Домашно суши и как да го приготвим

Вкусна идея за лека вечеря
17 мар 2018 08:55, Криси Табачка
4
Домашно суши и как да го приготвим
Снимка: Cloves and vanilla

Сушито е едно от най-разпространените източноазиатски ястия в България.

Интерпретацията на Clovesandvanilla.com е съобразно най-разпространените предпочитания, но от друга страна, можете да използвате такива продукти в плънката, каквито обичате.

Съставки:

250 г ориз за суши

Вода (съобразена с изискването на опаковката на ориза, който използвате)

5 с. л. оризов оцет за суши Мисо

2 с. л. захар

1 ч. л. сол

3 бр. кори от водорасли – Нори

За плънката на сушито аз използвам: пушена или сурова сьомга (ако е сурова, трябва да е много прясна риба) или сурова риба тон, краставици, чушка, авокадо – нарязани на пръчици, сирене "Филаделфия"

Вижте как се приготвя в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макло ми са чини фалшименто, кво сиряне в японска манджа бря , освен Тоуфу?
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българско суши е като манджа с ориз, като българска пица, леб и отгоре луканка и квото още има. Цел живот селяци бате.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суши, приготвено от готвач, който не е японец, не ми го хвалете.

Спонсорирани публикации