Рапърът Dee си тръгна с кеф от Big Brother

Той беше вторият изгонен съквартирант от Нови хан
28 ное 2017 11:07,
16
Рапърът Dee си тръгна с кеф от Big Brother
Снимка: Нова

Dee е вторият участник в Big Brother: Most Wanted, който напусна Къщата в Нови хан снощи. Преди него Кирил беше "изгонен" от зрителите.

Рапърът призна пред Ники Кънчев, че е доволен от излизането си на "свобода". Не скри, че вътре е бил себе си, но не съвсем, както и че е можел да потеатралничи още.

Остана загатка дали бившият пандизчия, излежал присъдата си в Щатите, осъществи интимен контакт с фолкаджийката Дебора.

Певачката пък беше принудително отстранена от шоуто - от Големия брат, защото тя го напсува, вероятно под въздействие все още на алкохола.

Факт е, че Дебора показа сериозен проблем с пиячката, който явно все още не е преборила. Но купона в риалити формата тепърва предстои, особено за Луна, която влиза от конфликт в конфликт с останалите участници - Фънки, Динко...

Ретро певицата, разбира се, е добре подковата от съквартирантката си Мариела Нордел, която лекичко я провокира, казвайки й кога, какво да прави. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: рапърDeeBig Brother Most Wanted
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Оти да ги гонят? преди 6 години
До УжасенПо-добре да я запалят преди да са ги изгонили.
8
0
 
11
 
! Отговори
ама мола ви се преди 6 години
Биг Брадър most wanted е световно известно шоу - гледано най-вече в USA, затова в него са подвизават американци и местни имитатори, които си говорят на българо - английски и са вери куул, бро! Кастинг: 2 пишлемета, 2 бръмчалки, 2 кукавици, 2 пияндета, 1 хиена, 1 индианец с български произход, 1 неандерталец, 1 изтрещяла девойка/вече бивша/. Казвам го с обич и симпатии и с цялото уважение, което заслужават за поведението си пред камерите.
7
0
 
9
 
! Отговори
Ужасен преди 6 години
Всички да ги изгонят и да запалят къщата, аман от малоумщини.
6
0
 
5
 
! Отговори
Dee преди 6 години
Dee kon4e Dee :D
5
1
 
19
 
! Отговори
Dem преди 6 години
До ААНе! Това не е елита на БГ! Това са проститутките на БГ, които ако няма риалитита ще умрат от глад. Иначе са пълни с комплекси и искат да ги дават по тИливизиътъ, щото са извьестни. ***!
4
10
 
0
 
! Отговори
Исмет преди 6 години
ас сам за джиноу
3
0
 
21
 
! Отговори
бля бляяяяяя преди 6 години
А бе какъв елит, това са някакви *** еднодневки, яко закъсали за кинти и сега са готови да лижат дирници само и само да докопат някой лев!
2
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рапът е новата чалга - Криско, 100 кила, некви нови неизвестни. Пеят за кекс и наркотици. С какво е по-добре различно от чалгата? А Дии? Нямам си идея кой е този, не ми и трябва.
1
1
 
22
 
! Отговори
АА преди 6 години
Това е елита на БГ!!!!!!

Спонсорирани публикации