Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!

Синоптичката и екс президентът говорили за връзката си заради лъжите
1 дек 2017 12:37,
208
 Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!
Сника: Нова

"В началото бях против да говоря за връзката си с Росен Плевнелиев по телевизията. Направихме го заради лъжите, които се изписаха за нас. Мисля да приключа с интервютата за личния си живот", заяви Деси Банова след вчерашното си гостуване с бившия президент в Нова тв.

Още по темата

Пред Гала, която от дни тръби за това, новата БГ двойка изпадна в подробности за първата си среща, за развитието на любовта си, използваха и много епитети един за друг, което се оказа нож с две остриета.

"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", каза още президентът.

Рейтингът на "На кафе" вероятно скочи до небето, но реномето на синоптичката и президента се срина главоломно.

Показването им по телевизията, отприщи двуполюсни реакции и коментари, които няма как да не са предизвикали съжалението на Деси Банова, че тотално е вдигнала завесата около личния си живот.

Още повече, че новият мъж до нея е Росен Плевнелиев - бил пет години бил начело на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ша са разплача. Аз пък ги чаках да идат при Кобилкина, да разберем кой кого
5
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде пак. Десито да вземе да си гледа грешните прогнози или сега като е с Плевнелиев вече, да си направи фонадация и да се скрие, че ми омръзна да слушам глупости. С какъв акъл ще отидеш в най-клюкарското предаване на Нова - това на Гала и ще ръсиш там "мъдри мисли"? Ако е честна, нека да си признае, че искаше да се похвали пред всички кокошки - нейни колежки, и българките по тв-то да въздишат и да и завидят. Някои посредствени индивидки може и да са завидяли, но цялостния ефект беше негативен.
4
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко трябва да си малoумен в качеството си на бивш президент- да се показваш по телевизиите с приятелката си. Все едно Слави Трифонов постоянно да дава интервюта по медиите с поредните си.
3
1
 
48
 
! Отговори
23 преди 6 години
стига сте ни занимавали с тези пачи кажете какво става с визите за канада
2
5
 
19
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Ajjjj .......... abe ne sum znael deka Romeo i Julija se od Sofija ahahahaaaaaaaaaaaaaa...
1
12
 
28
 
! Отговори
Men преди 6 години
Всички долнопробни клюкарски медии се скъсаха да коментират личния живот на хората.

Спонсорирани публикации