Рецептата Dnes: Супа с телешки джолан, зелев сок и лук

Полезна и питателна
25 яну 2018 08:37, Илияна Николова
3
Рецептата Dnes: Супа с телешки джолан, зелев сок и лук
Снимка: pixabay

Продукти:

1,300 кг телешки джолан
2,5 – 3 л зелев сок
350 г кисело зеле
2 глави лук
150 г ориз
червен пипер
чубрица
черен пипер
олио
масло
 
Приготвяне:
 
Обезкостете месото и го нарежете на малки парчета като за супа. В тенджера загрейте олио и задушете в него месото и нарязаните чесън и лук. Прибавете към тях нарязаното зеле. Овкусете със с червен и черен пипер.
 
Залейте със зелевия сок. След като месото е готово може да добавите премития ориз и чубрицата. Гответе на тих огън, а преди да сервирате прибавете малко парче масло в супата.

 


3
Още от
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Зелевия сок е саламура от зеле,а не зелев сок
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пък колко ще е солена таз чорба, не ми се мисли!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Добре звучи като за зимата.

Спонсорирани публикации