Дейвид Бекъм с нова коса, присадиха му я

Бившият футболист се грижи за външния си вид
29
Дейвид Бекъм с нова коса, присадиха му я
Splash News

Британската футболна икона Дейвид Бекъм изглежда се е подложил на операция за трансплантация на коса, убедени са медиите на Острова.

 
В последно време косата на Бекъм беше видимо оредяла и най-вероятно той е станал поредният известен мъж на средна възраст, който е решил да вземе мерки в тази насока.
 
В момента звездата празнува стартирането на своя футболен клуб в Маями, Флорида.
 
Дейвид може да бъде видян как държи копие на първа страница на „Маями Хералд“, в което е отпечатано новото лого на собствения му отбор.
 
Английската легенда е в момента в САЩ без семейството си. Това се случва на фона на упоритите слухове, че бракът му с Виктория е в сериозна криза.
 
В Обединеното кралство се говори, че неслучайно той е отказал да се появи с жена си и децата си на последната корица на британския Vogue.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: косаДейвид Бекъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 5 Тоя беше в звездната чета на Сър Алекс, и бе в основата за спечелване требъла на Манчестър 1999-та.
4
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до по- долните: Дейвид Бекъм И Виктория Бекъм ще си умрат до гроб заедно, а вие в панелните си дупки.Впрочем Бекъм има най-великото прецизно центриране до момента в историята на футбола.Всеки треньор бе го искал за крило на младини.
3
0
 
17
 
! Отговори
ManUtd преди 5 години
Тоя освен с фалцовите си свободни удари и дългите изсипвания на топката от дясното крило към пеналтерията,с нищо друго като футболист не се запомни.
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бо било добре авторите да забележат освен косата и факта кал Бекъм муа бургери като общак в петнайсет минутна обедна почука.От тоя се очаква да е съвсем друг човек след като медиите го превърнаха в идол на тинейджърките.Но всъщност той си е обикновен сървул от народЪ.
1
3
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
*** тоя бил плешив, като топката де риташе

Спонсорирани публикации