските новини на терен.
 
"На зрителите им предстои интересно приключение. Всеки делник ще надникваме в личния свят на хора, от които зрителите се интересуват. Ще го правим с уважение към тях, без излишна сензационност, както правим всичко в Bulgaria ON AIR", споделя Бойка Делиева.
 
"околоСВЕТСКО" ще надниква в домовете и личното пространство на големите звезди и заедно ще правим различни неща, свързани с техните интереси. Ще ровим в дамските чанти на популярните жени, ще спортуваме, хапваме, пеем заедно, ще покажем нагледно какво обичат звездите. Ще обиколим света на токчета", разкрива Константина Живова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации