Джоли съсипала живота на Пит. Той – не съжалява

Двамата продължават караниците заради децата си
Обновена: 2 окт 2018 21:16 | 2 окт 2018 21:16, Петя Славова
31
Джоли съсипала живота на Пит. Той – не съжалява
Reuters, архив

Един от най-знаковите разводи в Холивуд бе този между Анджелина Джоли и Брад Пит. Вече се носят слухове, че актрисата съжалява за решението си за раздялата, която тя сама провокира. 

Затова пък Пит не се интересува от чувствата на бившата си изгора, разказал източник пред HollywoodLife. Според него, Брад нямал никакво желание да се събира отново с Анджелина.
 
По думите на източника, близък до звездата, последните години от съжителството на съпрузите, за Брад били „ад“. Брад дори се съмнявал, че познава изобщо сегашната Анджелина. Той не можел да повярва, че жената, която е обичал и за която се е оженил, ще го представи с такъв образ пред света.
 
В изданието също става ясно, че актьорът вече не преживява отношенията си с бившата си съпруга. „Сега той мисли само за децата – те са всичко за него“.
 
Сега екссъпрузите са в нов стадий на борба за правата над децата. Те отново не могат да намерят решение помежду си. Скоро Анджи заяви в съда, че Брад ѝ дължи пари за издръжката, която той бил длъжен да даде, а не е дал.
 
Актьорът опроверга тази информация, като обясни, че дори е превел пари назаем за покупката на жилище на Джоли и децата.
 
Бранджелина се разделиха през септември 2016 г. След 12 години съвместен живот, Джоли внезапно подаде молба за развод и събра шестте им деца – три биологични и три осиновени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
6
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
Много харесвам тази мисъл,че ако всеки човек прави това,което трябва няма да има проблеми !!!! Всичко лошо идва от човешките грешки и лоши пороци !!!!! Така,че ТРЯБВА да бъдем истински ХОРА -добри и отговорни !!!!!
17
0
 
9
 
! Отговори
Хаьо Донев 33 год. преди 5 години
Видяхте ли, че парите не правят хората супер щастливи. А човека до вас е движеща сила, стожер нещо заради, което си заслужава да изживее те, всеки един ден от живота си. Тук един лее "ум" да говори"аве, ти нямаш пари" Е и? Те, като имат. Нещо са щастливи, пълноценни за децата си!? Отворени към други жени мъже, които да ги харесват, обичат. Вглъбени в себе си до пълно самоунищожение и разруха. Айййде няма нужда живота е хубав и трябва да се живее бурно и шумно с удоволствие и кеф.
16
0
 
3
 
! Отговори
Ортега Колонела преди 5 години
Уязвимостта е хлъзгав наклон, но трябва да присъства във всякаква форма на взаимоотношения. Трябва да си позволите да бъдете уязвими, ако искате да се отворите един за друг. Уязвимостта е пряко свързана с това доколко сте уверени, че сте готови да дадете на човек част от себе си. Когато си позволите да бъдете уязвими пред друг човек, всъщност казвате: Ето сърцето ми. Аз ви вярвам с него. Моля те, не ме предавай. Най-добрите взаимоотношения имат партньорите, които са спокойни.
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да вземат да се съберат и всичко ще им се оправи, нерви килограми. А децата ще са щастливи. Видяха, че един без друг са нищо дори с много пари. Просто двамата са си самодостатични.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И двама не знаят, защо се разведоха. С толкова много деца, така не се прави. Дори да имат и двамата цяло състояние. Сега да си дават пари по психиатри от нерви. Заболеят ли ти нервите, ходи се оправяй. Няма оправя!
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя неговия? Я пак! За това след развода с него е половин жена. Кълбо от нерви 30 кила и на всеки две седмици е в болница да я за хранят, защото вече организма и не приема никаква храна.
12
2
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Тази се мисли са божество макар че е 30 кг с мокри дрехи. Има нещо гнило в Америка.
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отръвал се е.... Тази никога не съм я харесвал, беше явно че не е наред с главата. Жалко че изпусна Анистън, която е много по-симпатична....
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само заради това, че започна да тъпче 4 годишното си момиченце с хормони, щото то, видите ли, се възприемало за момче, тази трябва да лежи с усмирителна риза в психиатрията. Ако това не се случваше в Америка, а тук, Брад можеше да й вземе всичките деца като едното нищо!
9
14
 
31
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
джоли е изключително грозно и противно създание!!!!С какъв акъл Пит зареза ..макар и своенравната "Рейчъл",та са набута при тоя киликандзер?..да се сърди ина себе си!
8
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази си е една психясала гнусла. Набедена актриса - във филмите и все едно мумията на Тутанкамон играе, никаква артистичност!
7
6
 
14
 
! Отговори
До Георгиева преди 5 години
Ти си неграмотна. Пише се тук, не тукА. Имаш и неправилно отделяне на препинателни знаци от текста, но това е вече много сложно за тебЕ.
6
10
 
46
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
МОЖЕШЕ ДА ИМА ПОЧТИ ВСЯКА ЖЕНА НА ПЛАНЕТАТА А ТОЙ ИЗБРА ТОЗ ЗВЯР :DВИНАТА СИ Е НЕГОВА!
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предпочитам Албена Вулева
4
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази ли беше дето си изряза и двете здрави гърди защото я било страх от рак... ненормалница.
3
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурна съм че Джоли е стъжнила живота на Брад Пит. За мен тя винаги не е била наред с главата и това мнение не е отсега. Така съм мислила винаги. При тази жена всяко действие, дори да е имало добри подбуди, в един момент става пресилено, абсолютно неадекватно. Затова много хора не я приемаха, с напъните й да се прави на сериозна и ангажирана. Явно има защо. Лошото е че сега в това намесва и децата си. И тая злоба която сега пръска срещу бившия си мъж въобще не й прави чест.
2
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая определено има някакви проблеми с главата.
1
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая нали обикаляше бежанските лагери и опипваше месото?Естествено със сълзички на очите да се покаже колко е загрижена.На тоя свят или стотици милиони бедни хора ама тя загрижена за младите африканци и араби от мъжки пол.Страшно е когато една попреминала възраста си лелка почне да се разгонва като най-добрият приятел на човека..После като никой от бежанците не я ощасливи беше обявила че е феминистка и симпатизантка на ЛГБТ движението.Сега последно ква е?Джендърче?

Спонсорирани публикации