Интернет маска! Избиване на комплекси ли е?

(Не)Вярно с оригинала: Имидж от силикон и подобрения
26 апр 2018 21:12, Надежда Йосифова
10

5601 гледания   |  Още видео

Почти всеки демонстрира бляскав онлайн живот – перфектни тела, гурме ястия, скъпи ресторанти, пътешествия и тонове грим, за да прикрие собствените си несъвършенства.

Всичко това обаче изведнъж се оказва далеч от реалността. Защо заличаваме себе си в полза на фейсбук лайкове, коментират в предаването "Околосветско" Bulgaria ON Air Мартина Иванова и Десислава Христова.

Изкуството да си (Не)естествен съответства на това, че често ставаме свидетели на абсолютно разминаване между снимките в социалните мрежи и реалния образ.

Стремежът на всеки в случая е да изгради около себе си розов балон, който няма нищо общо с истинския му живот.
"Тъжно е когато загубиш собствената си идентичност от силикон, подобрения...", споледи в предаването Десислава Христова.

Въпрос на вътрешна неудовлетвореност и избиване на комплекси ли е фалшивата реалност и защо се крием зад интернет маски? Въпрос на филтър ли е щастието, коментираха още събеседниците в студиото.


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
бай Ставри преди 9 месеца
Хората масово изтрещяха. Нормалните избягаха от България. Останаха простите, злобните, нахалните, наглите, комплексираните и т.н. Вече не се издържа в тази обстановка.
4
0
 
0
 
! Отговори
Кьорпе преди 9 месеца
Който е правил това видео го изпратете на курс - да му обяснят за (de)interlace.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
! Млади жени отиват на среща "уж" с чаровен мъж. Пристига чичо с видимо егн което му личи по старческите петна по ръцете. От възпитание и неудобство че е жестоко манипулирана с цел заблуда за лична негова угода да излезе с нещо младо и свежо. Трябва да заплати сумата от 4,36 стотинки кафе и сок. Която жената е поръчала при срещата им. Изважда 4,36 стотинки брои стотинки. Жената изпада в шок! Тръгва си и повече никога не я вижда. Не че реално не е невъзможно да ви излъжат.
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Реалният живот е не по-различен от виртуалния. Всеки втори е с айфон в метрото/кафенето, а вкъщи хладилникът ми е празен. Едно и също е - да накараме другите да ни завидят, защото сме мизерници, било с айфон на масата или със снимка във фейсбук. Вече нормални хора, ценящи най-елементарните неща, правещи ни щастливи не останаха. Ценности- забрави:(
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Комплекси и глупост.Демонстрации на възможности без реално покритие.И кво?Цял живот ще са мускулести с черните бегачки и мутрите охрана?

Спонсорирани публикации