На семейни начала... Отживелица ли е бракът?

Културист, журналист и певец разсъждават на тема "развод"
19 апр 2018 20:30,
39

България е на второ място в ЕС по дял на родени извънбрачно деца според броя на населението. Отживелица ли е бракът и защо все повече двойки желаят да живеят на семейни начала, коментират в предаването "Околосветско" по Bulgaria ON AIR певецът Пламен де ла Бона, журналистът Биляна Запрянова и културиста Геогри Георгиев.

"Бракът не е отживелица. Хората предпочитат да живеят на семейни начала, защото е по-лесно да си хванеш багажчето и да си тръгнеш", сподели Боряна Запрянова.

Коментарът на културиста Георги Георгиев в студиото е, че когато двама души се намерят и могат да крачат в една посока, бракът би бил глазурата на тортата и ще даде последния щрих в хармонията.

Още разсъждения по въпросите - убива ли подписът брака и спасява ли отношенията, когато семейството се разпадат, както и има ли значение хвърчащият лист, и кога подписът се превръща в истинска обвързаност с взаимност и уважение, се разискват в студиото на предаването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
7
 
6
 
! Отговори
karel capek преди 6 години
Родоначалникът на живота на семейни начала е болния от сифилис Ленин с другарката Крупская,днес всички които живеят така,дори и да не го приемат са техни "наследници". Просто комунизъм.....
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До WIND OF CHANGE"Мъж" бил.а се пише,че е неомъжена! Последно кое си?
11
7
 
3
 
! Отговори
WIND OF CHANGE преди 6 години
МЪЖ СЪМ ...Е И...?ТИ КАКЪВ/КАКВА СИ..?СИГУРНО СИ ОТ ТЕЗИ ХОРА КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА МЪЖЕ ,САМО ЗАЩОТО НЕ СА ЖЕНИ...😂🤣😃
10
7
 
17
 
! Отговори
милена преди 6 години
Как ще е безсмислен?! Децата трябва да се раждат в брак. А за тези, които казват, че един подпис не променя нищо,ами тогава се подпишете, сключете брак. Ама нали е много по-лесно да си стегнеш багажа, когато просто си живеете заедно!
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До WIND OF CHANGEТи мъж или жена си? Или по-скоро третополово "създание"?
8
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
подписът според мен е напълно безсмислен,той не дава никакви блага и привилегии на женените,единствено дава повече права при развод на жената ако е станала майка и по този начин всъщност представлява готовност за поемане на отговорност от страна на мъжа и нищо повече
7
1
 
12
 
! Отговори
До Именна преди 6 години
Щом отсега си имаш условия как да се омъжиш, бракът може и да си остане химера за теб.Защото на първо място е компромис между желанията на двамата съпрузи.И ако мъжът иска сватба, а ти го лишиш от това още отначало ще имате сериозни противоречия.И моята жена не искаше голяма сватба, а аз исках и в крайна сметка прие желанието ми.И каза, че се радва, че така е станало, защото беше голям купон.
6
6
 
16
 
! Отговори
До Именна преди 6 години
И в качеството на каква даваш акъл като никога не си била омъжена? Първо намери мъж, който да те сметне за достойна да бъдеш негова съпруга, омъжи се и имай поне 5 години брак и тогава казвай кой какво да прави.Не всички бракове завършват с развод.Аз лично нямам такива намерения, нито пък жена ми.
5
9
 
13
 
! Отговори
WIND OF CHANGE преди 6 години
БРАКЪТ Е ОПИТ НА ДВАМА ДУШИ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ СИ КОИТО НИКОГА....АМА НИКОГА НЕ БИХА ИМАЛИ АКО БЯХА ПООТДЕЛНО...НЕЖЕНЕН/ НЕОМЪЖЕНА
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да,поредният просташки повод,с който да се "гордеем".Първенци се по извънбрачни деца или ко/***/ле/таПървенци сме по абортирани убити децаПървенци сме по разврат и про/сто/тияГордеем сме,че сме бг ***, кучкари,комплесари са тези,които имат голямо самочувствие.
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Интернет има цяла книга защо по- лесно се манипулират хора които нямат добър съюз и живучкат в някакъв вид 'отворена връзка' т.е всеки минава който свари.По този начин се постига и по- лесно отчуждаване на децата.Нямат ценности.Нямат морал.Стават като животни.Ама така де мислещи същества се управляват много по трудно от стадо мускули,и полови органи .
2
1
 
19
 
! Отговори
голямо чудене преди 6 години
България е на второ място в ЕС по родени извънбрачни деца поради културните особености на болшинството родилки. Чиста статистика, нищо друго. Българката я роди едно дете, я не, много рядко две. А едни *** самотни майки са с по 8. И те така става процента
1
5
 
23
 
! Отговори
42 преди 6 години
НАЛИ ТОВА БЕШЕ ЕДНА ОТ ЦЕЛИТЕ НА НОВИТЕ СВЕТОВНИ ГОСПОДАРИ. ХОРАТА ВЕЧЕ ЖИВЕЯТ КАТО ЖИВОТНИТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ И ТЯХНАТА ПРОПАГАНДА. И ПРАСЕТАТА И КОТКИТЕ ЖИВЕЯТ ТАКА НАПРИМЕР.

Спонсорирани публикации